![]() |
|
|
#12271 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Uhhh.Kako mi je tesko danas....PA da je to neka ekipa nego Arsenal....
Nisu oni bili toliko bolji koliko je nasa ekipa neuigrana i umorna... Mislim da je velika greska pocetak sa dva napadaca,pa dajte ba,zar nije to bolje izgledalo prosle godine kada smo u formaciji 4-4-2-1..zgazili puno jacu ekipu Mutd-a.. Realno gledajuci Pirlo katastrofa,naj losija utakmica u povjesti.. Pato zelen ba,morao je zabit,ali to je t neuigranost.. Kaka dosta dobar,ali nije se oporavio to je evidentno.. Mislim da je Paolo bio nas najbolji igrac,zao mi je sto nije 10-ak god.mladji.. Pipo-Gila nista,nula nula ..... Rino i Ambro nista posebno,gube se... Nesta Kaladze solidni,nisu puno grjesili(osim Kaladze kod drugog gola). Oddo puno bolji,hvata formu.. Kalac..Opet siguran,iako mozda nije krenuo na vrijeme kod gola Fabregasa... I sta dalje... Daj Boze da ugrabimo mjesto broj 4... Uhhhh!!!
|
|
|
#12272 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Evo da vam se kratko javim nakon sto sam se naspavao jer smo se iz milana vratili u 7-8 ujutro!Atmosfera odlična,možda i najbolja u zadnje vrijeme,put nam je bio super i jedino razočaranje je igra i rezultat!Ruku na srce Arsenal je potpuno zaslužio prolaz i mislim da Milan na San Siru nije ovako razbijen posljednjih 10-tak godina!Meni osobno Oddo najgori,Pirlo odmah iza njega,ali najveći krivac mi je opet Ancelotti koji kao jedan vrhunski trener mora to vidjet prije svih nas i reagirat,a on jedino što je napravio je zamjena Pipo-Gila potpuno bespotrebna jer su nam napadači totalno odječeni pa da igra bilo tko ne bi ništa mogao!Kako možemo očekivati da damo gol kad nam u napad krenu samo Kaka,Pipo i Pato,a ostalih 7 igrača STOJI na našoj polovici što je vrlo logično jer smo u momčadi imali 7 defanzivaca koji nemaju naviku kretati odmah u napad nego im je prva stvar u glavi obraniti se!Slijedeće mi je nemogue da na takvoj tekmi u kojoj nam ništa ne štima u igri naš veliki taktičar ni ne pokuša nešto promijenit,meni je nevjerojatan podatak da smo imali samo 1 zamjenu!!!???Pa šta je čekao??Kolače???!!Ok,Pirla su zatvorili,ali njemu ne mogu zamjerit nista kao ni Ambrosiniju(vrlo loš također jučer) jer su njih dvojica možda naši najkonstantniji igrači ove loše i jadne sezone!Najbolji naš igrač je bio Maldini,poslije njega Nesta i Kalac i to sve govori o našoj taktici i igri!Vrijeme za promjene je bilo i pretprošle i prošle godine,a sad je skoro pa prekasno za sve jer treba mijenjat 5-6 igrača iz prve ekipe i za uigrat nove zamjene(ako uopće dođu) će nam trebat 2 godine uigravanja!Pa mi smo prošle godine potpisali Emersona(32),Odda(32),produžili ugovore Maldiniju(39),Cafuu(37),Serginhu(36),Favalliju(36) i jedino im Pato jebe prosjek,to je strašan podatak!Ovaj trenutak smo svi čekali da se desi i praktički ga očekivali,da su oni svake godine ubacili 2 nova svježa igrača(do 27 godina) kao što su radili godinama prije do ovoga katastrofičnog stanja ne bi došlo!Možda bi isto ispali od Arsenala,ali bi imali puno komotniju i lakšu situaciju za budućnost!I ne mogu više slušat te izjave od Ancelottija,Galianija,Berlusconija!Ne moramo mi osvojit ništa 5 godina,ali želim da budemo u uskoj borbi za vrh do kraja sezone,a ne da na pola prvenstva kasnimo 20-tak bodova za 1.mjestom i ispadamo u osmini finala,pa čak ako hočete ispadamo i u kupu Italije u 8-finala!Toliko od mene i još samo još jednom čast Maldiniju koji stvarno igra odlično zadnjih par tekmi
!Pozdrav |
|
|
|
|
|
#12273 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
![]() |
U vezi jučerašnjeg poraza od Arsenala ja mislim da je dobro što smo izgubili zato jer čemo se sada možda koncentrirati na Seriu
![]()
|
|
|
|
#12274 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Milan dovodi Drogbu
PREMA pisanju Gazzette dello Sport, predstavnici Milana otputovali su u London kako bi pokušali dogovoriti ljetni transfer Didiera Drogbe. Novine pišu kako je poraz od Arsenala alarmirao vodstvo kluba i da su pojačanja nužna. Napadač je najneophodniji za "Rossonere", a kako se očekuje da Drogba na kraju sezone napusti londonski Chelsea, klub mu želi osigurati avionsku kartu u jednom smjeru za Milan. Nakon večerašnjeg dvoboja osmine finala Lige prvaka protiv Olympiakosa na Stamford Bridgeu, vodstvo Milana trebalo bi se naći s Drogbom i razgovarati o transferu. Gazzetta piše kako je brza reakcija Milanovih čelnika nužna za dovođenje Drogbe, budući da je za njegove usluge zainteresirana i Barcelona,a navodi kako je dovođenje 31-godišnjeg Zambrotte na ljeto praktički već riješena stvar. |
|
|
|
|
|
#12275 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja nisam mislio samo na sinocnu partiju Pirla, on u zadnje vrijeme konstantno gubi lopte na nasoj polovici samo sto nam protivnici nisu bili Arsenal i sl pa nas nisu toliko kaznjavali. On je fenomenalan igrac ima mozda i najbolji pas i sve to ali mora naucit da NESMIJE gubit lopte onako kao sinoc , pa samo sam mu sinoc izbrojao 6 izgubljinih i da su nam opasnu akciju stvorili iz toga, na kraju je 1 od 6 bila i kobna ali nema veze treba zbiti redove ali sto neko rece nasa trojka Anceloti, Galiani i Bergi svojim izjavama nas dotuku vise nego sam rezultat i igra, pa to je za nepovjerovat.
Ali sad nekako ugrabit 4 poziciju za koju se ja bas i ne bi smio kladit. Fiorentina igra fantasticno, a Juve je željan evrope bit ce zaista tesko ...
|
|
|
#12276 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Evo odlicno, krenuli su odma u kupovinu Drogba (28) i Zambrotta (31)
znaci ipak ce podmladit ekipu, prosjek nam je trenutno 32 godine da nije tuzno bilo bi zalosno |
|
|
|
|
|
#12277 |
|
Registered User
![]() |
Jeste gledali veceras Romu? Vodi 1:0 i Totti ide u napad GUBI loptu ono baš bezveze rael u kontru i poravnava na 1:1 iz ofsajda ali je prizant.
Danas tako male greske nazvat cemo ih malim preokrenu utakmicu. na srecu Roma nije pala kao Milan ali to je samo jos jedan pokazatelj koliko je ispred nas... Nažalost
|
|
|
#12278 |
|
Registered User
![]() |
Mislim da je ovaj golman Shalkea ČUDO. Ja bih ga odmah doveo.
|
|
|
#12279 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Otisli u London da bi dogovorili transfer za Drogba (30) ,a celzi kao zamena bi kupili Amuri (25).Potpis na Zambrota e osiguran koj na leto puni (32),Barsa kao zamena bi kupila Filip Lam ili Rafinja.Ekipa treba da se podmlacue a ne pa po staro.
|
|
|
|
|
|
#12280 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Nie toliko tazno sto smo ispali i Real e ispao od Roma,Real u zadni 4 godini e izbacen od 1/8 finale .Mnogu me zabrinuvat izjavite na Galiani,Berlusconi
demek se u redu.A u Realu odma ke ima posledici ke se menja trenjer i na golemo ke se prodavat igraci Canavaro e prvi a ovi nasi ke ga precekat so rasireni raci .Treba da ima promeni da se kupat mladi igraci ispod 25 ili 26.Italani pisuji po novini za Lipi za trenjer , ali ja ne bi da dovedem njega bole bi bio Rajcard. |
|
|
|
|
|
#12281 |
|
Registered User
![]() |
Ma kakav rajkard, nama treba ili Lippi ili Mourinho
|
|
|
#12282 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
sinoć smo imali klasičan primjer nezasluženog prolaza..pa ne znam jel Schalke prešao pola centra, Porto ih je Razvalio, ali Schalke je imao čudo od golmana...sad da li je ono samo njegovih 5minuta slave ili šta več pokazat će nam vrijeme
|
|
|
|
#12283 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ovaj trener Schalkea je gori od Carla
Potpuno krivo su se postavili tamo, i još im Rakitić ulazi u 110. minuti!A sto se tiče Drogbe njega ne zelim jewr ima 31 godinu!! Ako Milan ne kupi 5,6 igrača ispod 27, i to odličnih, mi nemamo šta tražiti nagodinu nigdje. Lampardu ističe ugovor, Zambrotta bi mogao doci ( on nije lad ali moze proci jer je stvarno vrhunska klasa ), Dirgo, VdV, Huntelaar, Benzema, Modric, De Silvestri, Alves, Lloris, Nasri...
|
|
|
|
#12284 |
|
Registered User
![]() |
eh eto!kraj je veoma uspjesne ere,hvala carlu i igracima na svoj radosti koju su nam donijeli u ovih par godina!!!!!!!
treba se zahvaliti carlu, i pojedinim igracima(favalli,emerson,serginho,brocchi,gilardino,malidnija bih ostavio da igra do 50 oddo,dida, kalac,simic(momak nije odigrao tri utakmice treba ga pustiti da ode negdje gdje ce igrati)i carlo,covjek jeste postigao mnogo cak sto neki treneri nece nikad ali mislim da je vrijeme za promjene velike,da su b˛&g bili malo pametniji pa godisnje po jednog dva mladja igraca kupovali sada ne bi bili u ovakvoj situaciji da nam treba 6 do 7 igraca ekstra klase.najbolje rijesenje bi po meni bio mourinho zato sto je dobar trener i zato sto ne trpi nikoga predsjednika kluba pogotovo ma ko on bio,i on bi jednostavno zahtijevao nove igracedefinitvno nam treba rekonstrukcija citavog tima |
|
|
|
|
|
#12285 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
|