![]() |
|
|
#12286 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
OBN:Nedelja 15:00
Empoli - Milan Svi najavljuju u ovih 12 zadnjih kola da ce zapet kao da je svaka Finale, pa cemo vidit...u borbu za CL jer tesko cemo dovest ta sva pojacanja sto nabrajate ako ne izborimo CL...
|
|
|
#12287 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma nemamo se sta nadati Nasriu, Huntelaru, Benzemi... Dobit cemo Boriela nazad, Vratit Shevu izdajnika i to vam je to ljudi....
Zaista se nenadam ničemu boljem jer cu i onako dobit veliko razocaranje na kraju... A jos nas gospon Berluskoni kaze NAVIJAM ZA INTER sada kad je Milan ispao. PA ON JE LUD. Oni nama svi do reda kazu navijamo za Liverpol u finalu i sl.... Nekad mi se tacno gadi sto imam internet i procitam svasta od nasih čelnih ljudi kao ZADNJIH DANA. FUJ . SRAMOTA
|
|
|
#12288 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
![]() |
Dali netko zna dali OBN prijenosi utakmicu
Glasgow - Werder
|
|
|
|
#12289 |
|
Registered User
![]() |
Ma solidan je zambrotta, ali opet, on ima 32 godine...barca ga se rjesava jer se kako ste napisali kupiti lahma ili rafinhu, pa zasto to milan ne napravi????
Isto tako kupujemo drogbu kojem istice rok trajanja, dok chelsea i ini klubovi dovode mladje igrace kao zamjenu i jos se uspjesno rjesavaju nezeljenih... Pa vec je sramota da t novce za igraca koji je stariji od 30 godina i koji je igrati dobro sezonu i pol... Ako se vec kupuje igrac tipa drogba, onda se treba uzeti adebayor ili benzema, ako trebau beka onda nek kupe nekog mladjeg jer bar na boku trebaju igrati klinci koji mogu trcati 2 utakmice odjednom Pa dokle vise kojekakve potrosene zvijezde, kupili smo ronalda,emersona i odda i zajedno nisu odigrali 5 postenih utakmica Kad god vidim neko ime na transfer listi u zadnje vrijeme, nekako uopce nemam povjerenja da bi ga milan mogao dovesti, a milan bi trebao biti prvi i jedini izbor svim tim mladjim igracima. Ponavljam, ne trebaju nam igraci koji odlaze iz svojih prebogatih klubova jer im nije dosta ugovor od 5 mil. eura, nego im bas treba neki od kojih mil. vise |
|
|
|
|
|
#12290 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ovo je najgluplja stvar koju je mogo izjavit i u najgorem mogucem trenutku. Al kad se sjetim sta je izjavljivo dok je bio premijer Italije, vise ga niko ne uzima za ozbiljno
![]() Sreca jedino sto se nece radovat, jer ce Inter ispast od Liverpoola ![]() Ej ljudi evo skoro sam iskopo jedan zanimljiv video na youtube, mozda su neki i gledali al ja se najezim svaki put.. utakmica je Milan-Real polufinale 89', minuta sutnje u cast poginulim navijacima Liverpola. Odjednom Fossa pocinje pjevat You'll never walk alone, stvarno mocno izgleda. Cito sam komentare navijaca Liverpoola i danas imaju puno respekta prema navijacima Milana zbog tog gesta solidarnosti. http://youtube.com/watch?v=5ZrVfMRyoE0 |
|
|
|
|
|
#12291 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
prejako!!!
kad smo već kod Fosse...ovo apsolutno vrijedi pogledati..svaki put se naježim kad gledam http://youtube.com/watch?v=uO96_VlLbKc svaka čast i južnoamerikancima i turcima i grcima, ali FDL su definitivno najjača grupa svih vremena..bili i ostali...
|
|
|
#12292 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
....dupli post.......
Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s mirisom ljiljana, ljubavi moja.... Last edited by MIRZA; 06-03-2008 at 16:48. |
|
|
|
|
|
#12293 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Inter su trgnale po Aguero i Qgvarezma.Berlusconi bi vratio Seva nie lose a nie ni na dobro,najnovi na listata za iduci golmani se prklucili Diego Alves od Almeria i Diego Lopez od Vilareal.Morinjo zeli da nastavi da raboti u Italia mozda u Milan bi bilo dobro.
|
|
|
|
|
|
#12294 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Nie mu dosta nema covek oset
Maldini To Play Into His Forty's? Paolo Maldini has sensationally revealed that he is having a second thought on whether he should retire at the end of the season and he hints that he might just carry on playing into his forty’s. Milan were knocked out of the Champions League by Arsenal on Tuesday night and many believed that it was Maldini’s last game in the competition but the defender is determined to re-write the history books. “I still have plenty of energy and I guess we have to maintain our words but those who do not change ideas because they have said so are stupid,” Maldini told Sky Sport Italia. “In the last few months my knees have been really painful and last year at the end of the season I couldn’t even bend them. “Deep down inside there is a big will to continue, that’s just the way I am. No one is the same and the environment is pushing me to play on for another year. “Three months ago I was much worse as I had to stop because of the operation but now I am feeling fine and I am playing in a position which I haven’t played in for a long time.” Maldini did state that this season would be his final last year when the Rossoneri won the Champions League but it now seems as if he has gone back on his decision as he attempts to break all records. Dobar nacin da se podmladimo |
|
|
|
|
|
#12295 |
|
Registered User
![]() |
E Ljudi Sta Ima Ja Sam Novi Na Forumu!!!!!!!!!!!!!!!forza Milan
|
|
|
|
|
|
#12296 |
|
Registered User
![]() |
RO
![]() |
|
|
|
|
|
#12297 |
|
Registered User
![]() |
Pozdrav Novome Na Forumu
|
|
|
|
|
|
#12298 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Inter našao mesto za novi stadion, ide sa Meace
Milanski Inter je konačno pronašao odgovarajuće mesto za svoj novi stadion, saopštio je danas predsednik kluba Masimo Morati. Priče o odlasku "neroazura" sa San Sira, koji dele sa gradskim rivalima Milanom, traju već nekoliko godina, a izgleda da će se vrlo brzo ostvariti. "Postoji projekat koji je u odmakloj fazi. Odabrali smo mesto gde ćemo graditi stadion", rekao je Morati za sajt "Gazete delo sport". Prvi čovek Intera je dodao da novi stadion nositi ime bivšeg igrača i predsednika kluba Đakinta Faketija, koji je preminuo 2006. godine. Ova vest je dobra uvertira za proslavu stogodišnjice postojanja čuvenog kluba, koja se obeležava u nedelju. |
|
|
|
|
|
#12299 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Maldini još ne razmišlja o okončanju karijere
Sport | 07-03-08 13:40 Paolo Maldini, legendarni odbrambeni igrač AC Milana koji je prije nekoliko mjeseci najavio da mu je ovo posljednja sezona, promijenio je mišljenje. "U meni ima još energije. Znam da sam rekao da odlazim, ali čovjek koji misli da ne treba promijeniti svoju odluku samo zato što je to rekao je idiot", rekao je 39-godišnji Maldini. "Prije tri mjeseca koljena su me boljela, loše sam se osjećao nakon operacije, ali sada je bolje. Osjećam se dobro i zašto ne bih još igrao", dodao je. Maldinija je pogodilo ispadanje iz osmine finala Lige prvaka, ali smatra da nisu potrebne nikakve revolucionarne promjene u ekipi. "Trebamo pravog igrača, ne kvantitet, nego kvalitet. Nije ništa strašno, jer smo u posljednjih 12 mjeseci osvojili Ligu prvaka, evropski Superkup te Svjetsko klupsko prvenstvo", rekao je Maldini. Fena MOŽE ON DOK MU DJECA DOĐU(mislim da mu stariji ima 12 ili 13 god pa ce doć ko njegov stari sa 15 ili 16)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() Last edited by klanfa; 07-03-2008 at 15:47. |
|
|
|
|
|
#12300 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
![]() |