AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-05-2008, 16:46   #12781

milanovac

Registered User

milanovac's Avatar

Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
milanovac is on a distinguished road
Nisam dugo pisao ovdje ali danas kada je Milan pobjedio največeg rivala Intera i to na San Siru to znači da moram napisati.Drago mi je što smo pobjedili ali još više mi je drago što smo došli na to toliko željeno 4 mjesto koje vodi u tu famoznu Ligu Prvaka.Nadam se da če Fiorentina sljedeču utakmicu kiksati da se poveče bodovna razlika između Milana i Fiorentine.
U vezi Flaminija ako je to točno onda mi je drago što takav izvrstan igrač prelazi u Milan branit boje Milana

Što se tiče dresova ovako bi trebali izgledati

http://i30.tinypic.com/2j4exk4.jpg

I za kraj FORZA MILAN
Old 05-05-2008, 04:12   #12782

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Opet ista sranja kao i prosle godine. U zadnjim kolima nasi starohani podignu formu i odmah nasem Berlusconiju niko netreba pa ni Ronaldinjo. Flamini ce vjerovatno biti i jedino pojacanje jer mislim da ce se ponoviti proslogodisnji mercato. Daj Boze da se varam ali vec su poceli sa starim trikovima.
Sto se tice dresova za sljedecu sezonu , dobri su samo bi ja onu domacu varijantu jos malo posvijetlio...
Old 05-05-2008, 06:18   #12783

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
klanfa is on a distinguished road
4. mjesto idemo u ligu prvaka
klanfa is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2008, 06:23   #12784

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanovac
Nisam dugo pisao ovdje ali danas kada je Milan pobjedio največeg rivala Intera i to na San Siru to znači da moram napisati.Drago mi je što smo pobjedili ali još više mi je drago što smo došli na to toliko željeno 4 mjesto koje vodi u tu famoznu Ligu Prvaka.Nadam se da če Fiorentina sljedeču utakmicu kiksati da se poveče bodovna razlika između Milana i Fiorentine.
U vezi Flaminija ako je to točno onda mi je drago što takav izvrstan igrač prelazi u Milan branit boje Milana

Što se tiče dresova ovako bi trebali izgledati

http://i30.tinypic.com/2j4exk4.jpg

I za kraj FORZA MILAN
dresovi su super
Old 05-05-2008, 07:49   #12785

milanovac

Registered User

milanovac's Avatar

Fave Players: Kaka, Gatuso,Pippo,Maldini,Šimić,Pirlo,Dida
milanovac is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by klanfa
dresovi su super

ja se slažem da su dresovi super

@uvijek_rossoner

lako moguče da če se to dogodit(nažalost)
Old 05-05-2008, 10:59   #12786

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
AAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Bravo decki,neka smo onom interu pokazali gdje mu je mjestoo....
Mislim da smo sada jednom nogom u Ligi Prvaka....
Old 05-05-2008, 12:08   #12787

MK Rosonjer

Registered User

MK Rosonjer's Avatar

Fave Players: Alexandre Pato, KAKA
MK Rosonjer is on a distinguished road
Flamini u milan!!!!!
oficijalno na acmilan.com - italianska verzija
MK Rosonjer is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2008, 12:36   #12788

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
jest ono ljudi, rano su naši počeli sa pojačanjima,za razliku od prošlih sezona,te bi se sad teško mogao desiti stari mercato..........

Dobili smo Inter,konačno,zadnji put je bio 2006 kada je Kaladze zakucao za pobjedu 1-0....al sad je slavlje još veće zbog važnosti utakmice,imamo 4 mjesto, ali treba biti na oprezu, imamo još 2 opasne utakmice,dok viole imaju lakše,al prava je stvar što nemaju Mutua sljedeću tekmu,Vieri je star pa neće moć od početka,,,,jojj
hvala ti Cagliari do neba,..
moram napomenuti da je ovo jedna ,ako ne i najljepših partija ove sezone,bilo je ljepota gledati,,,
svaka čast majstori.....
P.S. pazite mog avatara,dugo već tu stoji,sad sam dokazao da je istinit !!!hahah

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2008, 13:23   #12789

klanfa

Registered User

klanfa's Avatar

Mathieu Flamini e il Milan: il suo primo contratto con il club rossonero partirŕ il 1' luglio 2008 con durata fino al 30 giugno 2012. Titolare dell'Arsenal, desiderato da grandi club di prima fascia, Flamini č del Milan.

MILANO - Il numero 16 dell'Arsenal, presente contro il Milan in Champions League fra febbraio e marzo sia all'Emirates Stadium che a San Siro, č a tutti gli effetti rossonero. Giŕ Nazionale Under 21 in Francia, ha esordito nella Nazionale allenata da Raymond Domenech il 16 Novembre 2007 nell'amichevole tra Francia e Marocco, ed č molto probabile che venga convocato ad Euro 2008. Cresciuto nell' Olympique Marsiglia, Flamini ha esordito in prima squadra il 23 Dicembre 2003 in un match di Ligue 1 contro il Tolosa: qualche mese dopo dopo il trasferimento all'Arsenal, alla corte di Arsčne Wenger, dove debutta in Premier League il 15 Agosto 2004 in Everton-Arsenal 1-4.

Tra le esperienze del neo-rossonero c'č giŕ, chiara affinitŕ elettiva con il suo nuovo Club, una finale di Champions League nel 2006, proprio in Francia, allo stadio parigino di Saint Denis: Barcellona-Arsenal 2-1. Il sito ufficiale dei Gunners lo definisce centrocampista eclettico e combattivo, mentre č notorio il grande interesse mostrato nei suoi confronti da parte di grandi societŕ del calcio spagnolo. tedesco e italiano. Mathieu Flamini ha voluto in ogni caso tenere fede al suo principale orientamento, il Milan, ed č per questo che ieri sera č atterrato ai voli privati dell'Ata di Linate prima di recarsi nel centro di Milano per una puntata prima in albergo e poi al ristorante con i dirigenti rossoneri. Oggi le visite mediche: tutto ok.
Banner Banner

super ljudi
Old 05-05-2008, 13:42   #12790

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma ovi dresovi su kopija Bayernovih za ovu sezonu, mislim ova druga i treca verzija Ne kazem da nisu dobri, al izgleda ovim u adidasu ponestaje ideja
huss is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 01:45   #12791

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
jest , al nisu loši , mada bajernove nisam vidio,ne bi bili loše da ih neko prikaže !
P.S. milanista_mosta je davno stavio adresu slike dresova !!

Pozzzzzzzzz

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 03:33   #12792

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma to jos nije potvrdjeno za dresove tako da ne mozemo sa sigurnošcu tvrdit da ce u tim nastupiti sljedece sezone, a ako i da po meni samo domacu varijantu posvijetliti jer je puno tamna,,,
Flamini stigao, jos Frej, Zambrota, Zapata, Ronaldinjo, Drogba
Old 06-05-2008, 04:41   #12793

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner
Flamini stigao, jos Frej, Zambrota, Zapata, Ronaldinjo, Drogba
Da,da! Upravo ti igrači nam trebaju i sve je ok. Iako se bojim da bi nas Rino mogao napustiti ovo ljeto.

Što se tiče derbya, toliko sam živaca izgubio zadnjih 25 minuta da sam mislio da cu umrijeti! Gazili smo ih 65 min ali onda smo opet stali, kao protivRome i Juveta, ne znam zasto.

Sada jos 2 pobjede i onda par igrača i to je to

FORZA RAGAZZI!
-------------------------------

I šta vi kazete na Falminia? Po meni jedan super moderan i brz igrač, jedino je upitno koliko ce Carlo izvuci iz njega, i moze li i ovdje igrati kao za Wengera. Ako moze dobili smo igračinu!
Old 06-05-2008, 05:22   #12794

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by mrki
Da,da! Upravo ti igrači nam trebaju i sve je ok. Iako se bojim da bi nas Rino mogao napustiti ovo ljeto.

Što se tiče derbya, toliko sam živaca izgubio zadnjih 25 minuta da sam mislio da cu umrijeti! Gazili smo ih 65 min ali onda smo opet stali, kao protivRome i Juveta, ne znam zasto.

Sada jos 2 pobjede i onda par igrača i to je to

FORZA RAGAZZI!
-------------------------------

I šta vi kazete na Falminia? Po meni jedan super moderan i brz igrač, jedino je upitno koliko ce Carlo izvuci iz njega, i moze li i ovdje igrati kao za Wengera. Ako moze dobili smo igračinu!
Ako je izvlacio od Kake da sam pretrcava po 3-4 igraca il od Seedorfa da igra bez greske po 2-3 tekme prosle god onda ce svakko moci izvuci od Ludog Psa Flaminia.
Bolje potpisivanje nismo mogli pozeljeti.Za rina se ja mnogo nebrinem ima jos 3 god ugovora,znam da ga galliani nece nikad dati tu nema diskusije,on obozava Milan i Curvu Sud kao i oni njega!Flamini moze igrat 3 pozicije tu nema dvojbe,sezona je duga svi ce se naigrati!Ono sta je karakteristika za Flaminia kad igra mlo defanzivnije bez problema u sredini mozemo igrat 3 u liniji jel trci ko ludjak,na ljevom boku je jako korektan.
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2008, 05:36   #12795

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Spominje se danas da Sagnol zeli u Milan i da je njegova cijena 5 mln eura. Ne znam, da ima 2 godine manje uzeo bih ga odmah, ali on ima 32 godine sada mislim, tako da... jedino ako Oddo ode, a to se nece dogoditi. ili eventualno ako uzmemo Sagnola i Zambrottu pa na Boneru racunamo kao na stopera za sljedecu sezonu. Mada je zadnjih par utakmica gotovo besprijekorno odigrao na beku.

Tags
balkan

Posting Rules