![]() |
|
|
#12316 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Mislim da sam definitivno pogresio sto sam,bio ljut na Carla sto ne stavlja Gourcuffa.Covek je odigrao katastrofalno!Fiorentina nam bezi sada samo 1 bod.Dace Bog da se domognemo tog 4 mesta,pa na leto CISTKA Favali,Brocki,Gila,Cafu,penzija za Maldinia...A trebaju nam Drogba,Diego(Nasri),Rafinha,Amelia...
|
|
|
|
#12317 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Gourcuff se trudio trcao ali decko nema kontinuitet utakmica. Mislim da ga je bar ubacivao na ovakvim utakmica nazovimo ih malim u prvenstvu vjerujte da bi pokazao. Pa ne moze neko tek tako biti nosioc igre najbolje mlade selekcije a to jest Francuska sa Holandijom naravno. On je sa Nasriem najbolji mladi Francuski igrac. Ja sam čak da se i Nasri pod hitno dovede. Igra grozna. Empoli nas je nadigrao ali otom potom dobili smo sto je najvaznije.
Po meni trebaju nam : Frey (ili onaj golman Shalke), Zambrota , Vargas, Nasri, Drogba. Mislim da bi sa ovim igracima mogli konkurisati najmanje za dva trofeja. Zahvalit se : Dida, Cafu, Favali, Maldini (svaka mu cast), Serginho, Šimić, Brochi, Ba, Gilardino, Ronaldo.
|
|
|
#12318 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ljudi dolazi Shewa.....Danas sam se cuo sa prijateljima u Londonu(navijaju za Totenhem),kazu da su licno pitali Shewu da li ide u Milan,i on je potvrdno odgovorio!!!
Hajde da napravimo anketu,ko je za a ko protiv!?? Forza Milan...
|
|
|
#12319 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pa naravno, Sheva - jeftin, star i voli ga Berlusconi. uz to i izdajica, da ne zaboravimo...
Zasto bi mi uzeli Benzemu kad dečko moze lijepo otici u Chelsea, Barcu ili Real Madrid. mi cemo kupiti Shevchenka ( 32), Zambrottu (32) i recimooo...vratiti Boriella i uzeti cigarinia. To je sranje a ne mercato!!! Kako im nije vec neugodno! Ne za Shevchenka u Milanu! Iako znam da ce se vratiti. A igrači poput Vargasa, D.Alvesa, Nasria, Benzeme, Diega...ciao!
|
|
|
|
#12320 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#12321 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
hehe i ja imam taj osjecaj da ce vratit Shevu. Svaka mu cast za ono sto je uradio, al nas je ostavio kad je bilo najteze. Samo je sebe zajebo, mogo je bit prvi strijelac Milana svih vremena, a ovako je sjebo karijeru. Sigurno je naucio engleski pa sad hoce da se vrati
![]() A sto se tice ove utakmice, veoma bitna pobjeda. Mada je bilo jedva. Imamo isti problem citavu sezonu-igra na postavljenu odbranu. Fale Pirlove lopte, a i Seederfovi pasovi. Jednostavno fali nam svjezine (novih igraca) u vezi... |
|
|
|
|
|
#12322 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
I ja sam za Veliko NEEEE sto se izdajnika tiče ali na nasu zalost niko nas i ne pita i naravno da ce ga vratiti...
|
|
|
#12323 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
iz tekme u tekme se samo produbljuje ovo propadanje i kriza...žalosno...žalosno...
FORZA MILAN!
|
|
|
#12324 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ja sam neodlucen pomalu u pogledu shevinog povratka..
@mrki znas i sam da je nemoguce u jednom prelaznom dovesti 5 igraca u vrijednosti 250 miliona eura. Carlo je danas natuknuo da nije za Shevin povratak u Milan. Milanu trebaju novi bekovi Zambrotta DA,31 godina moze doprinjeti sigurno,veceras je trcao kao lud protiv zute podmornice..Treba nam napadac,pravi teski Forward a ne Ambrosini da mora ici na snagu u sesnaest metara. Siguran sam da cemo potpisat 1 ili 2 juznoamericka igraca..Mislim onog Thiaga iz palmeirasa,ima tu jos nekih opcija..Flamininijem pregovori traju slobodan je igrac,a nema naznaka da bi mogao produziti.Cak se bio pojavio na presici Arsenala u Maldinievom dresu i govorio sve najbolje o Milanu. Vjerovatno znate,Carlo je rekao"neki igraci ce otici,neke nove cemo angazovati". Po meni je nedostatak ta klupa i svjezina kod odredjenih igraca kao i zakinutost na bocnim pozicijama.. |
|
|
|
|
|
#12325 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
koliko god me je bolelo sto je seva otisao iz milana,toliko zelim da se vrati...jbg gledo sam tog coveka ko boga..iako me je izneverio odlaskom zelim da se vrati!!!!
|
|
|
|
#12326 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Evo konacno da otvorim srce...
I danas me boli Shewina izdaja,uvjek mi se place kada ga vidim u nekom drugom dresu!!! Sve je krenulo naopako sa odlaskom Shewe,nismo vise bili ona prava ekipa koja moze uvijek zabiti go...nekako me neveseli taj moguci povratak,ali ako ce stvari krenuti nabolje odda sam za..Iako mislim da bi taj povratak poremetio atmosferu,i unio nemir u svlacionicu...Ali mi se nepitamo i bit ce onako kako Tata Silvi kaze... Sto se tice Zambrote DA...Odlican igrac... Sto se tice Benzeme produzio ugovor sa Lionom,a predsjednik rekao da ce obestecenje biti 100.Mil.Evra...(niko nevrjedi toliko)... Treba nam dva Bocna igraca,dva napadaca(moze Borielo i jos jedan).. Golman,Stoper,i dva vezna(naj bitnije naci zamjenu za Pirla)..To bi bilo dovoljno... Mislim da se svi slazu sa mojim komentarom!!!!! Forza Milan!!!!
|
|
|
#12327 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma ne treba nama 250 miliona da obnovimo momčad. Zambrotta, Lloris ( maldi golam nFrancuske reprezentacije ), Vargas nisu skupi igrači. Pogotovo me oduševljava Vargas koji podsjeća na mladog Zambrottu dok je igrao na lijevoj strani.
Flamini je besplatan, a Sheva košta oko 10 mln. Mi tih 5 igrača mozemo dobiti za 40 mln, a ako Milan to ne može platiti onda jebiga... Zarađujemo uzasno puno novca, prodali smo Shevchenka, osvojili LP, superkup, svjetko prvenstvo itd. Treba prodat i tog Gilardina i dobro. Aquilani kaze da se nije obvezao Romi, a Spalletti kaze da ga nece zadržavati. Ali njega vidim u Interu već. Što se tiče Benzeme, taj dečko vrijedi 40 miliuna sigurno, jer to je poseban igrač. A milan novca ima. Kada je bila frka platili smo 16 mln + Vogel za ozljeđenog i izvan forma Oliveiru, i 22 mln za 17-godišnjeg Pata. Vidjetz ćemo, ali nekako osjećam da ce ovo bit jos jedan jadan mercato i da cemo i nagdonu gledati stari Milan predvođen Carlom. Jer Galliani ako zaposli novog trenera mora ispoštovati i želje trenera, a ovako ne mora nista. ------------Lloris------ zambrotta-nesta-kaladze-vargas------ -----------pirlo------- ---gattuso----aquilani------ ----------kaka'------- ----sheva----pato-------- Kalac, Oddo, Marek, Bonera, Darmiani, Ambrosini, Seedorf, Flamini, Pippo, Paloschi... To je već neka momčad, iako moze i bolje. A sto se tiče Brazilaca i općenito stranaca izvan EU, mozemo dovesti samo jednog u sezoni. Tako da ako dovedemo Shevu,. nista od toga.
Last edited by mrki; 10-03-2008 at 11:42. |
|
|
|
|
|
#12328 |
|
Registered User
![]() |
NE za povratak Sheve!!!
|
|
|
|
|
|
#12329 |
|
Registered User
![]() |
LJUDU SEVA JE DOSTA UCINIO ZA MILAN STA SE CUDITE SO GA RCA BERLUSKONI!!!SVIMA DOSADI DA IGRA CEO ZIVOT U JEDNOM KLUBU!!!!SEVA JEST IZDAJICA ALI JE I LEGENDA MILANA!!!!VISE IMAMO RAZLOGA SE LJUTIT NA BERLUSKONIJA KOJI DOVODI IZLAPELE IGRACE A NE ONE PRVE STO NAMA TREBAJU!!!!SEVA NIJE VISE ONAJ STARI ZNAJU TO ONI SVI U MILANELU!!!sAMO STO VLASNIK NEDA PARA!!!!FDL
|
|
|
|
|
|
#12330 |
|
Registered User
![]() |
Bolje Ista Nego Nista Jebiga!!!!fdl
|