AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 30-03-2008, 10:09   #12496

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Jebem li im majku svima.....Najvise Pirlu majmunu....Usro se,kao i u finalu protiv Liverpoola...Promasio penal u 88-oj min(odbranio mu Copola)....Kurton...Onda Patu jebem majku,hoda kao balerina,5 sansi promasio,misli da je jos u Brazilu pa se moze zajebavat....
Jedini covjek kome treba skinuti kapu je Ambro,sve covjek radi,cak mu je sudio ponistio i go,izborio penal,presjeko 100 lopti i dao kurtonima u napadu...
Dokle je doslo Maldini mora davat golove,bolje da je i penal on puco,bar se nebi usro...
A majko moja tuge kad Brochi udje,i to umjesto Odda,i sad bi svako normalad pomislio da ce Carlo preci u formaciju 3-5-2,al jok,on stavi Gatussa(trebo dobit 6 crvenih) na
bocnog i onda poce idila,sastavit se s loptom nemozemo...
Izmjena na poluvremenu Paloschi-Gilla nevjerovatna(i ako je Palosci odigrao odlicno),pa zar nije logicno kada gubimo kuci da ubacimo treceg spica...
Onda isto na poluvremenu Kaladze-Favali,pa za koji kurac je to,zasto je odmarao Kaladzea,mozda je zaboravio da smo ispali iz lige prvaka...
Cak je i Nesta bio uzasno smjesan danas,neki Flocari se sprda sa njim...
A majko moja tuge...Udine razbile Firenzu,umjesto da to iskoristimo mi tonemo jos dublje,i sad ce mu na 4/to mjesto al u Kurcu...I onnda sljedece godine moram gledat neke Steaue,i sl.ekipe u Evropi...
A jebo te zivot jesam nerovozan.....
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
Old 30-03-2008, 10:15   #12497

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
heeh davno sam reko kup UEFA, a eto kako su krenuli nema ni od tog nista Sad smo sestii a Sampdoria ima isto bodova na sedmom mjestu. Znaci jos jedan kiks i adio Evropa sljedece godine. Galiani ce sigurno rec kako cemo se konacno moc posvetit domacem prvenstvu
huss is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2008, 11:11   #12498

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Pa ako i misle zadrzati ove starohane u ekipi bolje nam je da ne izborimo ni Cup Uefa jedino tako ce biti odmorni i svijezi za svako kolo u ligi s tim da Cup Italy igramo sa juniorima jer ni zato nece biti sposobni trenutni igraci.
Pata i Paloshia nema potrebe njima je 18 god i ako je Milan spao na to da ga oni cupaju e onda je otislo sve u ku?ac. Pato je nas naj strijelac u dr polusezoni i nema mu se sta reci pa nema skim igrati decko...
Old 30-03-2008, 11:57   #12499

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ma sprdačina! Izmjene necu komentirati, niti pocetnu postavu i taktiku, vec sam svoje o kapacitetima naseg trenera davno rekao. Lako je trenirati kada imas carobnjake u ekipi, a kad je frka onda kurac od taktike! Ma jos gore od toga!!!

Pa daj stavi tog Kaladze lijevo i dobro! boneru u sredinu s nestom!! I yoan a u sredinu umjesto 2 defanzivca koja CIJELKU sezonu igraju na San siru i cijelu sezonu to ne stima i opet uvijek iznova isto!!

Neka budemo 7. ili 9. boli me... samo da ode Carlo i ovih 5,6 igrača koji su toliko bijedni da to nema smisla komentirati. A ovi ostali isto ako im se ne igra, ciao!

Pato je jos dijete, dobar je on, barem se bori. Ne moze ni on sam. trosi se puno i puno radi, prakticki je igrao veznog.

Mi gubimo 0:2 i u momcadi imamo: Brocchi, Gattuso, Ambrosini, Kaladze, Maldini, Nesta... ???????????????????????????

Seedorf? Ma daj...kako mu nije neugodno! On ne bi igrao srednjeg veznog kao, pa ne bi ni ovo, pa ne bi nista!! Sta bi on - dodavao lopte Kaki da on trci??

DOSTA! Boli me k... ako nece oni igrati ne moram se ja zivcirati.
Old 30-03-2008, 13:01   #12500

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
AKO odemo u kup uefa(akobogda) molit se da ćemo igrati u kvalifikacijama da nam zapadne neko sa balkana

pato......................kapa dole koliko se trudi
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2008, 13:03   #12501

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

čijeg su navijača ubili?ko?
Old 30-03-2008, 13:05   #12502

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Quote:
Originally Posted by mrki
Ma sprdačina! Izmjene necu komentirati, niti pocetnu postavu i taktiku, vec sam svoje o kapacitetima naseg trenera davno rekao. Lako je trenirati kada imas carobnjake u ekipi, a kad je frka onda kurac od taktike! Ma jos gore od toga!!!

Pa daj stavi tog Kaladze lijevo i dobro! boneru u sredinu s nestom!! I yoan a u sredinu umjesto 2 defanzivca koja CIJELKU sezonu igraju na San siru i cijelu sezonu to ne stima i opet uvijek iznova isto!!

Neka budemo 7. ili 9. boli me... samo da ode Carlo i ovih 5,6 igrača koji su toliko bijedni da to nema smisla komentirati. A ovi ostali isto ako im se ne igra, ciao!

Pato je jos dijete, dobar je on, barem se bori. Ne moze ni on sam. trosi se puno i puno radi, prakticki je igrao veznog.

Mi gubimo 0:2 i u momcadi imamo: Brocchi, Gattuso, Ambrosini, Kaladze, Maldini, Nesta... ???????????????????????????

Seedorf? Ma daj...kako mu nije neugodno! On ne bi igrao srednjeg veznog kao, pa ne bi ni ovo, pa ne bi nista!! Sta bi on - dodavao lopte Kaki da on trci??

DOSTA! Boli me k... ako nece oni igrati ne moram se ja zivcirati.

po meni svaka čast za coment............

trebaju stavit milanov grb onde to je moja situacija
Old 30-03-2008, 14:14   #12503

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Prizno Carlo da igramo loše
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2008, 16:17   #12504

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
ja ne znam vise sta da kazem od bijesa,nisam gledao utakmicu bio na poslu ali sudeci po postovima bilo je i vise nego jadno
seedorf-nek ide u ajax i nek se tamo seta po terenu i motivise za utakmicu koju je njemu ceif da igra kako treba
maldini-mislim da je dosta bilo,legendo aj u penziju hvala za sve,ali pusti mladje da igraju
brocchi-imam nesto licno protiv njega-UBITI,OSAKATITI,taj igrac nije dostojan ni da gleda utakmice milana a kamoli da igra
cafu-nek ide u brazil
carlo-jedna najobicnija picka koja ne smije nikom nista da kaze nikome
berlusconi i galliani sta reci za ljude koji odbiju igrace poput, riberyija,tonija buffona,samo pricaju o shevi jebo ih sheva vise on fol ko sin a ovaj ga izdao kad je najvise trebalo otiso za parama i sad kad tamo ne moze biti ni blizu prvog tima htio bi se vratiti vamo e nek jebe mater svoju hostaplersku eto mu englski jezik nek ga dobro nauci,imjesto da se dovode igraci poput daniela alvesa,drogbe,buffona,sergia ramosa,nasria,mexesa,barzaglia,jok oni produzuju ugovore ovim cicama(daj im neke funkcije u klubu i gotovo ako ne moze to neka idu negdje drugo majku mu)jos malo pa ce nam igraci u invalidskim kolicima poceti izlaziti na teren,pogledajte samo man utd(jeste da ih mrzim do bola i da smo ih mi prosle sezone razderali ali mi smo svi pogotovo uprava izgleda pod dojmom te utakmice,ljudi su skoro pa neprimjetno podmaladili ekipu
i harace engleskom ligom a izgleda i evropom dugo)ali zato nas lijepi predsjednik i njegov haver galliani dovede nam emersona koji ima 200 god,ronalda sa staklenim koljenima,odda koji je isto preko trideset godina,pore toliko igraca na trzistu,daj kesh i imaces svakog igraca kojeg pozelis,ali imamo mi gilu klotza koji ne moze zabiti ni da mu se svi sklone sa terena,i kako je krenulo necemo ni u kup uefa,zadnja linija nam zajedno ima 250 godina,i izgleda kao da igramo neku revijalnu utakmicu veterani se skupili na oprostaju nekog fudbalera.
prle is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2008, 16:46   #12505

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Sve u Kurac ode...
Old 31-03-2008, 03:59   #12506

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Zbog pogibije 28-godišnjeg navijača Parme, koji je putovao u Torino na utakmicu između njegovog kluba i Juventusa, odgođena je utakmica Serie A Juventus - Parma. Navijača je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, na odmorištu na autocesti Piacenza - Torino pregazio mini-bus koji je u Torino vozio navijače Juventusa.

Navodnoje prije tog bila neka tuča...zna li ko više???
Old 31-03-2008, 04:43   #12507

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
evo upravo sam procitao,da je carlo imao razgovor u svlacionici sa gallianijem i da mu pozicija nije vise tako sigurno,i da ubrzo uslijediti sastanak sa spalletijem o preuzimanju milana na ljeto,sa njim bi dosao i mexes
nadam se da je ovo istina,
prle is offline   Reply With Quote
Old 31-03-2008, 06:27   #12508

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Suspendovan sudija sa svojim pomocnicima koji je sudio mec Milan-Atalanta...
Nisu cak mogli ni prebrojati greske koje je napravio,slucajno ili namjerno sve na stetu Milana...
Prvo ofsaid kada Gilla ide 1 na 1,u prvom poluvremenu,naj manje dva metra je bio iza,onda jos jedan ofsaid Sedorfu,pa cist prekrsaj na Oddu kada je Atalanta postigla prvi go,covjek ga povukao za dres u 16-ercu i oborio,onda nedosudjen penal kada Ambro suta na go a covjeka pogadja lopta u obje ruke,pa onda pnisten go Sedorfu,opet ni blizu ofsaida,pa ponisten go Ambra,nije faulirao golnama ispala miu lopta,,pa crveni Nesti a ni zuti Pintu za simuliranje ,pa kod penal;a 7 igraca bilo u 16/ercu kada je pirlo sutirao penal...
Ima jos gresaka,ali ni jedna u korist Milana....
U najmanju ruku sumnjivo!!!!!
Old 31-03-2008, 06:51   #12509

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Boruc
Mexes
Zambrotta, Vargas
Flamini, Diego
Toni, Gomes
-------------------------
To bi popunilo našu momčad, a ne ova sranja koja oni najavljuju: dva, tri igrača bla,bla... Ako hocmo pravu momčad treba pljuniti 100mln i novog trenera! Ne Spalettia, nego Lippia!
Old 31-03-2008, 07:10   #12510

alberto

Registered User

alberto's Avatar

I ja sam za Lippia!!!!

Tags
balkan

Posting Rules