AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-03-2008, 17:49   #12256

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Pirlo jeste bio zatvoren slazem se ali u dvije utakmice je mnogo previse grjesio...
Jos jednom ponvaljam sasvim zasluzeno prosli su momci dalje

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 17:59   #12257

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Arsenal - čestitam
Milan - Grazie ragazzi
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 18:29   #12258

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff
Iako se na bih cudio da galliani i ekipa opet budu pametni pa odluce da ce ancelotti ostati do 2056. godine i da nam ne trebaju pojacanja, pa cemo sljedece sezone opet imati prave napetosti u kupu uefa protiv petahtikve ili slaven belupa
hehe odlican komentar. potpuno se slazem i mislim da ce upravo tako i bit Ovom timu su potrebne promjene, al gazde misle da to nije tako i tu je najveci problem a sto se tice ove utakmice, mislim da smo se svi slozili da je Arsenal zasluzio da prodje dalje. Treba bit realan, osim u prvih 15 min., Arsenal je dominiro svo ostalo vrijeme. Bojim se da cemo sljedece godine igrat kup UEFA Ko zna, mozda to i nije toliko lose
huss is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 18:57   #12259

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
E sad je doslo vrijeme za remont
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 19:13   #12260

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Milan - Arsenal 0 :2 Jos ne mogu da poveruem da smo ispali od LS.Bicu kratok napio sam se malo od muku i nervozu,Arsenal ne nadigrao u svi segmenti na fudbalskata igra,ednostavno su ne nadigrali.Pato mozda ima sve sto treba za vthunski fudbaler ali nema najbitnie ISKUSTVO. izlegao je sam i probao da lobuva golman.Premnogu komoten i potcenuvacki e deluvao. tolku od Milan za ovu sezonu BORICEMO SE ZA 4 MESTO ,pateticnio.NA LETO REMONT NE TREBA DA SE STEDAT PARI.KAKA nie se video FABREGAS I FLAMINI SU BILI FANTASTICNI. FORZA MILAN BICE BOLE SAMO NEK SI ODE ANCELOTI
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 19:40   #12261

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
jasta radi ..
asrsenal nas je nadigrao , svaka cast momcima..

ono pred kraj utakmice sam se i pomirio nekako da necemo moci zabit taj go , i ako smo imali inicijativu al steta ,steta .. zao mi je Maldinija i ekipe .
Evo i Kaka odma izjavljuje da treba remont ekipe na kraju sezone . jos vise me je "iznenadila" izjava Gallijanija :: Milan general manager Adriano Galliani insists this is not the end of an era and it was “a choice” to focus on the Club World Cup.

“This is not the end of an era. We put the priority on Japan and winning the Club World Cup. It was our choice.

“We knew it would cost a great deal in terms of physical and psychological energy, but it remains an historic season and there is no need to change.”

The Rossoneri were the reigning Champions League winners and also took the Club World Cup and European Super Cup, but exited the competition 2-0 to Arsenal.

“I believe Arsenal played better than we did over the 180 minutes and so deserved to go through. No club has won the Champions League twice in a row since us in 1990-91, so we couldn’t break that taboo,” said Galliani.

“We did really well in the opening 15-20 minutes and there was a period of Arsenal pressure, but we conceded a goal right when Arsenal seemed to be on a downward spiral.

“Unfortunately it was decided in midfield and we had some players returning from injury, others out completely like Clarence Seedorf, so it was very bad timing.

“This is football and we must focus on our next challenge. Let’s not forget we are the club with the most trophies in the world and in 2007 we won three prestigious cups.”

There were reports Carlo Ancelotti would be sacked if he failed to reach the Champions League semi-finals, but Galliani painted a different picture.

“Our President Silvio Berlusconi is fantastic and told the players that we can’t always win in football, so we have to keep going.

“It is a great shame that after so many years we went out in the second round, but we were unlucky to pick Arsenal so early.

“We did our duty and won our group, but Arsenal came second in theirs, so we crossed paths.”

Always the superstitious type, the Milan transfer guru looked to the future.

“We have reached the Champions League Final in odd years – 2003, 2005 and 2007 – so we book our ticket for 2009. ::

mislim fakat .sramota ..barem meni..

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2008, 20:03   #12262

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
ma aj ba nema veze ispali smo iz LP,vratićemo se sledeće godine sad nam ostaje da se borimo za scudeto....stani malo!!!! kakav scudeto kakva LP sledeće sezone..pa dokle više ovako...
uredu ne žele mijenjati strukturu ekipe, nea veze, pa daj onda uradite neš da se igrači motivišu, ak se već neće dovoditi novi, jer ovo postaje smiješno,više od pola igrača se i ne trudi nikako... dobro je što je završilo 2-0, Arsenal ne da nas je pobijedio..Arsenal nas je RAZVALIO u svakom segmentu igre...ak se niš ne prominei na kraju ove sezone onda stvarno ne znam..nemogu se više ni nadati boljemu kad je ovako zadnje 3-4 godine i sve više tonemo i tonemo...a galiani trubi da je sve ok i da će biti bolje..pa jebemu nismo ni mi slijepi..
ne znam stvarno....
Old 04-03-2008, 20:15   #12263

Andreja

Registered User

Andreja's Avatar

Fave Players: Nesta,Maldini,Savicevic,Kaka,Sheva
Andreja is on a distinguished road
Ovo sve vise podseca na inter te sledece godine ovo te sledece godine ono pa na kraju nakon 18 godina suse (kup ne racunam u trofej) morace da nam daju skudeto za zelenim stolom i da totalno sve nase protivnike sudije i sudovi uniste tako da je taj plan veoma delotvoran ako zelimo da budemo bednici kao inter
Andreja is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 02:41   #12264

eki111

Registered User

eki111's Avatar

Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
eki111 is on a distinguished road
Istina je Arsenal je bolje igrao, ali 0-2 nije realan rezultat igre, jer je sinocni mec bio poput sahovske partije Kasparov-Karpov, koji se trebao zavrsit makar kao Sevilla-Fenerbahce, i to radi fanova fudbala jer su gledali pravi spektakl, a ne kao u Manchesteru, gde se nije igrao fudbal.

Sada se iskreno nadam da ce Silvio i Galliani shvatiti kvalitet Abedayora, koji je jedan od najavljenih ciljeva Milana.
Izgleda da uvek treba da se desi da izgubimo od neke ekipe da bismo kupili njihove igrace (Vieira, Dugarry, Savicevic, itd). Ako ce i ovoga puta biti tako, onda sam super zadovoljan jer bilo koji od Arsenalovih igraca je pozeljan u svakoj ekipi.

Sada cemo valjda vise paznje posvetiti Serie A, gde nemammo vise izgovora da ne igramo sa 100% snage.
Nema vise taktiziranja ....

Milanista od zaceca...
ROSSONERO NELL DNA
eki111 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 08:15   #12265

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
samo cu reci ovo: kaka je rekao da trebamo remont...to je valjda dovoljno. KAda ti vlastiti igrac u javnosti tako nesto kaze. A genijalna izmjena u 65 min Pippo - Gila, za anale!

nista, idemo dalje po 4. mjesto! FORZA GRANDE MILAN!

Nagodinu 5,6 pravih igraca inace ne moramo ni pratiti LP.
Old 05-03-2008, 08:29   #12266

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja mislim da će Galiani ako ikad u ovih par dana fasovat metak nakon ovih svojih novih IDIOTSKIH izjava. Pa on je katastrofa od direktora.
Ako je iko od igraca konkretno kriv za poraz to je Sinoć bio PIRLO.
on je i u prvom pol gubio na nasoj polovini neke lopte iz kojih su nam sjevale kontre a da ne govorim kog Fabregasovog gola.
Inace se on prepotentno ponasa po terenu i cesto gubi lopte. ON NEMA ZAMJENE i treba mu je naci da se i on malo zapita za mjesto kao i mnogi dr. ALI on je majstor to neosporavam. Remont je neizbjezan, 5-6 igraca. trener i novi Direktor ako Bog da.
Old 05-03-2008, 08:55   #12267

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
Gliani kaze ka cemo uci u finale 2009,aki kako????????????????????ako budemo 5. u italiji kako cemo uc????????????????mozda se molit da berlusconi i galiani nadju neki razlog pa da postanemo prvaci na sudu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
imam prijedlog da napravimo neki dobar tekst pa da stavimo da fanklubovi kazu valja li dadnu svoje "potpise" da se to posalje u milanovu upravu(ako se moze) da se shvati da svi mi želimo milan koji je svake god. u finalu,da osvajamo scudeto sa 25 bodova ispred onog kluba sto igra na nasem stadionu bez "stele"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KO JE ZA???????????????????????????
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 08:58   #12268

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
Nadam Da Se Ne Ljutite Sto Nisam Tu Svaki Dan
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 09:08   #12269

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Mislim da pirlo nije sam igrao tako lose, nego je wenger, shvativsi da svi milanovi napadi pocinju iskljucivo od njega, blokirao pirla s 2,3 igraca, i tako ga prisilio da gubi lopte...

Za sljedecu sezonu, samo bi nesta-pirlo-kaka trebali imati garantirano mjesto u momcadi, sve ostalo bi, ukljucujuci i trenera, trebalo manje-vise promijeniti...

A i kaka bi trebao malo razmislit, jer za ugovor od 90 milijuna eura, koji je upravo potpisao, bi trebao malo vise pokazati, a ne se zaliti da ga igraci fauliraju...Za te bi novce trebao nositi flaminija i fabregasa na ramenu i zabijati golove
geoff is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008, 09:41   #12270

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
ljudi iako je u zadnje vrijeme pravo kritikovan, čak i mene je u par navrata iživcirao, sinoć se tek primijetilo koliko nam znači SEEDORF...nek govori ko šta hoće, ali Clarence ima veliku ulogu u našoj igri, pogotov u Evropi..

Tags
balkan

Posting Rules