![]() |
|
|
#12631 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
reko sam, Cup UEFA
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#12632 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Kradja sudija...Jedan gol iz Ofsajda.drugi iz nepostojeceg faula,onda sudija digne tenzije,nakon par startova suti i onda Bonera isprovociran napravi ti sto i jest...
Sad mislim da je liga prvaka u domenu cuda za nas... A za Shewu,ma nek dodje,moze sjediti na klupi,jebi ga...nece niko drugi doci da igra kup Uefa... P.S.Nismo zasluzili poraz od Sugentusa...
|
|
|
#12633 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
errrrr |
|
|
|
|
|
|
#12634 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
a po običaju, bacićemo scudetto u stranu,jer moramo se skoncentrisat na Cup UEFA,ahha
|
|
|
|
#12635 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Unesite malo realnosti,sudija nimalo nije utjecao na rezultat,odigrali smo dobru tekmu,imali smo manje sreće nego Juve i to + standardna Carletova kukavička kombinacija oko 60. minute i to je to!Meni je nestvarno da on na rezultatu 2:2 vadi Pipa,a nebitno nam je da li je neriješeno ili gubimo jer nam samo pobjeda igra!Da ne govorim o onoj zadnjoj izmjeni Pirlo-Brocchi???Šta je Brocchi igrač koji će nesšto promjenit na terenu zadnjih 10 minuta??Ma dosta mi je više da o njemu pričam,on jednostavno NEZNA promjenit tijek i ritam utakmice sa izmjenama i zbog toga je LOŠ trener!!Zaslužili smo bod,nismo ga nesrećom dobili i to je to!Šimić i Ambrosini meni najbolji,Pirlo,Kaka i Seedorf(konačno) na nivou,Maldini nesiguran,Gatuso loš(njega je trebalo izvuć i stavit Cafua,a ne Pipa vadit) i za kraj PIPO KRALJ!!
|
|
|
|
|
|
#12636 | |
|
Registered User
Fave Players: Zorro, KK, Maldini, Weah
![]() |
Quote:
Simic je uz favallija bio najgori igrac na terenu....katastrofalan u procjenama, nesiguran kao da igra prvi put.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12637 |
|
Registered User
![]() |
Pippo ,Kaka 10
Seedorf,Pirlo,Šimić 9 Ambrosini,Favalli 8 Gattuso7 Maldini,Bonera 6 Kalac5 et, ovo su neke moje ,"studentske" ocjene !!!
|
|
|
|
#12638 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Kalac, Simić, Favali, Gatuso nisu u opste zasluzili prolazne ocjene. Ni Maldini nije bio na nivou ali dobro.
Sudija je jako uticao na rezultat jer smo gol za 2:2 primili iz offsajda i to je jako uticalo na daljni tok jer da smo otisli na poluvrijeme sa prednoscu ne znam bas bili nas stigli. Duga stvar kod treceg gola oni su dobili na poklon slobodan udarac I POVELI SA 3:2, pa onda Boneri CRVENI a prije toga je mirne duse mogao pokazad drugi zuti Sisoku a i Camoranesi je imao jakih startova... mA NEMA smisla vise komentarisat, bar se u jednom slazemo Ancelotti je TRUBA TRENER i iz sezone u sezonu juve nas zajebaje sa 12 igracem tacnije covjekom u crnom...
|
|
|
#12639 |
|
Registered User
![]() |
Simic je direktan krivac kod drugog gola jer je on zajebo procjenu kad je trezeguet ostao sam na 3 metra, a nisam siguran da je sjajno reagirao i kod gola za 3-2 jer je negdje zaplivao...
Ali po meni je to sve nebitno, kad se uzme u obzir da smo mi igrali od 60. minute bez napadaca sto jos nije zabiljezeno u svjetskom nogometu... |
|
|
|
|
|
#12640 |
|
Registered User
![]() |
ali mislim da je favalli bio daleko najgori igrac na sinocnoj tekmi
|
|
|
|
|
|
#12641 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Kalac 4... Gatusso 5... Simic,Maldini 6.. Favali Bonera 7.. Pirli,Sedorf,Ambrosini 7,5... Kaka,Pipo 9... Carlo 5.. Sudija 2,5..
|
|
|
|
#12642 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Carlo - ocijena 1.5 ! Tako mogu i ja voditi Milan, a i svi vi.
|
|
|
|
|
#12643 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Quote:
!Svako vidi iz svog kuta,meni je odigrao odlično i neznam di je to zakasnio,skratio je 2-3 dobra dodavanja,par puta zaustavio(slomio) Del Piera,a kod 2. gola malo bolje pogledaj Geoff da je Maldinijev igrač dao gol!I uostalom komentatori(talijanski jer ja gledam na sky-u) su ga cijelo vrijme hvalili kako je odličan i kako je čudno da bez obzira što nije igrao 100 godina igra tekmu na visokom nivou,a dopustit ćete mi da njima vjerujem više nego vama i sebi,ipak su to malo stručnije osobe(Boban,Vialli,Bergomi su bili komentatori skupa sa Sky-ovim voditeljem)Pa kome drago kome krivo,a i nije mi jasno da većina vas ovdje na spisak za odstrel uredno stavlja Šimića koji je odigrao ove sezone 3 tekme,a prošlih sezona je ipak bio puno puta bolji nego lošiji,ali eto svako ima svoj križ! Kakav opsajd kod JUvetovog gola,pa pokazali 25 puta u snimci i zaključak svih u studiju je da je gol potpuno regularan,a što se tiče prekršaja prije slobodnog udarca iz kojeg smo dobili gol možda ga nije trebao svirat,ali nije ni ovako baš pogriješio,a ko je kriv nego naša obrana što smo gol primili,pa nije sudac u našoj obrani trebao skakat!Malo realnije sagledajte jer sam ja prvi godinama MRZIO Juve zbog sudačkog pomaganja,a ovo jučer nije bilo ni blizu neke namjere,a kamoli nekih povijesnih krađi! Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#12644 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
al ostavimo to sad po strani, sad smo u govnima ko nikad,i to inter nam ostavlja kakvu takvu sansu za Ligu Prvaka, koja ce nam ostati misaona imenica po svemu sudeći.....samo ne znam odakle fiorentini onolika energija, trče ko da je pocetak sezone, a igraju i Cup Uefa -nevjerovatno----moramo se nadati tuđoj nesreći jer nam trebaju 2 remija Fiorentine i jedan poraz,da bi isli dalje, a i sami znamo da to nije moguce..... al ,eto, do zadnja 2 kola ja cu se ipak nadati ... Pozzz ![]()
|
|
|
|
|
#12645 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
E ovo sam dugo čeko http://english.gazzetta.it/Football/
Gazzetta na engleskom. Tek krenula pa i nema puno vijesti al mislim da će ovo bit drama za one koji prate talijanski nogomet. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|