![]() |
|
|
#12376 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ako nista bili smo bolji..I to je napredak.. A sada do kraja moramo zapet ko nikad,i cekati kikseve Juveta i Firenze...
P.S.Mi pobjedimo Intera i Roma prvak.....
|
|
|
#12377 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka';Pato;Villa,Ronaldo,C.Ronaldo,Ronaldinho...
![]() |
Da li ste obratili paznju na izmene?Sta su uradile izmene Spallettia a sta izmene Ancelottia?U nasoj igri umesto Emersona morao je da udje Gourcuff jer on jedini moze da zameni Sedorfa,a Carlo ga nije stavio ni na klupu!A izmene Spalettia su postigle OBA gola!Toliko o tome kakav je trener Ancelotti!!!A Kaka' je najplaceniji igrac na svetu,a u poslednja dva meseca igra kao debil!Juce da nije dao gol dobio bi ocenu 3.Nije smeo da udje ni u jedan duel,gubio je loptu stalno,ni jednom nije presao igraca jedan na jedan,lakse receno De Rossi ga je stavio u dzep!Da sam na njegovom mestu vise bi vremena provodio na treningu nego u novinama!
|
|
|
|
#12378 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
poz ljudi
sinoc katastrofa nemam komentara @Mirza imas li karte za Madjare,sta mai za bus.....? hehe sheva se vraca-drago mi samo zbog onih sto su mu palili dres... ![]()
|
|
|
|
#12379 |
|
Registered User
![]() |
Milan je sinoc do 75. minute odigrao, poslije one utakmice protiv napolia 5-2, najbolji period sezone...Vec dugo nisam uzivao u igri milana tako, seedorf je bio sjajan, pato,kaka i pirlo su dobro igrali, stvarale su se prilike, roma je bila apsolutno izgubljena na sredini terena...
I onda na scenu nastupa nas sjajni trener, koji vadjenjem seeodrfa apsolutno unistava napadacku igru milana, pocinjemo se branit i sjedaju dva gola u tri minute..katastrofa Ne znam jel seedorf trazio izmjenu, ali je bio apsolutno najbolji igrac na terenu...kada ga je vadio, da je imao muda stavio bi paloschia ili gilu, i iz kontri bi im zabili jos dva komada, ovako su oni nama... jebiga Sinoc smo napokon mogli uzivati neko vrijeme u igri milana, ocigledno da je to bila jedna od onih 5 utakmica kad se seedorfu da igrati posteni nogomet, ali je anceotti sve zajebao! |
|
|
|
|
|
#12380 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Moram i ja ovo reći, ne znam da li je Seedorf tražio izmjeni?? Zna li netko pa da nam javi?
U BILO KOJEM SLUČAJU, morao je uči Paloschi, ili je Carlo morao imati Yoana na klupi! Mozete reci sta hocete, ali opet se prerano zatvorio! U prijašnjim sezonama kada smo igrali sa Ruiem, Crespom, Shevom...isto je Carlo nebrojeni broj puta prerano zatvorio utakmice s Ambrosiniem i Brocchiem i tako nam uzeo bodove. Sada nisu bila dovoljna TRI igrača koja igraju duboko u sredini, nego je uveo i ČETVRTOG??!! Pa to nije način na koji se brani, stati u 16m i nabijati loptu na Pata. Dobro, sada moramo dati sve od sebe da nekako uhvatimo Violu, iako sumnjam da ce se to dogoditi...UEFA cup je naš iduće godine. A Carlo ostaje kao trener jer je "dio obitelji", ili da vam prevedem " radi sta mu kazemo i nikad se ne buni..." Iako, ovi igrači koje ima su sramotni. Moggi: " Lippi ce u Juve..." Moggi zna znanje ![]() Pato - maestroi! Ja sam oduševljen tim dečkom, zlatna lopta mu ne gine u budućnosti. Da je bio malo iskusniji zaradio bi penal a i Seedorf da je ono zabio evo ti opet Pato kao glavni igrač Milana, sa 18 godina... Kaka' je umoran i ozlijeđen, forza Ricky!! Dajte mu normalan tim i jednog normalnog srednjeg veznog pa cete nagodinu vidjeti starog Kaku.
|
|
|
|
#12381 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
prvo sredi pasoš ![]() a ak misliš za makedoniju 26.03. karte nebi trebale biti problem,ali moraš prvo regulsati članarinu @ nakon jednog našeg napada Seedorf je zastao na trenutak a onda se u vrhu ekrana moglo vidjeti kak rukama signalizira Carlu da ga izvede i komentatori su to isto primijetili i ponovili...par trenutaka kasnije je i izašao....
|
|
|
|
#12382 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Kao prvo Sedorf je povrjedjen i svi su vidjeli kada je signalizirao da ga zamjene... Drugo..Yoan je bio na klupi,100%,ako si gledao tekmu to si morao vidjeti,a licnog sam misljenja da nema mjesta ni na klupi sa onakvom igrom kakvu je prizao i kada je dobivao priliku!!! Trece...Kaka je Kaka...Sinoc je igrao prilicno dobro,i nemoj da diras u Kaku,nije ni on robot... I na kraju nismo imali srece,morali smo do boda(barem)jer smo ubili Romu do tog 78/og minuta kada je sve krenulo naopako!!!! Forza Milan..
|
|
|
|
#12383 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Slusaj Alberto prvo pogledaj na oficialnoj jeli bio Gourcuff na klupi ili ne pa napadaj decka. Gourcuff nije bio ni na klupi, tacnije mozda i jest ali nije bio prijavljen medju 18 igraca za utakmicu. I taj decko zasluzuje puno vise paznje i igranja. da je barem bio na posudbi ove dvije god sto ga Ancelotti unistava na klupi i tribinama.
Ja ne znam jel sedorf trazio izmjenu ali se slazem sa nekim predhodnim postovima da se rano zatvaramo Ancelotti nikako da nauci na greskama. Sve u svemu Fiorentina je danas pobjedila i bit ce je tesko uhavtit ali ne i nemoguce mada sve vise pocinjem sumnjati ... Ja licno mislim da Galiani i Berlusconi zele cup uefa jer opet nece trebat istrest pare izvlacit ce se da niko od ZVIJEZDA ne zeli igrati to natjecanje. Ne znam daj Boze da grijesim... ps: Mirza provjeri PM
|
|
|
#12384 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
French couple has been subjected to tests, which have established a trauma contusivo right ankle.
Ozljedjen je bio jucer daj prestanite vise srati snjim!!! |
|
|
|
|
|
#12385 |
|
Registered User
![]() |
Alo ba..PA ja sam gledao utakmicu i vidjeo tog decka na klupi....
Pogledajte sastav i klupu pa onda pricajte bezze....
|
|
|
#12386 |
|
Registered User
![]() |
ljudi izgubili smo utakmicu jer nemamo kvalitetnu klupu,puma,brochhi,gourcuff,nemamo igraca koji moze zamjeniti seedorfa barem u nekom smislu,gourcuff nikad dokazan talenat(imao je prilika nije pokazao da je kvalitet za milana,mozda vrijeme pokaze drukcije ali i kaka je kao on dosao na mala vrata pa sta je danas,moje misljenje je da on nije igrac za milan)carlo imao nemao muda,covjek jednostavno nema kvalitetnu klupu(zasto je i on kriv jer nije zahtijevao pojacanja)covjek izvlaci maksimum iz ove ekipe,moje je misljenje trebamo pojacanja i svjezu krv gladnu uspjeha,ovi su sve zivo osvojili pa je i upitna njihova motivacija a i igraju dugo zajedno pa ima malo i ona mjesta da su procitani,kako i nebi bili kad jednostavno nema opcija,nama zatvore pirla i on napravi par gresaka i gotova utakmica,a i nemaju konkurencije nikakve,pa se tesko i motivisu,treba nam minimalno sest sedam igraca mladjih,a to sto je carlo izveo seedorfa jer je ovaj trazio zamjenu,romine izmjene su upalile i to je to usla dva kvalitetna brza igraca koja mogu donijeti promjenu ritma i uspjelo je mi takve tipove igraca nemamo koji mogu ubrzati igru donijeti prevagu promjenu tempa,
pojacanja podhitno to je ono sto nama treba i pa cak i trener treba se zahvaliti pojednimim igracima dato im neki angazman pri klubu i doveati SVJEZU KRV, |
|
|
|
|
|
#12387 |
|
Registered User
![]() |
Milan zeli Tonia......
Mislim da je to dobar potez,a nije ni skup tako da nam ostavlja nadu da ce doci jos neki igraci!!!
|
|
|
#12388 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
![]() Salu na stranu, nije Toni los samo sto je star... |
|
|
|
|
|
|
#12389 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Fiorentina e pobedila jucer bice mnogu tesko da se dostici,dogodin u kup uefa.Sram neviden a Berlusconi i Caliani i ponatamu ke se tesat so FIFA world cup.
|
|
|
|
|
|
#12390 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
So se odnesuva za mercata evo najnovi vesti
avid Vila najavio kako na leto zaminuva od Valensia,isto i Gomes od Studgard najavio zaminuvanje.od ovi dvujca bi bilo dobro da doce samo jedan ostajte taj Toni u Bayern |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|