![]() |
|
|
#12811 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Pozdrav i tebe
|
|
|
|
|
|
#12812 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ronaldo nije peder!
Trojka dvospolnih prostitutki, koja se krajem prošlog tjedna družila s Ronaldom i sudjelovala u skandalu, povukla je svoje ranije iskaze i zanijekala da je s čuvenim nogometašem bilo seksa i droge... - Baš su priznale da su dosad o svemu lagale - rekao je komesar Carlos Augusto Nogueira brazilskom tisku. - Kažu da su sve izmislile jer nisu uspjele od Ronalda izvući novac - nastavio je Nogueira, koji nagađa da bi predvodnica prostitutki Andreia Albertino mogla biti optužena za krađu i prijetnje. Ronaldo je u noći na 30. travnja bio u potrazi za seksom s prostitutkama, ali je nabasao na tri hermafrodita, to jest osobe s mješovitim spolnim značajkama, kakve su u mnogim zemljama na visokoj cijeni kod određene klijentele. Brazilski Fenomen ipak ne pripada toj klijenteli te je, uočivši "nepravilnosti" u spolnim organima dotičnih odustao od posla, na što su se dotične naljutile i tražile ga odštetu u zamjenu za šutnju. Budući da im nije ponudio dovoljno, Andreia ga je lažno prijavila policiji da je od nje naručio nabavku droge. Sad se, izgleda, pokajala, kao i kolegice. - Čini se da im je iskreno žao. Rekle su da su tražile novac da bi mogle napustiti prostituciju - dodao je Nogueira. Ronaldo je najavio da neće sudski goniti tri prostitutke te da mu je prioritet ponovno zadobiti privrženost djevojke Marije, koja ga je napustila čuvši za njegova noćna švrljanja. |
|
|
|
|
|
#12813 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
Dobrodošao među najjače navijače ![]()
|
|
|
|
|
#12814 |
|
Registered User
![]() |
I ja se slazem da niti ovaj mercato nece biti nesto posebno, ali nama za serie a prvenstveno treba jedan dominantan napadac tipa toni ili drogba, i sada kada je flamini dosao, jos jedan igrac za vezni red, jer kao sto je sale rekao, seedorf odigra godisnje 5 postenih utakmica, a i te utakmice ne moze trcati poslije 60. minute, a rino i ambro su neupotrebljivi prema naprijed, ambro je nesto bolji, ali je previse oprezan u pasevima sto opet nicem ne pridonosi
|
|
|
|
|
|
#12815 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ako mi mislimo imati ozbiljnu ekipu nama treba još 5 igrača: golman, lijevi bek, desni bek, kreativni vezni, špica. ( Frey, Zambrotta, desni bek, Diego, Drogba ). to je već mercato za MIlan, ali i ja sumnjam u to.
Evo danas je Kaka' izjavio kako nam je obrana stara i kako trebamo mlade igrače. Njegov izbor je Messi.
|
|
|
|
#12816 |
|
Registered User
![]() |
ja mislim da mi ne mozemo niti sanjat o pojacanjima koja se vezu uz real, barcu, chelseu ili man. utd...sto je steta, jer imamo isti budzet kao i navedeni klubovi, puno vecu tradiciju, a moramo biti sretni s kojekakvim free transfer pojacanjima od preko 30 godina...
zato igrace tipa messi,diego,drogba ja vise uopce ne vodim kao moguca pojacanja, jer ce galliani uvijek israt nesto tipa da nam takvi ne trebaju, jer smo mi , eto, sjajna momcad i da se navijaci ne trebaju zalit posto smo osvojili naslov svjetksih prvaka ( protiv nekakih domorodaca ) i sjajno cetvrto mjesto |
|
|
|
|
|
#12817 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
dobra vijest...
Sagnol izjavio da bi želio ostati u Bayernu...extra...
|
|
|
#12818 |
|
Registered User
![]() |
vala baš , pravo, matori djed
|
|
|
|
#12819 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
dobrodosao brate predstavi bse malo..odakle si i to..
|
|
|
|
|
#12820 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
SUPER VIJEST! PRIPREMITE SE DA NE PADNETE SA STOLICA!!!
FAVALINHO JE PRODUZIO UGOVOR S MILANOM!! --------------------------------------------------------- isuse...pa oni nisu normalni.
|
|
|
|
#12821 |
|
Registered User
![]() |
Samo za Mrkija,specijalno od ekipe iz ćoška...
Ode to Favalli Favalli, Favalli, Giuseppe Favalli, The Milan defender with the goatee. He'll sit on the bench and won't cause any waves, But he can fill in whenever need be. He's not a superstar, like Maldini or Kaka, And he didn't break the bank like Alberto Gilardino, But when he is called upon, Giuseppe gives his all, Running up and down the pitch, it's really quite a show. He's half the size of Phenomeno Ronaldo, And he's only one-third the size of Ibou Ba, He's not one-quarter as handsome as Sandro Nesta, But when the tifos see him, they all shout, "Ah! "There goes a quality Rossoneri, who came from Inter for a song. When Carlo bids him take off his vest And get out on the pitch, we know it won't be long Before Favalinho is surprising some chump With his skills. Those who doubt him will be proved wrong." He's not a legend like Nordahl, Rivera or Ruud Gullit And he'll never win Milan hearts like Rino Gattuso, But when it comes right down to it, let's face facts, Our Favalinho has done more in red and black than, say, Luther Blissett. Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() |
|
|
|
|
|
#12822 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
jos produzit sa cafuom, ronaldom, brochiem, simicem maldiniem, fioriem, ba, i onda sljedece sezone uzivati u borbi za opstanak... oleeeeeeeeee
|
|
|
#12823 |
|
Registered User
![]() |
izgleda da ce simic ipak otici
![]() ![]() kaze da mu vise nije lijepo gledati tekme s tribine, to ce radit kad ode u penziju....sad bi on igrao nogomet jos malo, a posto ce cijela obrana ostati na okupu, on vise ne zeli biti peti stoper, tako kaze bar....premlad je on za ovu momcad....mozda da ga posude u sienu na kaljenje, pa ga za par godina vrate onakog iskusnog, tamam kad favalli odluci da vise nece mucit drage navijace onim bravuroznim izvedbama na lijevoj strani |
|
|
|
|
|
#12824 |
|
Registered User
![]() |
ostao sam bez komentara za favalija
|
|
|
|
#12825 |
|
Registered User
![]() |
Evo nešto važnijih vijesti:
Gazzetta: Abbiati se vraća u Milan, Dida odlazi Ronaldinho priznao da seli u Milan |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|