![]() |
|
|
#12901 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
hehe docicemo mi 4 jula .....
i ako se zna vec kake su kome sanse to nije do nas ..ja necu nista jos da komentarisem oko transfera ,kad vidim nekad u sept.situaciju bice dobro , do tad ko ni do sad .. samo seru djaba .
|
|
|
|
#12902 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma malog Darmina bi ja odmah u prvu momcad stavio i DAVAO mu priliku jer na klupi niko nije postao igrač pa tako ni Maldini. Treba malog gurnuti u vatru, ja sam ga par puta gledao i mogu reci da j za svoje godine fantastican.
Tog dr nisam gledao pa tak da ne znam. A Mila ima toliko golmana da boli glava a u stvari nema ni jednog - Dida, Kalac, Fiore, Storari, Abiati i jos sad uzimaju tog nekog iz francuske i opet nemamo golmana. Nama treba prava jedinica na golu, kao Buffon, Casiljas, Ceh, Frey, Doni, a ne ovi . Tacnije bilo bi dobro da dovedu Freya,vrate Abiatia i Kalac neka bude treći golman to bi vec bilo nesto...
|
|
|
#12903 |
|
Registered User
![]() |
Sto se tice Zambrote i ja mislim da on moze puno bolje u Milanu da se pokaze i da vrati formu nego u izbusenoj Barci.
Kad sam gledao neku veče Zenit kako igra po bokovima i NAJVAZNIJE kako momci centriraju bez primanja lopte znaci s prve pa to je cudo, Oddo ne bi ni od 100 puta, pa nasi ne znaju cak ni kad je ustopaju a kamoli iz trka, zato uz Zambrotu jos jedan bocni. U vezi Ronaldinjo pod svaku cijenu, Flamini je stigao, a u napadu ostavit Inzaghia, Pata, Paloschia a kazu da ce i Kaka od iduce sezone igrati napadaca tako da nam mozda i nece trebat neko dr jer ako Ronaldinjo dodje to ce biti to gotovo sam ubjedjen u to mada bi ja volio da jos sa njim i Drogba dodje naravno ali eto vidjet cemo.
|
|
|
#12904 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Što se tiče tih klasičnih napadača mislim da je trenutno Drogba toliko dobar da može igrati gdje god želi i koliko želi, pa tako i u Milanu. Gila ce u Firenzu kod starog trenera Prandellia ( koji je odličan trener ), a Drogba bi mogao u MIlan. To bi bio vise nego odličan potez, takav igrač nam treba.
|
|
|
|
#12905 |
|
Registered User
![]() |
bez drogbe ili slicnog mu napadaca, mi cemo opet sljedece sezone biti autsajderi u serie a
|
|
|
|
|
|
#12906 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Evo kako mi javljaju neki izvori iz Italije Ronaldinho je riješen,25 mil. eura je odšteta i njemu je godišnja plaća 9 mil. eura slijedeće 4 godine!Mislim da su to preveliki novci za igrača koji nam nije nasušno potreban,ali ko mene pita za mišljenje!Opet tvrdim trebaju nam obavezno dva dobra bočna igrača i eventualno golman,a ostalo šta bude,a za te pare smo mogli dovest sve to što ja mislim da treba!I još Ancelotti ostaje,ma prestrašno
|
|
|
|
|
|
#12907 |
|
Registered User
![]() |
katastrofalna transfer politika se onda nastavlja, postajemo ko inter zadnjih 10 godina što se tice pojacanja
|
|
|
|
|
|
#12908 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Zar je moguce da podjenjujete mozda i najboljeg nogometasa koji je hodao nogometnim terenima.Pa sjetite se samo njegovih igara kroz 4-5 sezona,on da ponovi 50% toga donio bi jako mnogo Milanu.Pa ljudi iz aviona se vidi da Seedorf vise nemoze,jednostavno je covjek zaribao na neki nacin..poceo je mnogo da grjesi,gubi lopte..da se primjetiti da je izgubio na brzini totalno!
ronaldinho je u barceloni trenirao 2-3 sata sedmicno ako u ans bude isao kako treba(vjerujte da hoce)bice prejeben!! Sa njim dobijamo nekoliko opcija vise,vratiti Boriella,mislim da cemo i produziti sa Ronaldom,jedino Gila na prodaju!! |
|
|
|
|
|
#12909 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ma slažem se ja da Seedorf više ne može,ali Ronaldinho nije njegova pozicija nego je ofenzivniji i igra na mjestu gdje smo mi dobro pokriveni Kakom,što znači da će netko od njih dvojice grijat klupu ili ćemo prisustvovat novom eksperimentiranju taktike od dragog nam trenera!I mislim da to nema veze sa podcjenjivanjem nego sam samo konstatirao da se te pare mogu bolje potrošit na neke pozicije na kojima smo ultra loši!O Ronaldinhu sve najbolje i mislim da se može vratit u staru formu jer ima tek 28 godina ako bude imao podršku u treneru,ali ipak me strah da nam se ne desi novi Rivaldo!I još jedna stvar,bojim se da s tim dolaskom možemo izbrisat opciju Rijkarda kao novog trenera,a ja bi ga volio
|
|
|
|
|
|
#12910 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ronaldinho ce se vratiti u staru formu sigurno kad dodje u Milanu, to je fakt, i sledece sezone imacemo najstrasniju sredinu a nadam se i napad ako dovedemo Etoa ili Drogbu
|
|
|
|
|
|
#12911 |
|
Registered User
![]() |
Nedaj Boze da nam Rajkard dodje, on je katastrofa od trenera, taj covjek nema ideje uopste, svaka mu cast kao nasem bivsem igracu ali za trenera ga vala ne bih, naravno moje misljenje. Ronaldinjo nije zaboravio igrat fudbal a mi ga dobijamo gotovo džaba, sjetite se da je prosle godine Bergi davao 120 mil za njega...
Slazem se da nam trebaju bocni igraci i to HITNO kao i golman ai ja sam ubjedjen da cemo igrati sa Ronaldinjom i Kakom iza jednog napadaca mada ce Kaka biti vise orijentisan prema golu tacnije kao dr napadac. ali prvo da dovedemo Ronaldinja, Zambrotu, Freya, Vargasa i Drogbu i to bi onda izgledalo ovako... Milsim
|
|
|
#12912 |
|
Registered User
![]() |
_______________Frej_______________
Zambrota___Nesta___Kaladze___Vargas __________Pirlo____Ambrisini________ __Flamini______Kaka_____Ronaldinjo__ ______________Drogba_____________ Uh kakav bi ovo bio tim prestrasno... ![]()
|
|
|
#12913 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Drugo ako se sjecas kada je rivaldo dolazio u Milan imao je mnogo porodicnih problema cak je i to razlog bio da promjeni sredinu,ceste posjete psihologu,zena mu odvela cerku itd. A ako Maldini carolijom Millanela moze igrat vruhnski nogomet do cetrdesete onda Ronaldinho moze barem jos 3-4 godine,ovo je za njega novi period karijere.. |
|
|
|
|
|
|
#12914 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
boli me kurac za pare, ne idu iz mog džepa, hoću pojačanja tipa Ronaldinho,Zambrotta,Drogba,Frey,Amauri... sad smo našli štedit zbog Ronaldinha samo se treba istrošit... svi su u minusu, al rasturaju, a mi smo u plusu,pa sami sebi jebemo majku ove godine,i bez velike promjene smo jebani sljedeće sezone u serie a izvinjavam se na izražavanju, al tako je ---JEBIGA !!! ajd sad.....cujemo se FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
|
#12915 |
|
Registered User
![]() |
A ha pocelo je varnicit sa svih strana. Dokaz da je svakom Milanovom navijacu doku*cilo gledat Inter, Romu ispred sebe anajvaznije da nas boli neka stvar za pare. neka oni dovedu te igrace a pare ce doci od lige prvaka od sponzora od tv prenosa i td... idemo u shoping ,,,,,,,,,,,,,
|
| Tags |
| balkan |
|
|