![]() |
|
|
#11986 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Pa onda sta sa ga kupili so toliko ozleda u negovoj karieri
|
|
|
|
|
|
#11987 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11988 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
@ milanista mosta Ti volis njega vise od Milana? Eh ti onda nisi nikakav navijac Milana. Ovako cu da ti kazem NIKAKAV SI NAVIJAC. Cuj voli vise jednog igraca od Milana. Haj dobro opet kazem tvoje misljenje je takvo. Al boze sacuvaj.
|
|
|
|
#11989 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11990 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#11991 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11992 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#11993 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,paolo,franco,van basten..
![]() |
kaka se oporavio i sutra ce bit protiv parme-pato mozda na klupi....a u srijedu..... jao....
![]() |
|
|
|
|
|
#11994 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldo operiran, Milan daje novi ugovor
Velika nogometna karijera Milanova napadača Ronalda (31) bila je isprekidana teškim ozljedama. Zadnju je zadobio u srijedu protiv Livorna, a mnogi su predviđali da bi to mogao biti kraj Brazilčeve karijere. Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, odmah poslije ozljede lijevog koljena otputovao je u Pariz na operaciju. Kirurški zahvat je uspio. "Operacija se odvijala bez ikakvih problema i trajala je oko dva sata. Njegov oporavak trajat će do devet mjeseci. Ronaldo će opet biti sposoban igrati na najvišoj razini, ali to ovisi isključivo o njemu", rekao je Gerrard Saillant koji ga je operirao i 2000. kada je Ronaldo imao sličnu ozljedu ligamenata, ali na desnom koljenu. Koliko u klubu vjeruju u Ronaldov povratak, govori i to da uprava 'rossonera' razmišlja da brazilskom golgeteru ponudi novi ugovor, bez obzira na dugotrajni oporavak, jer mu sadašnji istječe u ljeto ove godine. "Nadam se da prizor od srijede nije posljednji put da smo Ronalda vidjeli na travnjaku jer još nema ni 32 godine. Nisam doktor da bih mogao komentirati njegovu situaciju, ali vjerujem u njegov povratak i to u našem dresu. On je vjerojatno najbolji igrač Brazila od vremena Pelea", rekao je izvršni direktor Milana Adriano Galliani. Slično razmišlja i trener momčadi sa San Sira, Carlo Ancelotti. "Sada je sve u njegovim rukama. Uvjeren sam da će se vratiti jer je nogomet njegov svijet i mi ćemo ga čekati", rekao je Ancelotti. |
|
|
|
|
|
#11995 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
P.S. Lijepo ti to stoji, "Ja nisam nikakav navijac Milana". ![]()
|
|
|
|
#11996 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
P.S. Piše " Ja sam nikakav navijač Milana" ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11997 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Sutra nema seedorfa(vjerovatno radi predostroznosti)znamo da Kaka nece se mnogo naigrati znaci oept prilika za Gorkya,sdrege strane mislim da ce igrat Emerson,racunam da ce odmoriti Pirla...stvarno sutra je u Carlovoj glavi velika konfuzija koga da zrtvuje a kog ne..Pato je danas zasebno trenirao,mlad je decko mislim da nece biti problema oko nastupa za Arsenal.Trebaju nam sutra ta 3 boda,nije ko za glavu ali..
|
|
|
|
|
|
#11998 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Kazu talijanski mediji da ce PAto u Londonu biti na klupi. To i ocekujem nekako.
Sutra me ne zanima ni rezultat ni nista, samo da ne igraju Pirlo, Seedorf, Kaka' i Ambrosini. neka odigraju svoje Emerson, Yoan, Rino i Serginho u sredini, Gila i Paloschi opet naprijed i sta bude - bude. Sezona jeduga, samo su 2 tekme s Arsenalom. Iako, moguce je da Kaka' odigra drugo poluvrijeme kao uvod za Arsenal, kaze Vrbnjak. Pirlo je u strasnoj formi, poludio bih da se sada ozlijedi. ------------kalac------- -bonera-kaladze-maldini-jankulovski-- -----------emerson------------ -----gattuso----serginho--- ----------gourcuff-------- -------paloschi---gila------- Eto, neka tako bude pa kako god prodjemo
|
|
|
|
#11999 |
|
Registered User
![]() |
za sutra Anceloti je izjavio da ce mo igrati so 4 4 2 i da ce postediti samo oni koi su se umorili u sredu,mislim da je mozan nastap na Gorki sutra
|
|
|
|
|
|
#12000 |
|
Registered User
![]() |
Karim Benzema bi trebalo da doce na san siro kao zamena za Ronaldo.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|