![]() |
|
|
#12946 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Nasi nastavljaju da se provaljuju po terenu. Odmah bi se zahvalio 7-morici nakon tekme, ODMAH bez razmisljanja mamu i jebem idiotsku. Sramota.
Da da dobar dan Kup Uefa i Obn TV haha haha haha jos cu i one kloceve morat slusat kad budemo igali te jadne euro tekme... e e e nasta smo spali tuge,,,
|
|
|
#12947 |
|
Registered User
![]() |
Prije pocetka danasnje tekme navijaci su protestovali protiv uprave kluba i traze smjene traze konkretne transfere a ne praznu pricu (rijeci) i td...
Imate na stranici www.planetmilan.com
|
|
|
#12948 |
|
Registered User
![]() |
i sad je carlo skuzio ono sto smo mi svi znali i prije pocetka utakmice, da vadi brocchia za pata
|
|
|
|
|
|
#12949 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
A ovaj Pato je čudo! Samo vratit Boriella i to je to.
|
|
|
|
|
|
#12950 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
i pobjedi Firenza,i nama Kurac L.P.
Jebi ga...Kostala nas 3 boda u Napulju... Tuzan sam,jako tuzan....
|
|
|
#12951 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Kad pogledamo citavu sezonu jebg zasluzili smo Cup Uefa sta smo propustili utakmica kod kuce jebg...
Vidio sam na kraju tekme parolu Grazie Raggazi ne znam koji im je ...
|
|
|
#12952 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Jebem im mater svima, necu da se nerviram zbog onakvih idiota
|
|
|
|
|
|
#12953 |
|
Registered User
![]() |
Nista, sledece sezone napadamo evropski trofej koji nemammo u nasim vitrinama jeb ga i nismo zasluzili L P, jer dosta slabo smo igrali kroz citavu sezonu da ne spominjem kikseve na domacem terenu...
|
|
|
#12954 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Pa počeli smo i ovu utakmicu KRIVO! Mislim, koliko, KOLIKO, puta se treba krivo postaviti ekipa pa da to netko shvati???Fuj!
Nemamo niti jednu uigranu akciju, kao da prvi puta igraju zajedno. Jebes ti trenera koji vodi ekipu koja sama igra i samo smišlja akcije preko Kake, Pirla i Shevchenka. Sada kad toga nema...nista. dajte mu otkaz i gotovo!
|
|
|
|
#12955 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#12956 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Eto, u 150 godina i to se događa.
|
|
|
|
#12957 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
heh jebga kad bi barem doso Mourinho sad nakon ovog, al nema ni od tog nista
valja i dalje trpit Ancelottia |
|
|
|
|
|
#12958 |
|
Registered User
![]() |
Sad kad sam se mal smirio od tekme, moram priznati da zaista nismo zasluzili kvalifikacije za ligu prvaka.
Ali je zalosno, da se klub, kakav je milan, u zadnjem kolu bori za nekakvo cetvrto mjesto, a ne za scudetto. Ancelotti je opet promasio s formacijom, mogao je staviti simica na stopera i kalu na lijevog beka, ne bi favalli bio rupa opet. Mogao je od pocetka igrati s patom i bez brocchia jer je udinese prosjecna ekipa koja je iz jedne sanse dala gol.Ali, to je ancelotti trebao raditi tijekom cijele sezone, jer ako je milan danas mogao utrpati 4 gola u 40 minuta s pravom formacijom, onda se puno puta ove sezone trebalo i moglo bolje odigrati. na goal.com sam procitao jedan tekst o tome kako je ambrosini najbolji milanov pojedinac, i zaista se mogu s tim sloziti. Ali, uz duzno postovanje i respekt prema ambrosiniu koji je zaista pravi milanista, ako nam je defanzivni vezni najbolji igrac sezone, onda se bolje od petog mjesta nije niti moglo. Sada je pitanje koga cemo uspjet dovest, jer ma sta galliani srao, vecini se mogucih pojacanja i ne ide po kojekakvim vukojebinama igrat pretkolo kupa uefa. Ali, potpisali smo flaminija, o njemu se nije puno pricalo niti veselilo zbog potpisa, a sam uvjeren da smo potpisali sjajnog igraca, zasigurno jednog od 5 najboljih veznih ove sezone. |
|
|
|
|
|
#12959 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
nedavno je na jugu Grbavice bio natpis,koji bi i mi mogli iskoristiti, glasio je otprilike :
NEMA VEZE ŠTO JE SVE BEZVEZE,UZ TEBE SMO KAD JE NAJTEŽE !!!!! ajmo ljudi,glavu gore, vratit ništa ne možemo-ostaje nam samo da sljedeću sezonu odradimo kako to nama priliči, nadam se uz pokoje pojačanje-a i sada imamo dobrih pojedinaca,koje ne bi vadio ni sljedeće sezone : Bonera,Nesta,Ambro,Pirlo,Kaka,Pato......na svim ostalim smo pozicijama DRLA..... i uz Flaminija poneki pristojan igrač i to je to.... FORZA MILAN !!!!!!------------------------ZAUVIJEK !!!!
|
|
|
|
#12960 |
|
Registered User
![]() |
Interimovicu neka vas je stid.Od kada pratim fudbal niste uzeli scudetto . tek ovo sada zadnje dvije tri godine ali ona "2" su sa mrljama i to velikim a ovo sada i sam znas koliko su vam sudije pomogle i OPET ste samo 3 boda od druge pozice, sramota.
a mi cemo osvojit cup uefa i scudetto sljedece sezone u to sam uvjeren samo trebamo dovesti par igraca , bokove, Ronaldinja, jedinicu na golu i ubicu u napadu sa Patom.
|
| Tags |
| balkan |
|
|