![]() |
|
|
#12496 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Jebem li im majku svima.....Najvise Pirlu majmunu....Usro se,kao i u finalu protiv Liverpoola...Promasio penal u 88-oj min(odbranio mu Copola)....Kurton...Onda Patu jebem majku,hoda kao balerina,5 sansi promasio,misli da je jos u Brazilu pa se moze zajebavat....
Jedini covjek kome treba skinuti kapu je Ambro,sve covjek radi,cak mu je sudio ponistio i go,izborio penal,presjeko 100 lopti i dao kurtonima u napadu... Dokle je doslo Maldini mora davat golove,bolje da je i penal on puco,bar se nebi usro... A majko moja tuge kad Brochi udje,i to umjesto Odda,i sad bi svako normalad pomislio da ce Carlo preci u formaciju 3-5-2,al jok,on stavi Gatussa(trebo dobit 6 crvenih) na bocnog i onda poce idila,sastavit se s loptom nemozemo... Izmjena na poluvremenu Paloschi-Gilla nevjerovatna(i ako je Palosci odigrao odlicno),pa zar nije logicno kada gubimo kuci da ubacimo treceg spica... Onda isto na poluvremenu Kaladze-Favali,pa za koji kurac je to,zasto je odmarao Kaladzea,mozda je zaboravio da smo ispali iz lige prvaka... Cak je i Nesta bio uzasno smjesan danas,neki Flocari se sprda sa njim... A majko moja tuge...Udine razbile Firenzu,umjesto da to iskoristimo mi tonemo jos dublje,i sad ce mu na 4/to mjesto al u Kurcu...I onnda sljedece godine moram gledat neke Steaue,i sl.ekipe u Evropi... A jebo te zivot jesam nerovozan..... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
|
|
|
#12497 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
heeh davno sam reko kup UEFA, a eto kako su krenuli nema ni od tog nista
Sad smo sestii a Sampdoria ima isto bodova na sedmom mjestu. Znaci jos jedan kiks i adio Evropa sljedece godine. Galiani ce sigurno rec kako cemo se konacno moc posvetit domacem prvenstvu ![]() |
|
|
|
|
|
#12498 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pa ako i misle zadrzati ove starohane u ekipi bolje nam je da ne izborimo ni Cup Uefa jedino tako ce biti odmorni i svijezi za svako kolo u ligi s tim da Cup Italy igramo sa juniorima jer ni zato nece biti sposobni trenutni igraci.
Pata i Paloshia nema potrebe njima je 18 god i ako je Milan spao na to da ga oni cupaju e onda je otislo sve u ku?ac. Pato je nas naj strijelac u dr polusezoni i nema mu se sta reci pa nema skim igrati decko...
|
|
|
#12499 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma sprdačina! Izmjene necu komentirati, niti pocetnu postavu i taktiku, vec sam svoje o kapacitetima naseg trenera davno rekao. Lako je trenirati kada imas carobnjake u ekipi, a kad je frka onda kurac od taktike! Ma jos gore od toga!!!
Pa daj stavi tog Kaladze lijevo i dobro! boneru u sredinu s nestom!! I yoan a u sredinu umjesto 2 defanzivca koja CIJELKU sezonu igraju na San siru i cijelu sezonu to ne stima i opet uvijek iznova isto!! Neka budemo 7. ili 9. boli me... samo da ode Carlo i ovih 5,6 igrača koji su toliko bijedni da to nema smisla komentirati. A ovi ostali isto ako im se ne igra, ciao! Pato je jos dijete, dobar je on, barem se bori. Ne moze ni on sam. trosi se puno i puno radi, prakticki je igrao veznog. Mi gubimo 0:2 i u momcadi imamo: Brocchi, Gattuso, Ambrosini, Kaladze, Maldini, Nesta... ??????????????????????????? Seedorf? Ma daj...kako mu nije neugodno! On ne bi igrao srednjeg veznog kao, pa ne bi ni ovo, pa ne bi nista!! Sta bi on - dodavao lopte Kaki da on trci?? DOSTA! Boli me k... ako nece oni igrati ne moram se ja zivcirati.
|
|
|
|
#12500 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
AKO odemo u kup uefa(akobogda) molit se da ćemo igrati u kvalifikacijama da nam zapadne neko sa balkana
![]() pato......................kapa dole koliko se trudi |
|
|
|
|
|
#12501 |
|
Registered User
![]() |
čijeg su navijača ubili?ko?
|
|
|
|
|
|
#12502 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
po meni svaka čast za coment............ trebaju stavit milanov grb onde to je moja situacija |
|
|
|
|
|
|
#12503 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Prizno Carlo da igramo loše
![]() |
|
|
|
|
|
#12504 |
|
Registered User
![]() |
ja ne znam vise sta da kazem od bijesa,nisam gledao utakmicu bio na poslu ali sudeci po postovima bilo je i vise nego jadno
seedorf-nek ide u ajax i nek se tamo seta po terenu i motivise za utakmicu koju je njemu ceif da igra kako treba maldini-mislim da je dosta bilo,legendo aj u penziju hvala za sve,ali pusti mladje da igraju brocchi-imam nesto licno protiv njega-UBITI,OSAKATITI,taj igrac nije dostojan ni da gleda utakmice milana a kamoli da igra cafu-nek ide u brazil carlo-jedna najobicnija picka koja ne smije nikom nista da kaze nikome berlusconi i galliani sta reci za ljude koji odbiju igrace poput, riberyija,tonija buffona,samo pricaju o shevi jebo ih sheva vise on fol ko sin a ovaj ga izdao kad je najvise trebalo otiso za parama i sad kad tamo ne moze biti ni blizu prvog tima htio bi se vratiti vamo e nek jebe mater svoju hostaplersku eto mu englski jezik nek ga dobro nauci,imjesto da se dovode igraci poput daniela alvesa,drogbe,buffona,sergia ramosa,nasria,mexesa,barzaglia,jok oni produzuju ugovore ovim cicama(daj im neke funkcije u klubu i gotovo ako ne moze to neka idu negdje drugo majku mu)jos malo pa ce nam igraci u invalidskim kolicima poceti izlaziti na teren,pogledajte samo man utd(jeste da ih mrzim do bola i da smo ih mi prosle sezone razderali ali mi smo svi pogotovo uprava izgleda pod dojmom te utakmice,ljudi su skoro pa neprimjetno podmaladili ekipu i harace engleskom ligom a izgleda i evropom dugo)ali zato nas lijepi predsjednik i njegov haver galliani dovede nam emersona koji ima 200 god,ronalda sa staklenim koljenima,odda koji je isto preko trideset godina,pore toliko igraca na trzistu,daj kesh i imaces svakog igraca kojeg pozelis,ali imamo mi gilu klotza koji ne moze zabiti ni da mu se svi sklone sa terena,i kako je krenulo necemo ni u kup uefa,zadnja linija nam zajedno ima 250 godina,i izgleda kao da igramo neku revijalnu utakmicu veterani se skupili na oprostaju nekog fudbalera. |
|
|
|
|
|
#12505 |
|
Registered User
![]() |
Sve u Kurac ode...
|
|
|
#12506 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Zbog pogibije 28-godišnjeg navijača Parme, koji je putovao u Torino na utakmicu između njegovog kluba i Juventusa, odgođena je utakmica Serie A Juventus - Parma. Navijača je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, na odmorištu na autocesti Piacenza - Torino pregazio mini-bus koji je u Torino vozio navijače Juventusa.
Navodnoje prije tog bila neka tuča...zna li ko više???
|
|
|
#12507 |
|
Registered User
![]() |
evo upravo sam procitao,da je carlo imao razgovor u svlacionici sa gallianijem i da mu pozicija nije vise tako sigurno,i da ubrzo uslijediti sastanak sa spalletijem o preuzimanju milana na ljeto,sa njim bi dosao i mexes
nadam se da je ovo istina, |
|
|
|
|
|
#12508 |
|
Registered User
![]() |
Suspendovan sudija sa svojim pomocnicima koji je sudio mec Milan-Atalanta...
Nisu cak mogli ni prebrojati greske koje je napravio,slucajno ili namjerno sve na stetu Milana... Prvo ofsaid kada Gilla ide 1 na 1,u prvom poluvremenu,naj manje dva metra je bio iza,onda jos jedan ofsaid Sedorfu,pa cist prekrsaj na Oddu kada je Atalanta postigla prvi go,covjek ga povukao za dres u 16-ercu i oborio,onda nedosudjen penal kada Ambro suta na go a covjeka pogadja lopta u obje ruke,pa onda pnisten go Sedorfu,opet ni blizu ofsaida,pa ponisten go Ambra,nije faulirao golnama ispala miu lopta,,pa crveni Nesti a ni zuti Pintu za simuliranje ,pa kod penal;a 7 igraca bilo u 16/ercu kada je pirlo sutirao penal... Ima jos gresaka,ali ni jedna u korist Milana.... U najmanju ruku sumnjivo!!!!!
|
|
|
#12509 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Boruc
Mexes Zambrotta, Vargas Flamini, Diego Toni, Gomes ------------------------- To bi popunilo našu momčad, a ne ova sranja koja oni najavljuju: dva, tri igrača bla,bla... Ako hocmo pravu momčad treba pljuniti 100mln i novog trenera! Ne Spalettia, nego Lippia!
|
|
|
|
#12510 |
|
Registered User
![]() |
I ja sam za Lippia!!!!
|
| Tags |
| balkan |
|
|