AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 13-05-2008, 07:17   #12856

ENIS

Moderator

ENIS's Avatar

Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
ENIS is on a distinguished road
ne budi budala

MI SMO VAMA SO NA RANU

ENIS is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2008, 09:37   #12857

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
Najnovije vijesti: Kalderon(predsednik Reala) priznao je da ce njegov klub tesko dovesti Kaku cak iako se Milan ne plasira u ligu prvaka sledece sezone, Milan se sprema da uputi zvanicnu ponudu Chelseju za golmana Petra Cecha u vrijednosti od 48 mil. eura, Amauri je izjavio da ukoliko se ne plasiraju u LP sledece sezone onda nece sigurno preci u Milan, Maldini izjavio da ce vjerovatno produziti svoju karijeru za jos jednu godinu, Sedorf odustao od nastupa za holandiju na EURU.
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2008, 10:06   #12858

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ako Gattuso ode iz Milana onda je nogomet definitivno otišao u kurac i to bi bila kap koja će me odvratit od svih odlazaka i uživanja na tekmi,barem ću smanjit troškove!Ufff,strašno će to biti ako on ode,ne mogu ga uopće zamislit u drugom dresu...LOŠE.LOŠE,LOŠE
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2008, 11:15   #12859

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Mislim da Gattusov odlazak znaci nesto vise, nesto sto on ne moze da gleda ili trpi jer svi znamo kakav je Gatttuso... Ako ode prije svega to ce biti razlog jer cisto sumnjam da mu Bajern moze dati vise novca od Milana ali vidjet cemo...
Old 13-05-2008, 13:13   #12860

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner
Mislim da Gattusov odlazak znaci nesto vise, nesto sto on ne moze da gleda ili trpi jer svi znamo kakav je Gatttuso... Ako ode prije svega to ce biti razlog jer cisto sumnjam da mu Bajern moze dati vise novca od Milana ali vidjet cemo...
u potpunosti se slazem sa tobom,on voli milan vise nego samog sebe,covjek jeednostavno gine svaku utakmicu koju igra i ja mislim da su drugi razlozi njegove odluke da ide,novac nije sigurno
prle is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2008, 13:15   #12861

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Ako Gautz ode...ne znam. Talijani će mi postat šuge koje sumnjam da ću više posebno pratit,uopće. Liga im je onako u kurcu,još ovo...da jedna ovaka ljudina ode...
Dosta se piše o tome a Milan ništa ne demantira. Kad se pisalo o Kaki Milan je žustro demantiro te natpise. A ovo za Čeha mi je smiješno.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2008, 14:53   #12862

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner
Potpisujem brate, možete misliti koliko smo u kurcu,kad gattuso želi da ide,ja ne znam, u ovoj postavi, nosioci žara prema dresu i klubu su maldini i gattuso,,,za čeha nije loše, treba izvalit toliko novca za njega, jer nam je golman prijeko potreban, samo ne vjerujem da će ga pustiti ovi rusi iz čelzija
ne znam šta nas je ovo snašlo, ipak mislim da ce dosta toga odlučiti i zadnje kolo serie A.....

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2008, 15:04   #12863

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Nogomet je vec odavno u kurcu, cim engleski klubovi igraju finale lige prvaka..

sto se tice gattusa, bit ce to tragedija za sve navijace milana, ali mi vise jednostavno nemamo pravo ocekivati pravu vjernost klubu na kakvu su nas navikli baresi, maldini ili costacurta

a ako kod nekog pare ne bi trebale igrati presudnu ulogu, onda je to rino, i ukoliko on stvarno odlazi, mislim da su razlozi mnogo tezi i nama nepoznati, ali se mora prizznati da se cudne stvari dogadjaju oko milana u zadnje vrijeme...

uzmimo, recimo, primjer barcelone, ciji su celnici sezonu ocijenili potpunim debaklom, a idu u ligu prvaka sljedece sezone i bili su nadomak finala ove sezone...nas pregazi napoli, a mi igramo s 10 defanzivnih igraca, i uopce se ne spominje promjena trenera itd.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2008, 16:30   #12864

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Možda mu žena hoće da im djeca uče njemački..kao što je prije bio slučaj s jednim našim igračem i engleskim jezikom

"poznavajući" Gattusa ne bih rekao da mu pare igraju veliku ulogu...a poznavajući medije, rekao bih vam da se ne brinete previše, meni ove vijesti na jedno uho uđu na drugo izađu, sad će ljeto pa ćemo vidjeti ko živ ko mrtav.

NO AL CALCIO MODERNO!
Old 13-05-2008, 17:22   #12865

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Šta se mi koji k... brinemo...?
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2008, 18:52   #12866

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Mislim da Rino ostaje,a ako zaminue ne veruem da to moze da bude Baern Rino e izjavio da zeli Engleski fudball,mozda se vrati u Glazgov
mozda odlazi na negovo mesto bi igrao Flamini,vreme ce da kaze.
Sto ste zapnale so Rino,nek odlazi Anceloti.Nadam se na katastrofa na Italia na EURO pa Anceloti da bude selektor.

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 13-05-2008, 19:17   #12867

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Maldini razmisluva za jos jedna sezonu,nadam se da e tako,
Ne zasluzuva da se penzionira so mizerno 5 mesto naredna sezona so SKUDETO.

Bordo,Totnem,Marsej, u trci po Gorki.

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 14-05-2008, 05:54   #12868

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
Maldini igra i 25. sezonu

Kapiten Milana Paolo Maldini odlučio je da odigra i 25. sezonu u "crveno-crnom" dresu, i najavio je da će naredne sedmice biti usaglašeni svi detalji novog ugovora. Tridesetdevetogodišnji Maldini je u decembru, posle osvajanja titule klupskog prvaka sveta, rekao da će na kraju sezone definitivno završiti karijeru, ali se u međuvremenu predomislio.

"Odlučio sam da nastavim da igram i naredne sedmice ću razgvarati o tome sa čelnicima kluba. To bi, medjutim, trebalo da bude samo formalnost, jer već imam dogovor sa potpredsednikom kluba Adrijanom Galijanijem", rekao je Maldini.

"Pre pola godine sam imao problema sa kolenima, ali sada je sve u redu. Ponovo se osećam odlično, a pošto su me iz kluba više ili manje eksplicitno zamolili da odigram još jednu sezonu, mislim da će tako i biti", dodao je Maldini.

On je dodao da se neće predomisliti ni ukoliko Milan u poslednjem kolu Serije A ne uspe da osvoji četvrto mesto i udje u kvalifikacije za Ligu šampiona.

"Ako ne udjemo u Ligu šampiona biće to veliko razočaranje i udarac za klub, ali ta činjenica ne bi uticala na moju odluku da produžim karijeru za godinu dana", rekao je Maldini.

Old 14-05-2008, 07:19   #12869

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Drogba:Sanjam o Milanu
Didier Drogba je u svojoj autobiografiji napisao kako je već prije dvije godine dok mu je Mourinho još uvijek bio trener u tajnosti pregovarao sa Milanom.
Pomalo čudno da je sve to baš sada objavljeno sedam dana prije velikog finala Lige prvaka između Drogbinog Chelsea i ljutog rivala Manchestera.

Drogba piše u svojoj knjizi da se sastao sa Gallianijem i Maldinijem tad prije dvije godine i kako su pregovarali o njegovom transferu u Milan.

Drogba je svoje odsustvo iz Londona Mourinhu opravdao odlaskom kod zubara u Pariz. Mourinho je kasnije saznao za te njegove tajne pregovore zbog čega je jedno vrijeme bio u jako lošim odnosima sa jednim od svojih najdražih igarača.

Uglavnom,na sastanku u Milanu trojka,Paolo Maldini,Adriano Galliani i Didier Drogba pregovarali su o transferu. Drogba je rekao da mu je veliki san zaigrati za Milan te da je sve na njima. Rekao im je da ponude Chelseau cijenu i sa njima se sve dogovore jer njegov pristanak već imaju.

Transfer se prije dvije godine nije ostvario,ali s obzirom da Drogba gotovo sigurno napušta Chelsea,sad bi mogao.
Međutim Milanov plasman u prvenstvu će sigurno diktirati njegov transfer,jer ako rossoneri završe na petom mjestu i u Kupu Uefa što je vrlo vjerovatno, Drogbu će put sigurno odvesti prema nekoj drugoj destinaciji.
Možda svejedno u Milano samo na adresu drugog kluba.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 14-05-2008, 07:35   #12870

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by amel82
Drogba:Sanjam o Milanu
Didier Drogba je u svojoj autobiografiji napisao kako je već prije dvije godine dok mu je Mourinho još uvijek bio trener u tajnosti pregovarao sa Milanom.
Pomalo čudno da je sve to baš sada objavljeno sedam dana prije velikog finala Lige prvaka između Drogbinog Chelsea i ljutog rivala Manchestera.

Drogba piše u svojoj knjizi da se sastao sa Gallianijem i Maldinijem tad prije dvije godine i kako su pregovarali o njegovom transferu u Milan.

Drogba je svoje odsustvo iz Londona Mourinhu opravdao odlaskom kod zubara u Pariz. Mourinho je kasnije saznao za te njegove tajne pregovore zbog čega je jedno vrijeme bio u jako lošim odnosima sa jednim od svojih najdražih igarača.

Uglavnom,na sastanku u Milanu trojka,Paolo Maldini,Adriano Galliani i Didier Drogba pregovarali su o transferu. Drogba je rekao da mu je veliki san zaigrati za Milan te da je sve na njima. Rekao im je da ponude Chelseau cijenu i sa njima se sve dogovore jer njegov pristanak već imaju.

Transfer se prije dvije godine nije ostvario,ali s obzirom da Drogba gotovo sigurno napušta Chelsea,sad bi mogao.
Međutim Milanov plasman u prvenstvu će sigurno diktirati njegov transfer,jer ako rossoneri završe na petom mjestu i u Kupu Uefa što je vrlo vjerovatno, Drogbu će put sigurno odvesti prema nekoj drugoj destinaciji.
Možda svejedno u Milano samo na adresu drugog kluba.

Nema veze mi imamo pata i pipa..on ako gleda ligu sampiona onda nek ide u inter al s njima mora da zna da vise od 1/8 finala ne moze da prodje...

Tags
balkan

Posting Rules