![]() |
|
|
#12541 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Evo Spaha za tebe:
32 kolo: Milan - Cagliari Fiorentina - Reggina 33 kolo; Juventus - Milan Inter - Fiorentina 34 kolo: Milan - Reggina Fiorentina - Palermo 35 kolo: Livorno - Milan Fiorentina - Sampdoria 36 kolo: Milan - Inter Cagliari - Fiorentina 37 kolo: Napoli - Milan Fiorentina - Parma 38 kolo: Milan - Udineze Torino - Fiorentina |
|
|
|
|
|
#12542 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Ronaldinho iz Brace u Milan ???
Za igrača Barcelone Ronaldinha ova je sezona završena nakon što su liječnici ustanovili da je Brazilcu puknuo mišić u desnoj nozi zbog čega će biti izvan terena barem mjesec i pol dana. A kako je aktauliziran i njegov odlazak s Nou Campa, možda je Ronaldinho odigrao i zadnju utakmicu za Barcelonu. Ronaldinho (28) se ozlijedio na treningu u četvrtak, a puknuće mišića tako je obilježilo najgoru Brazilčevu sezonu u karijeri. Ronaldinha se optuživalo da je namjerno propuštao treninge, forma mu je bila očajna pa je bio u prvoj postavi u svega 13 od 30 dvoboja Barcelone, a posvađao se i sa trenerom Frankom Rijkardom. Ove sezone je Ronaldinho postigao osam zgoditaka, a zadnju utakmicu je odigrao protiv Villarreala 9. ožujka. Španjolski mediji tvrde da Ronaldinho sigurno neće ostati u Barceloni, a objavljeno je i da se njegov menadžer i brat Robert de Assis sastao sa dopredsjednikom AC Milana Adrianom Gallianiem, pa bi Brazilac karijeru mogao nastaviti u Italiji. T-Portal.hr
|
|
|
#12543 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
MILAN-CAGLIARI: CALLED UP ROSSONERI
4/4/2008 MILANELLO - Here are the called up Milan players for the match against Cagliari: Dida, Kalac, Bonera, Cafu, Favalli, Kaladze, Maldini, Simic, Ambrosini, Brocchi, Gattuso, Gourcuff, Kakŕ, Pirlo, Seedorf, Inzaghi, Pato, Paloschi. Not called up: Digao, Aubameyang. Unavailable: Jankulovski, Oddo, Serginho, Emerson, Gilardino, Ronaldo. Suspended: Nesta. |
|
|
|
|
|
#12544 |
|
Registered User
![]() |
Samo uste Ronaldinjo
ni fali i ke bidemo super do nemaj kade |
|
|
|
|
|
#12545 |
|
Registered User
![]() |
Sutra odemo na pobeda taka e najavio Anceloti veli da sutra mora da se pobedi caglari,naravno sad mu e lesno kad se vraca neoporavenio KAKA od povreda ,nadam se da nema da se desi istoto kao Ronaldo,Gorki opet u sastav nadam se da ce da igra.Anceloti e izjavio isto taka ak ne uspee da 4 mesto da ce voditi Milan i u narednu sezonu.Jabi da gi pobiem svi u UPRAVA nek ga potpisat i Ronaldinjo- SRAMOTA.
|
|
|
|
|
|
#12546 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Berlusconi: Čekamo Ronaldinhov odgovor
Subota, 05.04.2008. Predsjednik Milana Silvio Berlusconi je jučer u intervjuu pred kamerama svoje medijske kuće Mediaset priznao kako je njegov klub poslao ponudu Ronaldinhu, te da sada očekuju njegov odgovor na pitanje je li im se spreman priključiti od sljedeće sezone. Berlusconi je, kako su pisali mediji, u niz navrata prethodnih godina bezuspješno pokušavao dovesti Ronaldinha na San Siro, ali čini se kako bi konačno mogao doći trenutak da se taj transfer i realizira, budući kako je očito da je kod Brazilca došlo do zasićenja u Barceloni. "Čekamo Ronaldinhov odgovor. Nadamo se..." rekao je Berlusconi, iako je kod njega uvijek teško reći da li misli ozbljno ili samo govori ono što novinari žele čuti, tako da italijanska javnost njegove riječi uvijek uzima sa rezervom. Ono što sugerira da se nešto ipak događa jeste činjenica da Berlusconijeva izjava dolazi samo nekoliko dana nakon što je dopredsjednik Adriano Galliani imao sastanak sa Ronaldinhovim bratom i menadžerom Robertom de Assisom, iako su tada obje strane tvrdile da se radilo samo o prijateljskoj večeri.
|
|
|
#12547 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja se nadam da ce ronaldinho doći u milan. Znam da sada nije u nekakvoj formi, zapravo...uzasan je
Ali on je čarobnjak, i sa samo jednim pripremama ronaldinho bi opet bio toliko dobar da je to strašno. Sada, koliko je on ozlijeđen, i u čemu je zapravo problem, to bi trebao znati Galliani, mi ipak ne mozemo.Ma zapravo ja pristajem na sve igrače ispod 30 godina, s tim da bih uzeo Zambrottu. Ali Ronaldinho svakako! I onda je kup UEFA naš!! ![]()
|
|
|
|
#12548 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ja bi doveo Dudua,Modrića,Kalinića,Ćorluku i to je to
![]() |
|
|
|
|
|
#12549 |
|
Registered User
![]() |
Ovo je postao DUCO-forum.
Čestitam na pobjedi, bilo je i vrijeme. Ubijate me na kladionici posljednje vrijeme a i kup UEFA vam je počeo izmicati pa je stvarno bilo vrijeme za pobjedu. |
|
|
|
|
|
#12550 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Konacno pobjeda, posle ne znam ni ja vise koliko utakmica.
Nisam gledao ali sam rezultatom sam zadovoljan. Sta je ovo? Kad Milan izgubi onda pun forum komentara a kad pobijedi niko nista. |
|
|
|
|
|
#12551 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
heheh evo da se i ja "upisem" na pobjedu hehhe da ne bude da samo kritikujemo
al i dalje mislim da je kup uefa maksimum ove godine ![]() |
|
|
|
|
|
#12552 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ma moramo smislit nešto za ovaj forum. Dajte nekih ideja da postane zanimljivo. Meni je isto strašno dosadno samo lijepit vijesti i uvijek govorit o tome koga bi ko doveo u Milan. To smo već milijardu puta prešli - Carlo je konj,Pipo je car, Seedorf se šeta,Doddo pojma nema itd. Ajmo raja,dajte prijedloge...nešto,neam pojma.
P.S. Pipo je stvarno caaaaaaaaaaar ![]() |
|
|
|
|
|
#12553 |
|
Registered User
![]() |
Jos dodaj da je gila los
![]() |
|
|
|
|
|
#12554 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo navodno je Flamini potpisao za Milan ali pod uvjetom da budemo 4. ukoliko osvojhimo to 4-to mjesto Flamini je rossonero, kaze SKY.
A Kaladze KONJ je dobio žuti i sada je suspendiran za Torino! Zadnja linija za Juve: Cafu-Bonera-Maldini-Favalli ![]()
|
|
|
|
#12555 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|