AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 11-02-2008, 13:27   #11851

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso
@MRKI
Nedolazim na ovaj forum pisat zbog gospn. mrkia i njegovih bezkrajnih sranja!!
Pljujes po Anceloti kao kreten neki,svi statisticki podatci su isli nama u korist,ta siena je demontirala romu 3-0..Gourcuf je talenat al nemozes osporavati necije trenerske sposobnosti sto decko ima malu minutazu.Ronalda je stavio iz moranja on i pipo su bili roviti do bola,da si imao 2 Pata u napadnu onda bi bilo wowwww!!

Covjek odmara Kaku,Nestu,Kaladzea,Seedorfa(koji je upao u crni period)Gatto ozljedjen. Pirlo i Ambrosini su zvjeri nosili su se sami sa sredinom Siene,a igrali za Italiju 90' zestokih minuta,ima muda staviti Kalca u najgorim trenutcima po milan..
Pa nismo primili gola 4 tekme,ceka nas za 9 dana utakmica na emiratima a ti govoris o dusevnoj satisfakciji i ljepoti igre!!
Pogledaj kako Inter osvaja prvenstvo,pa ih navijaci dizu u nebesa..
Colina priznao da je Milan ostecen za 9 bodova,starno nisi objektivan!
Dugo sam navijac Milana od Capella-pa preko zacheronia i F.Terima i glupe politike kupovine koga stignemo,sa Misterom C. rusimo rekorde,probijamo granice nemoguceg pa jesi vidio kako jedan Maldini igra u 40-oj godini.
Ovako poslije dvomeca sa Arsenalom kada Carlo strpa ljigavog frnacuza u dzep ako si imalo covjek i navijac Milana dodji i povuci barem dio ovih stupido stvari koje svakodnevno izbacujes iz sebe.
Opet ti garantujem kao i prije 2 mjeseca,da ce nas Carlo prije arsenala stavit na 4 mjesto na cizmi,sad ti kazem da ce ON pokazat koje No 1 takticar u svjetu,budi siguran!!
Tu si napao mrkija, koji je sve sto je rekao, stoji, a neces primjetiti kakve nebuloze alberto uvijek spominje, kad god procitam njegov post imam dojam da mismo gledali istu utakmicu!

Carlo je u zadnje dvije utakmicu potpuno promasio sastav, sto je i dokazano, jer su mu samo blistavi trenutci njegovih zamjena donijeli pobijedu...Ono kako smo igrali protiv fiorentine je bilo sramotno, a ni juce nije bilo puno bolje!

Paloschi je usao jucer jer nitko drugi nije niti mogao uci, a kalac brani ne zato jer je carlo dozivio prosvjetljenje, nego zato sto je dida bio apsolutno katastrofalan! I dokle ce vise forsirati brocchia prije gourcuffa ili emresona, kad mu te prljave stvari i tako obavlja ambro ili rino kad igra!

I jos spominjes da ce nas Carlo dovest do 4. mjesta! I sto je tu dobro?!? milanu je cilj sezone 4. mjesto? Jel ti tu vidis neke nepravilnosti?

i molim vas, nemojte nekom govorit da pronadje neki novi klub ukoliko kritizira svima jasne pogreske u milanu!
geoff is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2008, 13:39   #11852

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Quote:
Originally Posted by Bosniaco
Mrsko mi je pisati roman, al reci cu par rijeci...
Ja neznam zasto ste napali na mrki-a. Covjek je upravu u potpunosti. Carlo je kukavica i to se zna. Wenger je dobar trener, on je trener koji dobije 70 mil da potrosi u transfer marketu a on potrosi 20 mil. Kupi cetri igraca, izvuce ih iz pizde materine negdje, nikad niko za njih nije cuo i napravi zvijezde.
Mrki je upravu za izmjenu Neste, normalno Paloschi je dobio sansu zato sto Carlo nije imao nikog drugog.
Mrki je upravu za Emersona i Gorkia. Emerson je usao u igru na svoju poziciju i odigrao odlicno, izgledao je kao tenk i tu nema govora.
Ja sam isto gledao Real MAdrid preko vikenda i sta reci, ono je mix od starijih igraca, iskusnih igraca i mlade sange. Malci mogu trcati, ovi stariji znaju i to je recept za uspijeh. Tuzno je citati ovdje da pojedinci prihvataju igrace kao sto su trenutno Brocchi, Favalli, Cafu....
Ljudi sto su ovi igraci nekad uradili ili bili to mogu macku objesiti o rep. Treabju bolji i maldji igraci. Eto Ronalda, njemu je plata nekih 5 mil a odigrao je 3 utakmice za Milan ove sezone. Pa koliko to kosta njegova utakmica? Daj te saberite se i gledajte stvari sa realne strane.
Pa protiv Siene nas je spasio sretni udarac ovog malog i Kalac a inace bi izgubili. Siena je imala dobrih sansi cak su i stativu pogodili.
Slazem se sa svime!!
Old 11-02-2008, 13:45   #11853

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
ala se zahuktalo...
Old 11-02-2008, 14:13   #11854

Bosniaco

Registered User

Bosniaco's Avatar

Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
Bosniaco is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by semir_rossonero
ala se zahuktalo...
Ma sema jarane krivo mi je bilo sto su napali mrkia a covjek samo pise istinu, pise ono sto i ja i mnogi drugi vide na terenu kad igra Milan. Realno ha ja...
Old 11-02-2008, 14:25   #11855

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Bosniaco
Mrsko mi je pisati roma. Emerson je usao u igru na svoju poziciju i odigrao odlicno, izgledao je kao tenk i tu nema govora.n, al reci cu par rijeci...
Ja neznam zasto ste napali na mrki-a. Covjek je upravu u potpunosti. Carlo je kukavica i to se zna. Wenger je dobar trener, on je trener koji dobije 70 mil da potrosi u transfer marketu a on potrosi 20 mil. Kupi cetri igraca, izvuce ih iz pizde materine negdje, nikad niko za njih nije cuo i napravi zvijezde.
Mrki je upravu za izmjenu Neste, normalno Paloschi je dobio sansu zato sto Carlo nije imao nikog drugog.
Mrki je upravu za Emersona i Gorkia
Ja sam isto gledao Real MAdrid preko vikenda i sta reci, ono je mix od starijih igraca, iskusnih igraca i mlade sange. Malci mogu trcati, ovi stariji znaju i to je recept za uspijeh. Tuzno je citati ovdje da pojedinci prihvataju igrace kao sto su trenutno Brocchi, Favalli, Cafu....
Ljudi sto su ovi igraci nekad uradili ili bili to mogu macku objesiti o rep. Treabju bolji i maldji igraci. Eto Ronalda, njemu je plata nekih 5 mil a odigrao je 3 utakmice za Milan ove sezone. Pa koliko to kosta njegova utakmica? Daj te saberite se i gledajte stvari sa realne strane.
Pa protiv Siene nas je spasio sretni udarac ovog malog i Kalac a inace bi izgubili. Siena je imala dobrih sansi cak su i stativu pogodili.
Prvo i osnovno svako ima svoje i razlicno mislenje i ne smemo se zbog tog svagjati i vredjati jer kraj krajeva ni smo mi milanom menadzment ni pa neki profesionalci pa da nase mislenje ima kojekakvu tezinu.

Bosniaco,tacno to da Emerson je usao na svoajoj poziciju i da je odigrao sjajno al taj je poteg spored meni bio iznudjen jer Carlo je verovatno uvideo da je formacija 4-3-2-1 nije bila dovoljno ucinkovita zbog nedovoljnu agresivnost nasem 2+1 napadu pa je menjao taktiku tako sto je uneo Pata i vratio Kake malo prema sredini a Pirla postavio na desnji bok i dao mu je ofanzivniu zadacu.Pa onda uvidelo se da je to bio malo riskantan poteg ali da se ipak na kraju isplatilo.Emerson nemoze igrati sam kao centralni vezni zato jer je destruktivac a ne neki kreator.Tako da mislim da je ipak Carlo povukao odlican poteg isto kao i protiv siene sa uvodjenje Seedorfa kao trequartista,koji je kasnije asistirao Paloshija kod pogotka.Smatram da ipak nije odmarao njega nego je cuvao kao djokera jer on nije mogao igrati u prvi 11 zato sto tako bi igrao malo povucenije prema ljevom boku na kojem mu ne ide bas ili bar tako on kaze.A za Gourcuffa mislim da trenutno nema mesta zato sto ne moze se bez igraca Gatuza ili Brochija koji su neophodni na nasoj sredini,eventualno moze igrati mesto Kake ali u formaciji 4-3-2-1 dok kao trequartista kao sto je naveo Mrki u svojoj formaciji tesko.
To da je malo srece bilo u pitanje slazem se ali vise mislim da su u pitanje sjajne odbrane Kalaca,kao sastavni deo igre,nego sto je sreca,a i nasi su dosta promasili u obije utakmice,u prvoj setite se sanse Gilardina i Kake,a kod vcerasne promasaje Inzagija,to bi se moralo uzeti u predvid.Odlicno bi bilo da dobijemo Livorno,Parmu i to 4 mesto i da zaboravimo na sve svadje i cekamo mirno taj duel sa Arsenala
bojan is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2008, 15:35   #11856

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
MIlANEZAI STA SE DESAVA OLADITE MALO CE SE POKOKOLETE.
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2008, 16:21   #11857

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Potpuno podržavam @Mrkija,a zbog ovakvih stvari više ni ne dolazim na ovaj forum učestvovat nego samo čitam šta se piše!Očito neki ovdje nisu realni,a pogotovo nisu kulturni niti imaju smisla za raspravu na forumu nego samo znaju odmah psovat i doživljavat sve tragično i ko napade na sebe!Sve više uvidjam da sam u pravu što me nema,ali sad jednostavno nisam izdržao da ne iskomentiram kad ste mi napali omiljenog forumaša za kojeg dajem ruku u vatru da je od vas većine veći Milanista,pa sad kome drago,a kome krivo!
MILAN IZNAD SVIH

Pozdrav
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2008, 16:48   #11858

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff
Tu si napao mrkija, koji je sve sto je rekao, stoji, a neces primjetiti kakve nebuloze alberto uvijek spominje, kad god procitam njegov post imam dojam da mismo gledali istu utakmicu!

Carlo je u zadnje dvije utakmicu potpuno promasio sastav, sto je i dokazano, jer su mu samo blistavi trenutci njegovih zamjena donijeli pobijedu...Ono kako smo igrali protiv fiorentine je bilo sramotno, a ni juce nije bilo puno bolje!

Paloschi je usao jucer jer nitko drugi nije niti mogao uci, a kalac brani ne zato jer je carlo dozivio prosvjetljenje, nego zato sto je dida bio apsolutno katastrofalan! I dokle ce vise forsirati brocchia prije gourcuffa ili emresona, kad mu te prljave stvari i tako obavlja ambro ili rino kad igra!

I jos spominjes da ce nas Carlo dovest do 4. mjesta! I sto je tu dobro?!? milanu je cilj sezone 4. mjesto? Jel ti tu vidis neke nepravilnosti?

i molim vas, nemojte nekom govorit da pronadje neki novi klub ukoliko kritizira svima jasne pogreske u milanu!
...
Hajde daj reci sta sam to ja napisao a da nije istina...!???
Kakve nebuloze spominjes!???
Mozda moj komentar zadnje utakmice nije realan!???
Ili mozda ti vidis da je Yoan nesto dobro napravio u Milanu ...
Jeli mozda Carlito kriv sto je morao izmisliti sastav u zadnjoj utakmici!??
Mozda se neslazes za Brochia,koji je zamjena za Gatussa(ne tako dobra,ali zar postoji zamjena za Rina),koji jedini moze trcati i ganjati protivnika po terenu,ili je mozda to trebao raditi Emerson...!???
Mozda je trebalo da napadnemo Sienu svim snagama koja je u odlicnoj formi(razbili Romu 3:0),pa da ponovo izgubimo bodove kuci!!
Dajte ba malo realnosti,ni meni se nesvidja igra u zadnjih nekoliko utakmica,ali sjetite se da je MILAN igrao najbolje kada je bilo najteze,kao protiv MUTD-a,prosle godine!!!!
I nisam ja izabrao Carlita za trenera godine,nego tamo neki strucnjaci po Evropi.....

Forza Milan!!!!!

Rossonero Per Sempre!!!!!
Old 11-02-2008, 16:50   #11859

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bojan
Prvo i osnovno svako ima svoje i razlicno mislenje i ne smemo se zbog tog svagjati i vredjati jer kraj krajeva ni smo mi milanom menadzment ni pa neki profesionalci pa da nase mislenje ima kojekakvu tezinu.

Bosniaco,tacno to da Emerson je usao na svoajoj poziciju i da je odigrao sjajno al taj je poteg spored meni bio iznudjen jer Carlo je verovatno uvideo da je formacija 4-3-2-1 nije bila dovoljno ucinkovita zbog nedovoljnu agresivnost nasem 2+1 napadu pa je menjao taktiku tako sto je uneo Pata i vratio Kake malo prema sredini a Pirla postavio na desnji bok i dao mu je ofanzivniu zadacu.Pa onda uvidelo se da je to bio malo riskantan poteg ali da se ipak na kraju isplatilo.Emerson nemoze igrati sam kao centralni vezni zato jer je destruktivac a ne neki kreator.Tako da mislim da je ipak Carlo povukao odlican poteg isto kao i protiv siene sa uvodjenje Seedorfa kao trequartista,koji je kasnije asistirao Paloshija kod pogotka.Smatram da ipak nije odmarao njega nego je cuvao kao djokera jer on nije mogao igrati u prvi 11 zato sto tako bi igrao malo povucenije prema ljevom boku na kojem mu ne ide bas ili bar tako on kaze.A za Gourcuffa mislim da trenutno nema mesta zato sto ne moze se bez igraca Gatuza ili Brochija koji su neophodni na nasoj sredini,eventualno moze igrati mesto Kake ali u formaciji 4-3-2-1 dok kao trequartista kao sto je naveo Mrki u svojoj formaciji tesko.
To da je malo srece bilo u pitanje slazem se ali vise mislim da su u pitanje sjajne odbrane Kalaca,kao sastavni deo igre,nego sto je sreca,a i nasi su dosta promasili u obije utakmice,u prvoj setite se sanse Gilardina i Kake,a kod vcerasne promasaje Inzagija,to bi se moralo uzeti u predvid.Odlicno bi bilo da dobijemo Livorno,Parmu i to 4 mesto i da zaboravimo na sve svadje i cekamo mirno taj duel sa Arsenala
Evo 100% se slazem sa covjekom!!!!
Bravo...
Old 11-02-2008, 16:54   #11860

milanovac

Registered User

milanovac's Avatar

Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
milanovac is on a distinguished road
Neko je rekao prije mjesec dana da se ovdje uopče ne raspravlja i citira a bogami su sada dvije stranice napisane i to samo rasprave

p.s

šta je sa serverom svaki put kada hoču nešto napisati ne mogu
Old 11-02-2008, 16:56   #11861

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Ma ide mi na zivce konstantno pljuvanje po carlu i sto mrki u 85% svojih kometara vrjeda covjeka.On je trener Milana i samo trener,nekazem da on ima pravu transfer politiku ali svaka njemu casta sa kakvom klupom on nas krpi!!Koje je on samo nedace imao od nedostatka napadaca i slicno ali vjerujte mi sa 12-13 igraca nasih glavnih i spremnih on ce dobiti svakoga,problem je ta sirina i to stoji.
@geoff,pa kako mozes reci da je trebao riskirati sa ozljedjenim igracima pred 1/8 mozda gorkya da ubaci nekazem ali sjajno je kako smo prosli sa onim timom,,koje je tvoje rjesenje bilo koji sastav??
Pa u kakvoj smo situaciji bili sad se moramo zadovoljiti 4 mjestom!!Budimo realni..
Pricajte vi sta hocete protiv covjeka ali mene bi bilo sramota toliko prditi i u prazno pricati..javim vam se poslije 20.2
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2008, 16:57   #11862

milanovac

Registered User

milanovac's Avatar

Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
milanovac is on a distinguished road
FORZA MILAN

Dali mi netko može pomoči i reči kako mogu ovo namjestit ali da je veče
Old 11-02-2008, 17:30   #11863

geoff

Registered User

geoff's Avatar

Quote:
Originally Posted by rinogattuso
@geoff,pa kako mozes reci da je trebao riskirati sa ozljedjenim igracima pred 1/8 mozda gorkya da ubaci nekazem ali sjajno je kako smo prosli sa onim timom,,koje je tvoje rjesenje bilo koji sastav??
Pa u kakvoj smo situaciji bili sad se moramo zadovoljiti 4 mjestom!!Budimo realni..
Pricajte vi sta hocete protiv covjeka ali mene bi bilo sramota toliko prditi i u prazno pricati..javim vam se poslije 20.2
Pa moje je rjesenje bilo da pruzi gourcuffu sansu od prve minute, kao i paloschiu, jer je on trebao znat da je ronaldo nespreman, a ne da ovaj protrati cijelo poluvrijeme....
brocchi juce nije igrao kao direktna zamjena gattusa vec je igrao na poziciji desnog veznog, sto je gourcuff mogao odigrati...
A pred osminu finala je mogao carlo odmarati nestu i od prve minute staviti boneru i ne bi na taj nacin potrosio bezveze jednu izmjenu

A sto se tice gourcuffa, slazem se da nije odigrao nikako one mrvice sto je dobio, da ima nekakvu kocnicu kad treba prema naprijed, pa ja sam ga u prijasnjim postovima dosta kritizirao, ali mislim da on nikada u milanu nije dobio pravu priliku, priliku da zaigra protiv kluba kakva je siena ili livorno i da se onda pokaze...
Old 11-02-2008, 17:36   #11864

geoff

Registered User

geoff's Avatar

I jos jednom moram podrzati mrkija, jer potpisujem svaku izjavu koju je on na ovom forumu napisao!
Old 11-02-2008, 17:54   #11865

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
znaci i dalje podrzavas vrjedjanje i omalovazavanje najtrofejnijeg mladog trenera svjeta!!
Koliko buke sam zbog Yoanna,jedva cekam srijedu da vidim to zbog cega najveci strucnaci i njihov rada pada u vodu..Jednostavno ocekujem carloiju sa njegove strane,eto koliko ste mi digli ljestvicu ocekivanja za njega..
rinogattuso is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules