![]() |
|
|
#12421 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Hahaha, sad bi ja trebao reci: eto vam Carlo...
Ozbiljno, ovo sto rade Galliani i Carlo je sprdačina! Pa on nije sposoban napraviti jednostavne rotacije u ekipi. npr.- Marek se vrati nakon ozljede i odmah s...e 2 gola! Pa dobro, ako nije spr3eman, igraj Kaladzea na lijevom beku a boneru u sredini! ( ali tko bi se toga sjetio i imao hrabrosti za to!!!). I OPET počinjemo sa DVA defanzivca u sredini! ZASTO? I onda, uz tih 5 veznjaka, od kojih su 2 tu samo da trce, mi izgubimo kontrolu u sredini i stojimo po 5 metara od igrača Sampdorie...a u drugom dijelu igramo sa 3 vezna i trčimo kao ludi... Ma taj trener je k...eto sta! Igraci rade sta hoce i kako im se hoce! Ako mi nismo mogli poceti ovako: kalac-oddo-nesta-bonera-kaladze-pirlo-rino-yoan-seedorf-paloschi-pato, i dobiti Doriu onda neka se svi propucaju, odmah! Kaka' je ozlijeđen? Pa nemoj ga stavljat jebem mu ! ! nije on superman! Sramota! Jeste vidjeli reakciju Neste kada je MArek prozujao kod drugog gola, nesto kao: " o boze moj koji debili..." A i na jednom forumu sam cuo da se dida smijao kad je Doria zabila prvi gol... ![]() Galliani ne moze igraca dovest! jebali ih Gomez, Toni itd. Dajte prave igrače: Santacroce, Alves, Barzagli, Nasri, Benzema, Berbatov ( iako nije on toliko odbar koliko se cini tamo u EPL )...ma moze i Drogba...Lampard, Zambrotta... Sramota!
|
|
|
|
#12422 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Lusio si zaminuva od Bayern , pogodite koj e favorit za negoviot potpis narovno Milan koj drug kupue igraci nad 32 god .
|
|
|
|
|
|
#12423 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ljudi neznam sta da kazem...Carlo je definitivno kriv za neke stvari,ali nije jedini i glavni krivac...
Dozvolu da Kaka igra nemoze dati CArlo nego dokror Milana... Neki igraci su preumorni,a neki potroseni(sto je i Carlo rekao u textu koji cu poslije postaviti)!!!!Sve u svemu ovo je definitivno kraj jedne velike generacije Milana...
|
|
|
#12424 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ljudi neznam sta da kazem...Carlo je definitivno kriv za neke stvari,ali nije jedini i glavni krivac...
Dozvolu da Kaka igra nemoze dati CArlo nego dokror Milana... Neki igraci su preumorni,a neki potroseni(sto je i Carlo rekao u textu koji cu poslije postaviti)!!!!Sve u svemu ovo je definitivno kraj jedne velike generacije Milana... Ancelotti: Moji igrači su stari i umorni Trener Milana Carlo Ancelotti bio je potpuno utučen nakon poraza njegove momčadi na domaćem travnjaku od Sampdorije sa 2:1. "Ovo nije dobro", rekao je Carletto i dodao: "Gubili smo 2:0 nakon katastrofalne igre. Napravili smo dvije početničke, neoprostive, pogreške poslije kojih se bilo jako teško vratiti u utakmicu. Iako nam se Kaka povrijedio već u 10. minuti susreta, mislim da nam to ne može biti opravdanje, jer smo kao momčad odigrali užasno." Ancelotti je nakon utakmice progovorio o onome, o čemu mediji i navijači već neko vrijeme bruje. Rekao je kako njegova momčad na terenu izgleda umorno i staro, dodajući kako će njegova momčad na kraju sezone sigurno doživjeti kadrovske promjene. "Možda je ova momčad postala prestara i umorna u smislu mentaliteta, ali treba pričekati do kraja godine kako bi se o tome raspravljalo. Danas nas je Sampdoria nadigrala u svakom aspektu nogometne igre, uz to izgledala je puno motiviranije od nas". Jedino dobro što dogodilo, usprkos porazu od Sampdorie je činjenica da je Fiorentina izgubila, tako da sada Milanu četvrta pozicija koja vodi u Ligu prvaka, bježi Milanu za četiri boda. U Milanu su već najavili kako će krenuti u veliku rekonstrukciju kompletnog igračkog kadra ukoliko ne izbore nastup u najelitnijem svjetskom klupskom nogometnom natjecanju. Preuzeto s Index.hr
|
|
|
#12425 |
|
Registered User
![]() |
Ovo sinoc je bilo apsolutno smijesno, mislim da nema smisla vise komentirat ista...
Sada bi bilo najbolje vrijeme da se dovede novi trener, bio bi to pozitivan sok za momcad i taj bi trener onda najbolje vidio sto nam treba za sljedecu sezonu, a treba nam 15 igraca! Ovako sigurno krocimo u kup uefa, bar cu moc gledat milan u osijeku ili koprivnici sljedece sezone ![]() |
|
|
|
|
|
#12426 |
|
Registered User
![]() |
Kazete nekoj tip za vikend.Evo od mene Palermo 1 , everton 1, Bologna 1 , Kievo 1;3+, Atletiko 1,Man.Utd. - Lverpol 2,I vreme e za Nukasel da pobedi 1 singl.
|
|
|
|
|
|
#12427 |
|
Registered User
![]() |
Mercato : Roma kupue Borielo,Milan so ponuda za CSKA napadaca Jo.Anceloti kao zamena za Donadoni.Intersirame samo nesto pre nedela 2 Galiani e izjavio kako Anceloti bice trenjer i u UEFA cup,a dali ce biti ako igramo Interrtoto?????????????????????????????????????????????????????
|
|
|
|
|
|
#12428 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
[quote=alberto]Ljudi neznam sta da kazem...Carlo je definitivno kriv za neke stvari,ali nije jedini i glavni krivac...
Dozvolu da Kaka igra nemoze dati CArlo nego dokror Milana... Neki igraci su preumorni,a neki potroseni(sto je i Carlo rekao u textu koji cu poslije postaviti)!!!!Sve u svemu ovo je definitivno kraj jedne velike generacije Milana... U Milanu su već najavili kako će krenuti u veliku rekonstrukciju kompletnog igračkog kadra ukoliko ne izbore nastup u najelitnijem svjetskom klupskom nogometnom natjecanju. a lijepo ćemo izboriti čudom 4. mjesto pa pojačanja će preći u kurac a sada treba li se moliti za rekonstrukciju ili ligu prvaka??????????????????????????????????????????????? ![]() |
|
|
|
|
|
#12429 |
|
Registered User
![]() |
izvinite zbog riječnika,ali se drugačije ne može ovo SRANJE opisati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#12430 |
|
Registered User
![]() |
usput rođendan mi je u nedjelju (punim čitavih 11) pa bih želio pobjedu protiv Torina u gostima!!!!!!!!!!!!
SRETAN MI ROĐENDAN ![]() |
|
|
|
|
|
#12431 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12432 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
sretan roćkas unaprijed Duco: Sporting L. 1 Besiktas 2 Chivas 1 U.Catolica 1
|
|
|
|
#12433 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ja ću ti čestitat u nedjelju
![]() |
|
|
|
|
|
#12434 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
"Gilardino i Dida odlaze iz Milana na kraju sezone"
Talijanski Leggo tvrdi kako je odlazak napadača i golmana sasvim izvjestan. Oni će biti samo neke od žrtava 'čistke' na San Siru Gilardino je u ljeto 2005. iz Parme stigao u statusu velike zvijezde. Milan ga je platio 25 milijuna eura i očekivanja su bila u skladu sa cijenom. No 25-godišnji Alberto već tri sezone ne igra ništa, zabija malo i strpljenje Milanovih čelnika je došlo do kraja. Ispali su u osmini finala Lige prvaka, bježi im elitno europsko natjecanje i u sljedećoj sezoni i kreću u temeljitu rekonstrukciju. Među onima koji će kroz izlazna vrata vjerojatno će biti i Gilardino. Osnovni cilj Milanove struke je dovesti veliko napadačko pojačanje. Barem jedno. Drogba, Toni i Ševčenko su prvi 'pickovi', no bez obzira koga dovedu, Gilardino više neće biti potreban. Leggo kaže kako je poznata i nova destinacija snažnog napadača. Na klupi Fiorentine sjedi Cesare Prandelli, trener s kojim je Gilardino odlično surađivao u Parmi, u najsretnijim danima karijere. Kako se čini, Prandelli bi volio oživjeti tu suradnju i dovesti svog omiljenog igrača u Firencu. Istu sudbinu kao Gilardino doživjet će i golman Dida. Brazilac je ove sezone izgubio mjesto prvog čuvara mrežu od samo solidnog golmana Željka Kalca i to je dovoljno jasan znak. Milanu treba bolji golman od Kalca, a Dida to očito više nije. Flamengo je već iskazao interes za bivšeg golmana brazilske reprezentacije, ali konkurenciju imat će u bivšem Didinu klubu Corinthiansu, s kojim je 34-godišnji golman 2000. godine postao klupski prvak svijeta. Last edited by milanista mosta; 21-03-2008 at 19:58. |
|
|
|
|
|
#12435 |
|
Registered User
![]() |
Srecan rodjendan i od mene
. Za danasnu utaknicu evo moju formacija 4 4 2 Dida\Kalac Oddo,Nesta,Maldini/Kaladze,Kaladze/Maldini, na desnu boku Gorki u sredini Rino i Pirlo i na levu boku Marek/Seedorf 100% fit ili do 70' u napad The Duck i Gila .Dosta igravme preku sredinata mora da se smene nesto dobrite centriranja od srtana na Marek i Gorki ke gi iskoristi Gila koj igra fantasticno so glava a i Pato nie los.POBEDATA KE DOJDE SAMA ![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|