![]() |
|
|
#11836 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Iskreno volio bi vidjeti tu formaciju u srijedu ali nema teorije da to Anceloti izvede. On Gorkiu neda primirisati na teren. Pa ako bi ikada trebao igrati to je onda u ovim malim utakmicama. Ali eto. I budite sigurni mali Darmian u odbrani je takodje čudo samo sto ce teskjo dobiti priliku i naravno propast ce. Ja bi volio vidjeti trenera na klupi Milana koji ce rizikovati sa mladim igracima nego ista, nekazem da budemo Arsenal jer nam trebaju neki i iskusni ali treba ih kombinovati i to je dobitna kombinacija
|
|
|
#11837 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Jedini ti seres na ovom forumu...Gdje i koju utakmicu je Yoan bio dobar!??? I ja sam gledao utakmicu u Dubaiu,ali on nije nista pokazao.. Pirlo je klasicni play...na toj poziciji je najbolji na svijetu,i sam bi ga trebalo gurnuti uz liniju...Kakav Emerson ba,pa svi smo svjedoci njegovog provaljivanja u nekoliko tekmi koje je igrao...Brocchi je jedina zamjena za Gatussa,zato i igra,nemozes staviti Yoana umjesto njega kada Yoan pretrci 500 metara u citavoj utakmici,Milan je navikao da u timu ima jednog razbijaca koji trci,udara, stize protivnike a to je u ovoj situaciji Brocchi...I na kraju idi navijaj za Real ako ti se bas svidjaju(gube od Almerije,ili kako se vec zove taj klub),ili za Arsenal kad bas tako volis Vengera,koji prema anketi za najboljeg trenera nije ni medju 10 ,dok je Carlito broj 1...P.S.Kalac je opet bio fenomenalan,poludio covjek skroz....Svaka cast... Forza Milan!!!!!
|
|
|
|
#11838 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Zao mi je zbog ovog ponavljanja,ali server je uzasan.........
P.S.Mrki nemoj se ljutiti.... ![]()
ACMILAN !!!!!Inter !!!Juve !!!KAKA????Ko je to??? Last edited by alberto; 11-02-2008 at 09:55. |
|
|
|
|
|
#11839 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#11840 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11841 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11842 |
|
Registered User
![]() |
Milan: Ronaldo nakon 45 minuta igre ponovno ozlijeđen
Milanov napadač Ronaldo je ponovno zaradio ozljedu, zbog koje je njegov nastup u utakmici Lige prvaka protiv Arsenala sljedećeg tjedna pod velikim znakom pitanja. 31-godišnji nogometaš se vratio u momčad nakon jedne u nizu ozljeda za jučerašnju utakmicu protiv Siene, ali je na terenu izdržao samo 45 minuta. Ronaldo će propustiti prvenstveni dvoboj protiv Livorna u srijedu, a osim utakmice protiv Arsenala upitan je i njegov nastup u dvoboju protiv Parme predstojećeg vikenda. Nešto bolje vijesti za Rossonere stižu od Pippa Inzaghija, koji je jučer odradio svih devedeset minuta, te je pokazao kako je ponovno potpuno spreman za igru, a ohrabrenje je i dobra predstava mladog Alberta Paloschija, koji je pokazao da se na njega može ozbiljno računati. |
|
|
|
|
|
#11843 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
@MRKI
Nedolazim na ovaj forum pisat zbog gospn. mrkia i njegovih bezkrajnih sranja!! Pljujes po Anceloti kao kreten neki,svi statisticki podatci su isli nama u korist,ta siena je demontirala romu 3-0..Gourcuf je talenat al nemozes osporavati necije trenerske sposobnosti sto decko ima malu minutazu.Ronalda je stavio iz moranja on i pipo su bili roviti do bola,da si imao 2 Pata u napadnu onda bi bilo wowwww!! Covjek odmara Kaku,Nestu,Kaladzea,Seedorfa(koji je upao u crni period)Gatto ozljedjen. Pirlo i Ambrosini su zvjeri nosili su se sami sa sredinom Siene,a igrali za Italiju 90' zestokih minuta,ima muda staviti Kalca u najgorim trenutcima po milan.. Pa nismo primili gola 4 tekme,ceka nas za 9 dana utakmica na emiratima a ti govoris o dusevnoj satisfakciji i ljepoti igre!! Pogledaj kako Inter osvaja prvenstvo,pa ih navijaci dizu u nebesa.. Colina priznao da je Milan ostecen za 9 bodova,starno nisi objektivan! Dugo sam navijac Milana od Capella-pa preko zacheronia i F.Terima i glupe politike kupovine koga stignemo,sa Misterom C. rusimo rekorde,probijamo granice nemoguceg pa jesi vidio kako jedan Maldini igra u 40-oj godini. Ovako poslije dvomeca sa Arsenalom kada Carlo strpa ljigavog frnacuza u dzep ako si imalo covjek i navijac Milana dodji i povuci barem dio ovih stupido stvari koje svakodnevno izbacujes iz sebe. Opet ti garantujem kao i prije 2 mjeseca,da ce nas Carlo prije arsenala stavit na 4 mjesto na cizmi,sad ti kazem da ce ON pokazat koje No 1 takticar u svjetu,budi siguran!! |
|
|
|
|
|
#11844 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
@milanistamostar,ako si navijac milana onda budi objektivan a ne konstanto srati po nasem treneru!Stvarno prelazi sve granice..Wenger je dokazao kakav je trener kad treba scautirati al osvojit LP nene,a to ti je vrh vrhova moj prijatelju!!
|
|
|
|
|
|
#11845 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Bio je jedan tekst,mislim da ga je Maji stavio u kome baš piše kako Carlo daje šansu samo malcima kojima je u "DNA zapisano da su veliki igrači". Npr. Evo i taj Paloschi sad. Mali bi trebo bit dobar. I ja kužim zašto on ne da Gorcuffu da igra. Ne da mu da igra jer je mali,valjda ste primjetili,totalno izgubljen. Ni ja mu ne bi dao da igra kako igra. Ne serem ja protiv Carla ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11846 |
|
Registered User
![]() |
Sto se tiče Carla u LP uvijek sam govorio da je tamo taktički savršen,ali da i serie a igra kukavički i krivo. Svjestan sam sto je Carlo napravio u Europi, i ja također očekujem da izbacimo Arsenal. Moj post nije bio vrijeđanje Carla nego sam naveo par stvari koje mi nisu bile jasne ( Emerson, Gourcuff... ). I ne podnosim trenere koji nemaju muda reći sto zele, zato je Capello i izletio iz Milana 2 puta. Da, Capello koji je vjerojatno najbolji trener na svijetu.
Wenger ima budžet, barem do sada, za igrače koji su djeca! Pa njima je Eduardo najstarijiu momčadi a ima 24 godine. Baš me zanima kako bi igrao Arsenal da Wenger ima Nestu, KAku, Seedorf, Pirla, Rina, Pippa, Ambra, Jankulovskog... Uglavnom, sad se slobodno možeš vratiti na forum jer više neće biti mojih idiotskih komentara, pa ti uživaj. ja, glupan, se povlačim i necu ovo sranje vise ni citati. bok.
|
|
|
|
#11847 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Nije Carlo stavio KAlca zato jer je hrabarm, nego zato sto je Dida postao smijesan i onako se dalje vixse nije moglo. Pa covjek je svaku utakmicu radio po jednu gresku! To kako Maldini igra sa 40 NEMA veze s Carlom, koji je tebi??? NE govorim o duševnoj satisfakciji, zapravo uzivam u pobjedama 1:0. Ali da igramo dobro jednostavno nije istina. Carlo ce nas i dovesti do 4. mjesta, da. Biti cemo cetvrti... razumijes? eto, sad ja vise necu "svakodnevno izbacivati gluposti iz sebe", a ti mozes nauciti ljude sta je bilo kad si ti bio mlad a Capello trener... svaka cast.
|
|
|
|
|
#11848 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Mrsko mi je pisati roman, al reci cu par rijeci...
Ja neznam zasto ste napali na mrki-a. Covjek je upravu u potpunosti. Carlo je kukavica i to se zna. Wenger je dobar trener, on je trener koji dobije 70 mil da potrosi u transfer marketu a on potrosi 20 mil. Kupi cetri igraca, izvuce ih iz pizde materine negdje, nikad niko za njih nije cuo i napravi zvijezde. Mrki je upravu za izmjenu Neste, normalno Paloschi je dobio sansu zato sto Carlo nije imao nikog drugog. Mrki je upravu za Emersona i Gorkia. Emerson je usao u igru na svoju poziciju i odigrao odlicno, izgledao je kao tenk i tu nema govora. Ja sam isto gledao Real MAdrid preko vikenda i sta reci, ono je mix od starijih igraca, iskusnih igraca i mlade sange. Malci mogu trcati, ovi stariji znaju i to je recept za uspijeh. Tuzno je citati ovdje da pojedinci prihvataju igrace kao sto su trenutno Brocchi, Favalli, Cafu.... Ljudi sto su ovi igraci nekad uradili ili bili to mogu macku objesiti o rep. Treabju bolji i maldji igraci. Eto Ronalda, njemu je plata nekih 5 mil a odigrao je 3 utakmice za Milan ove sezone. Pa koliko to kosta njegova utakmica? Daj te saberite se i gledajte stvari sa realne strane. Pa protiv Siene nas je spasio sretni udarac ovog malog i Kalac a inace bi izgubili. Siena je imala dobrih sansi cak su i stativu pogodili.
|
|
|
#11849 |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Smijesno je citati da ste zadovoljno cetvrtim mjestom. HALO MI SMO MILAN KAKVO CETRTVO MJESTO????????
Treba da se borimo za scudetto svake sezone a mi se borimo za cetvrto mjesto godinama.
|
|
|
#11850 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Nema smisla da neko sad napusta forum zato sto mu se misljenje razlikuje od nekih drugi ovdje a takodje i ovi drugi nisu bas u pravu jer ja koliko god da volim Milan ne uzivam u njegovim prestavama i u zadnje vrijeme je totalno izazivanje srece , Protiv Fiorentine volio bi da mi neko kaze sta je to Milan dobro uradio osim Patovog gola i Kalacove izvrsne intervencije u 94 min ???
Protiv Siene -* Ljudi su nam stvorili najmanje 5 sansi cak su nam i stativi pogodili a po onome sto sam ja zakljucio iz nekoliko izvjestaja sa tekme Milan se nije ni vidio do gola Pata. Mislim da svi trebamo smirit strasti i zajedno podrzat Milan sada kad je sigurno najteze jer ako prodjemo Arsenal uvjeren sam da cemo i osvojit CL
|
| Tags |
| balkan |
|
|