![]() |
|
|
#12331 |
|
Registered User
![]() |
Milan je europski prvak i za njega ne vrijedi ''bolje ista nego nista''!
A sto se tice sheve, opet se moram ponavljat, on je dao puno milanu ali je isto tako bio i prva zamjena kapetana i da je ostao mogli su mu dic spomenik ispred san sira...Iz ovog ili onog razloga je otisao i kao profesionalac nek se sad jebe u rezervnoj momcadi chelsea, mogao je ostati i biti kralj u milanu, nije.tocka Prije bih stavio 3 gilardina u napad, nego shevu.eto |
|
|
|
|
|
#12332 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Evo sa drugog foruma nasao sam zanimljiv tekst koji je na talijasnkom i meni je skorz lose prevelo na eng. dakle radi se o tome zasto Silvio nije mnogo trosio na Milan i koliko ima namjeru potrositi sad na ljeto.
Negdje sam pronasao da je Milan vezan ugovorom da neke milione treba uloziti na pojacanja. Ekipa svi znamo da se za Shevu pita Berlusconi i to je to.. Mrki mislim da je cjena Vargasa preko 20 miliona eura.nisam siguran ali je covjek poprilicno skup ali igracina je u pitanju. |
|
|
|
|
|
#12333 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Nidje nikog ba!!!Sta je ovo!___?
|
|
|
#12334 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Inter ispada,barem mala utjeha,jedino sto mi se INteristi bune da sudac nije dao crveni Babelu,a ja im odgovaram da im ovo nije Serie A i da su ovdje suci pošteni samo oni nisu navikli na poštenje pa ih to boli!
BRAVO ZA LIVERPOOL ![]() |
|
|
|
|
|
#12335 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Veceras su igrala za mene dva naj mrza kluba u Evropi..Da su barem oba ispala,al et...Bolje i ovako nego da su smecari prosli!!!!
Forza Milan..!!
|
|
|
#12336 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
sad kad se sjetim sta je moratti rekao...Izmedju Milana i Intera Inter je onaj klub koji je prestizan u svijetu....hahahahahahahha
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12337 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
bratu Kavazu čestitke na prinovi!!!
KRALJ SI BRATEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
#12338 |
|
Registered User
![]() |
Koliko god ne podnosim bilo koji oblik engleskog nogometa, inter mi se ,naravno, gadi jos i vise, smradovi navikli da u serie a mogu raditi sto god hoce....
Kako sastav koji u vezi ima cetiri defanznva igraca uopce moze konkurirati u ligi prvaka dalje od skupine, i sa dva napadaca koji su toliko skrti da ne mogu dati loptu jedan drugome kad ju ovaj treba sam odgurnuti u gol?? |
|
|
|
|
|
#12339 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
imter igra odlično bez pomoći sudaca!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#12340 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Bio sam otsutan neko vreme ali eve me natrag .Milan - empoli konacno smo zabili vise od jednog gola , ali nemali smo posakuvanu igru Za
pato (il fenomeno) mozam da recam da je rodjena zvezda bice fantastican igrac,gila nie toliko los koliko nasi vezni igraci GILA e tip na napadac koj delue u sesnaeterac a ovi nasi vezni ne znaju da centriraju.Gorki nie los a nie ni dobar cela momcad e igrala katastrofalno osven Pato.Nedostiga kreativnosta na Seedorf a i KAKA nie kao lani to e to bicemo 4 a na leto promeni. |
|
|
|
|
|
#12341 |
|
Registered User
![]() |
Bio sam otsutan neko vreme ali eve me natrag .Milan - empoli konacno smo zabili vise od jednog gola , ali nemali smo posakuvanu igru Za pato(il fenomeno) mozam da recam da je rodjena zvezda bice fantastican igrac,gila nie toliko los koliko nasi vezni igraci GILA e tip na napadac koj delue u sesnaeterac a ovi nasi vezni ne znaju da centriraju.Gorki nie los a nie ni dobar cela momcad e igrala katastrofalno osven Pato.Nedostiga kreativnosta na Seedorf a i KAKA nie kao lani to e to bicemo 4 a na leto promeni.
|
|
|
|
|
|
#12342 |
|
Registered User
![]() |
A za mercato : posebno za Sheva
n je bio moj idol moj omileni igrac,nie ne izdao nabrkali sa ga od milano kao pes za da zemat golema para na njega on nie zelio da ode ali nie imao izbor,i naravno DA SAM DA SE VRATI ali ne ga zele igraci posebno Seedorf,Gatusso a i ni navivaci. pogledajte moj LINK |
|
|
|
|
|
#12343 |
|
Registered User
![]() |
BERLUSCONI ON THE MARKET
3/10/2008 MILAN - Here are the words of president Berlusconi on the market: "Ronaldinho has never been an objective for us because we didn't he think he would be compatible with Kaká and Pato. I think Milan will have to reinforce the defensive department and find a powerful striker. Shevchenko is a physically strong player who is still in our heart and that of every Milan fan." |
|
|
|
|
|
#12344 |
|
Registered User
![]() |
najnovi vesti od Mercato :Mozno e da Milan za slednata sezona da ga vrati Luca Antonini 25 od Empoli,Gorki ga zele od Marsej.Super Pipo e ozleden henrija 3 nedali vo aut mozda i na nega mu e vreme za vo penzija
|
|
|
|
|
|
#12345 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Evo nesto pisu kao zamjena Gourcuff-Nasri uz jos nesto keša.
Ne bi bilo lose mada bi ih ja volio obojicu u ekipi.
|
| Tags |
| balkan |
|
|