![]() |
|
|
#11821 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Sta vam ja rekoh
![]()
|
|
|
#11822 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Strasan gool Paloschia.......Bravoooo...
Pipo se vratio,imao nekoliko prilika,ali nije zabio... Ronaldo nemoze hodat... Janku isto poovo medju 11.. Nesta se izgleda povrjedio,Bonera usao na pocetku drugog pol... Losa igra,ali 3 boda!!!! Idemo prema vrhu konacno!!!! Forza Milan!!!
|
|
|
#11823 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
polako prema vrhu...hahahahahahahhahaha
|
|
|
|
#11824 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma mali je drama , ocami ...
|
|
|
|
#11825 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Cetvrta u nizu, bez primljenog gola
Da li je slucajnost da je u tim utakmicama branio Kalac? hehehe iako sam prije smatro da je obicna rupa, sve ga vise gotivim covjek je u boljoj formi od Dide ![]() |
|
|
|
|
|
#11826 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ja mislim da je Milan mnogo sretan u ovim utakmicama. Pored Kalaca sto nas je spasio dosta dosta dosta, uvjek se nadje neko da nas bas spasi. Nismo odavno nikoga pobjedili ono bas da smo dominirali i razvalili neku ekipu.
|
|
|
|
#11827 |
|
Registered User
![]() |
Pa Kalac je trenutno nas prvi golman! i meni je drago zbog toga jer je apsolutno bolji od dide, danas je imao nekoliko sjajnih obrana.
Losa igra, bas dobro da je Paloschi zabio gol, nakon sto je ronaldo bio katastrofalan, on s takvim pristupom i hodanjem ne zasluzuje da bude u sastavu uopce.. Mislim da nesta nije ozlijeden, nego ga je carlo samo mijenjao da se odmori... |
|
|
|
|
|
#11828 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
MILAN - Alberto Paloschi, remember this name. It was the 18-year-old who gave Milan a crucial victory in the difficult match against Siena, he did it on the day of his Serie A debut, and he did it about 18 seconds after coming on with his first touch of the ball. Everything points to him being a predestined player.
It should have been the day of the odd couple Inzaghi-Ronaldo, and instead it was the 18-year-old from Chiari who contradicted all expectations. He did it with a disarming coldness which is typical of experienced strikers. 18 seconds after coming on, 'Palo' couldn't even experience the emotion of making his debut at San Siro, that he was already celebrating a goal after beating Manninger with a powerful shot on an incisive pass by Seedorf, thereby allowing Milan to open the score in a deadlocked match. For Alberto Paloschi, who turned 18 on 4 January, it was the third goal in three official matches with the Milan shirt. Remember Alberto Paloschi's name also considering Carlo Ancelotti's policy when it comes to young players. The Milan coach is known to allow young players chances only when he thinks they have the DNA of a world class player, such as the likes of Pato and Kaká. To call the player from his engagements with Filippo Galli's Primavera youth team at the Viareggio tournament was a courageous choice and indicates Ancelotti thinks he is ready for the big jump, ready to play alongside Ronaldo, Inzaghi, or Gilardino, or to control passes from the likes of Seedorf and Kaká. Vrlo vazna tri boda hvala Palo vrlo lijep debi i pogodak jebo ih Mario i Inter imamo i mi svoju djecu samo ocigledno sansu moraju dobit...veceras Inter opet dobio ali opet uz veliku pomoc sudija prvi pogodak velika graska sudaca cist kao suza offside Cambia Ovo u zadnjem pasusu sto sam bold je vrlo interesanto ocigledno cim neda sanse Gorkiju da je do njegove glave ili nesto slicno.... Nadam se da ce ostat kod nas u klubu jer fakat je dobar ne moguce da je odjednom prestao igrat nogomet sjetite se njegovog debija u CL odma pogodak glavom...
|
|
|
#11829 |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Nasa pirova pobeda u Firenci i nije bila tako pirova jer ne radi se o serioznoj povredi Pata a i da nije bila ta povreda ne bi Paloshi debitirao bas danas i ne bi se proslavio jer na svojih 18 god. trebale su mu samo 18 sec.Inzvanredno,mislim da smo resili problem u napadu,imeno Paloshi je izjavio da je njegov omileni igrac Inzagi i da preferise njegov stil igre i da mnogo uci od njega,sta znaci da je njegovi naslednik dok Pato,Shevchenkov.
Last edited by bojan; 10-02-2008 at 17:49. |
|
|
|
|
|
#11830 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Palo - 3 utak. = 3 gola Gorky je imo gol u debiju al se kasnije izgubio i mislim da on nije klasa za Milan jer nema glavu kao ova dvojica. Kad ti se šansa pruži,moraš je iskoristit. Gila i Gorky su tipovi (izgleda) koji se gube u velikim klubovima. I meni je krivo što ne igra ali kad je god igro skoro uvijek je bio užasan. Samo što mi svi natežemo za njega pa i ne gledamo objektivno. MIslim da to nije Milanova klasa,jebi ga ![]() Last edited by milanista mosta; 10-02-2008 at 18:15. |
|
|
|
|
|
|
#11831 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11832 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
može li mi nek ovo prevesti..
hvala unaprijed Come sempre a inizio stagione interista fai lo spaccone lo scudetto la Coppa Campioni sono sogni per voi coglioni interista diventi pazzo son 10 anni che non vinci un cazzo in trasferta č troppo lontano non ti muovi mai da Milano non cantate non caricate ma allo stadio che cazzo fate puoi gridarlo finché vuoi ma Milano siamo Noi !
|
|
|
#11833 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
Anceloti dobro si vodi rabotata no ima samo edna mana nemoze da poznae talent. |
|
|
|
|
|
|
#11834 |
|
Registered User
![]() |
Joj "milanista mosta" cuj Gorki nije veliki igrac. Treba momak da igra, momak nije odigrao 20 minuta u nekih 8 utakmica ebi ga. Kao sto onaj text gore kaze Carlo voli vise starije igrace i to je to. Paloshi je dobio sansu zato sto nismo imali druge opcije danas, a Pato zato sto je placen neki 20 mil. Nemozes kupiti igraca za 20 mil i drzati ga na klupi pa Galliani bi zaklo Carlo da to uradi lol
![]()
|
|
|
#11835 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
ja ću još jednom ponoviti što uvijek i kažem. Ne morate me napasti sada, samo pročitajte moje mišljenje.
Carlo je i ovu utakmicu S....O( ispričavam se na izrazu, ali je dosta prikladan ). Mi smo tekmu počeli u katastrofalnoj formaciji sa Serginhom i Marekom koji su se nabijali jedan uz drugoga, dok je desna strana zjapila prazna osim par trkova Cafua, koji ionako vise ne može igrati na nivou koji je Milanu potreban. Ronaldo jedva hoda, a čini se da je opet ozljeđen, tu Carlo nije kriv naravno. Ali šta ga je stavljao onda?? Malog Paloschia je stavio zato jer je morao nekoga uvesti a nije imao nikoga na klupi. I čak i kad je uveo Paloschia, koga je izveo - ofanzivnog Serginha kojega je mogao koristiti kad je već tako to "zamislio", a ostavio Brocchia! Gourcuff osim sto je polušpica, igra i desno krilo ( ako Carlo nije još cuo za to, kao sto mu je trebalo 6 mjeseci da shvati da emerson ne može igrati lijevo ili desno nego samo u centru ispred 2 stopera )! Da je Gourcuffa stavio desno imali bismo normalnu kontrolu lopte i pas igru, a Yoan uopće nije loš u obrani toliko. Shvaćam da Gourcuff nije dobar kao Zidane, Rui ili Kaka', ali je BOLJI od Brocchia!! Jednostavno je bolji. A super lukava taktička izmjena Nesta-Bonera kod rezultata 0:0 ? Da se Nesta odmori... pa šta ga je stavljao kada će potrošiti izmjenu na stopera!?? I ne bi on Paloschia nikada uveo da je na klupi imao Gilu, nego nije imao nikoga. Pato mu mora igrati jer je koštao 20 mln, a Gila 25! I ovo je nakon Firenze 2 tekma da Carlo počinje s krivom taktikom koja nas ukopava ali nas izvlači Kalac ( fantastican je sada ) i jedan gol pred kraj. Sramotno igramo! Ako vi mislite da MILAN treba ovako igrati onda ne znam... Emerson uđe u Firenzi, Pirlo se pomakne malo naprijed i mi kontroliramo cijelu sredinu odjednom. Pa zasto opet Emersona na klupu?? iskreno, muka mi je dok gledam Milan na San Siru, katastrofa smo. Evo gledam jucer Real, ovi mladi igrači lete po terenu, drže pozicije, točno se zna gdje lopta kada ide. A mi igramo kao što jazzisti sviraju - kako im pukne u glavu!! I to mrcvarenje u serie a traje vec 5 godina!! 5 ! nije kriv samo Carlo, jer ni nema igrače ( a i kada je imao , preije 3 godine, isto smo krivo igrali ), ali i ovo što je napravio nije napravio dovoljno dobro. U LP je druga stvar, daš majstorima da igraju, i to je to. Ima 11 igrača od kojih su 8 svjetska klasa, kao Ćiro s Hrvatskom 98. ------------------------------------------------------------- U srijedu Livorno, nadam se da nas Carlo nece opet dovesti do ruba živaca jer ne možeš sreću provocirati toliko. Neka stavi Emerson i malog yoana ( i pazite ovo, to je na neki način dokaz moj Gourcuffa je htio WENGER, ali ga je Milan prvi uzeo. A onaj koga Wenger zeli, taj je dobar igrač, 100%! Ali kada ne igraš uopće, ili 10 min kada je na terenu već rasula, ne možeš napredovati. Gledao sam utakmicu u Dubaiu , bio je odličan! ).Moja postava za srijedu: --------------kalac----- -oddo--bonera-kaladze-jankulovski( odigrao super jucer! )- ------------emerson--------- ---ambrosini---------pirlo----------- -------------gourcuff------- -----gilardino----paloschi-------- klupa: Serginho, Seedorf, Inzaghi, Brocchi, Nesta, Favalli.
Last edited by mrki; 11-02-2008 at 07:11. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|