![]() |
|
|
#12736 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
dobra tekma svaka cast na Pipo 4 mesto e nase bez brige bicemo Inter nadam se so Pato u prvi 11 so Inzaghi u napad.
|
|
|
|
|
|
#12737 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Gorki zaminuva izjazvio e negov otac : The 21-year-old was hailed by many as the “Petit Zinedine Zidane” when he joined the Rossoneri from Rennes in the summer of 2006. He has failed to live up to the hype, however, and with just four Serie A games to his credit this season, it has become abundantly clear that Milan Coach Carlo Ancelotti lacks confidence in the player.
"I honestly do not know if the club still has confidence in him. If not, he should leave. It's still too early to say, but we must discuss this with the leadership of the Rossonera," Christian Gourcuff said. "A return to France? It would not be a bad decision. But we must find a club that can give him confidence." Olympque Marseille are thought to have the most concrete interest in Gourcuff, while his father acknowledged that Ajax Amsterdam could also potentially be a destination should the fickle love affair with Milan indeed come to an end. Ja bi da on ostane on zajedno so PATO I PALOSHI su nasa idnina. A to za Modric nek ode u engleska,nie imamo vec igrac kao njega toa e GORKI.Mnogu mi e zao sto si odi ali to e to. I sad moze li da kaze neko da Anceloti e dobar ma nek si ode |
|
|
|
|
|
#12738 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12739 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldinho izabrao Milan, odbio City
Stručni konzultant u Milanu, Ernesto Bronzetti, otkrio je nekoliko pikanterija vezanih uz budućnost brazilskog nogometaša Barcelone Ronaldinha. S 28-godišnjem se Brazilcem, tvrdi Bronzetti, susreo na utrci Formule 1 za Veliku nagradu Španjolske u Montmelu, Barcelona. Talijan tvrdi da mu je Ronaldinho otkrio da je Manchester City za njega ponudio gotovo tri puta više novca od Milana, ali da nogometaš svejedno hoće samo u talijanski klub. "Saznao sam da Manchester City Barceloni za otkup njegova ugovora nudi 40 milijuna eura, dok je Milanova ponuda iznosila skromnih 15 milijuna. Međutim, on želi samo Milan, priznao mi je to dok smo zajedno gledali Formulu. On se već dogovorio s vodstvom milanskog kluba, te očekuje da se čelnici Milana dogovore s Barceloninima", rekao je Bronzetti. S druge strane, trener Barcelone Frank Rijkaard je konačno priznao kako očekuje da će Ronaldinho na kraju sezone napustiti redove katalonskog kluba. U izjavi za katalonsku televiziju TV3 u nedjelju navečer, Rijkaard je izjavio kako bi Ronaldinho u posljednjem kolu ovog prvenstva mogao odigrati posljednju utakmicu za Barcelonu. "Ne želim da ljudi zaborave sve što je Ronaldinho napravio za ovaj klub. Nadam se da će otići uzdignute glave, te da će ponovno nogometnoj javnosti u budućnosti demostrirati kakav je igrač." rekao je nizozemski trener, čija je sudbina na klupi Barcelone jednako neizvjesna. Index.hr |
|
|
|
|
|
#12740 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Flamini je potpisao ugovor s milanom, prenose brojne talijanske novine i neke engleske. To je fantastičan transfer, ali pod uvjetom da igra na mjestu Ambrosinia a ne da prodamo Rina! Za 0 eura nismo mogli dobiti boljeg igrača. Ove godine bio je jednako dobar kao Makelele ( i bolji ), MAscherano itd.
Ronaldinho ce u Milan siguran sam, i jedva čekam. Ne moze igrati gore od ovoga sada ![]() Još Zambrotta, i kazu da je Milanova prva meta Zapata i da sa udineseom pregovore vodi Braida, bivši igrač Udinesea. Kakva su vaša viđenja Zapate? Ja ga osobno nisam pobliže pratio...
|
|
|
|
#12741 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Zapata je odlican stvarno pogotovo zadnje dvije sezone,odlicno je odigrao par susreta sto sam gledao i samim tim sto ga trazi milion klubova sve potvrdjuje.Nekako kad ga gledas djeluje tako iskusno i smireno da nebi nikad reko da ima onoliko god,a Udinese ima strasan scouting....
To za Flaminija mi je pravo sumnjivo iskreno se nadam i prizeljkujem taj trasnfer bas sto mrki kaze za 0 eura prestrasan igra,moze trcat a i potkovan je tehnicki.., I volio bi al znam da nema sanse da se desi da neki od trojca Aquillani Montolivo i Nasri dodje.... Nadam se Zambrotti i Vargasu i povratku Boriella Puno se prica a navikli smo da Gall malo radi pa cemo vidit sta ce na kraju biti Uglavnom trebaju nam tri pobjede do kraja i jedan remi Fiorentine i super
|
|
|
#12742 |
|
Registered User
![]() |
Milan ponovo zainteresiran za Adriana
Adrianov menadžer je ovog tjedna u Milanu zbog rješavanja odnosa između svog igrača i kluba i definiranja njegovog konačnog statusa u Interu. Milanov interes za Adriana nije nikakva nova priča, ali kako piše Corriere dello Sport sad su odlučni da ga dovedu. Adriano će gotovo sigurno završiti u Italiji naredne sezone samo je još ostalo pitanje čiji će dres nositi. Fiorentinin trener i Adrianov bivši iz Parme ga želi dovesti u Firenzu. Milan je pokazao odlučnost, dok Manciniju Adriano i nije baš na prvom mjestu. Odnosi između Adriana i Mancinija su odavno zahladili tako da Mancini ne želi baš tog Brazilca opet u klubu. Želi se riješiti svih tih problematičnih kao što su uz Adriana još Figo i Crespo. Adriano je nedavno i optuživao Mancinija kako mu nije pružao dovoljnu podršku u danima najveće krize i da je to jedan od razloga što mu je karijera krenula silaznom putanjom. U slučaju da Inter poželi prodati Brazilca gradskom rivalu, Milan će morati platiti cijenu od 25 milijuna eura koliko je Inter izvjesio cijenu za njega. Ostaje nam da vidimo hoće li ga Inter prodati baš najljućem rivalu Milanu ili će ljubav između Adriana i Mancinija ponovo planuti i vratiti ga u dres Intera. |
|
|
|
|
|
#12743 |
|
Registered User
![]() |
Navodno dresovi za iduću sezonu:
http://img177.imageshack.us/img177/7...lectionfe1.jpg |
|
|
|
|
|
#12744 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Zapata je dobar igrac,mlad,i talentovan..Jedini je problem sto smo ograniceni sa brojem stranaca tako da sumnjam da ce biti nesto od toga...
Ja bi Tonia,nije normalan frajer ubija...
|
|
|
#12745 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
čudi me da niko od većih evropsih klubova nije zainteresovan za ruskog golmana Akinfeeva, lik je mlad i rastura na golu...
|
|
|
|
#12746 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Flamini, pravo !!!!
Ronie welcome !!! Borriello !!!! Zambrota Gomes!!! ...
|
|
|
|
#12747 |
|
Registered User
![]() |
Šta je s Ronaldom,jel on guzio one pedere?
|
|
|
|
|
|
#12748 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Jedno vrijeme je bila prica kao Arsenal da ga je kupio al eto haman nije... Galliani je uvjern da nasi trasnferi ne zavise od toga gdje igramo da li CL ili CU,ali eto kad pogledam Bayern mogao bi mu mozda i povjerovati... Sljedece sedmice vjerovatno ce biti odlucna za Flaminija daj Boze da ga uzmemo prijeko nam je potreban...ali po meni ako dodje Ronaldinho onda ok ne treba zamjena za Seedorfa on ce to izvrsno pokrit al ako ne dodje onda hitno po zamjenu za Clarenca meni idealan Aquillani.... I naravno treba pocet "oslobadjat" se ovih starih mudonja citam neki dan Cafu:"Mlad sam i zelim nastavit se bavit nogometom" njima je svima u Milanu ko u raju treba to malo pritisnut...Dida se ponovo povrjedio ako se jos iko sjeca Dide tako da je to definitivno zbogom s Milanom...Sto se tice gomalan Frey je top opcija ali ima i onaj Boruc iz Celtica pravo dobar golman prvi golman Poljske... Eto visim citav dan na netu obilazim portale forume i ne samo ja sigurno i ostali tragaju pojacanja za milan i nerviraju se jebote radimo vise od Braide i Gallianija ![]()
|
|
|
|
#12749 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
e moj Galiani, gdje idu pare od tvojih transfera u ruke kojekakvih tranvestita i pedera,hehehe
Ronaldo jebem te ćorava xD
|
|
|
#12750 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ovo sa strancima i nije tako strašno. Flamini je Francuz, Ronaldinho ima španjlsku putovnicu, Frey je Francuz, Zambrotta, boriello - Ita, i eto Zapata nema EU putovnicu. Ali mislim cak da je pravilo da se moze samo jedan igrač bez EU putovnice dovesti IZVAN Italije, npr. Sheva. A iz Italije se moze koiko ih se hoce. Tako da npr. možemo kupiti Zapatu, Suaza i Kenzevica i jos dovesti Shevu... primjer samo.
Ronaldu su namjstili valjda vam je to jasno. Nemojte protiv Il Fenomena... ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|