![]() |
|
|
#12961 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Sad gledam na SKy-u kako se ona seljacina Stankovic tamo nesto trsi ispred kamera, udara se po prsima, viče: " mi smo najbolji, iako su svi bili protiv nas...itd." O boze, kakva ekipa taj Inter. Pa tamo nema niti jednog elegantnog covjeka osim J.Zanettia. Seljačine. Al ajd. De Rossi poludio i rekao kako nije htio prije kraja godine nista govoriti ali kako su Interu suci dali scudetto...
A Carlo Ancelotti nije nikakav trener i to vam govorim godinama. I dnas je krivo poceo, kao i kod NApolia. Što nas je na kraju i kostalo lige prvaka. Ima on dovoljno dobre igrače da bude 4., ali je papak i kukavica. Sramota!!
|
|
|
|
#12962 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Galliani: "Whether Gattuso leaves or not depends on Gattuso. We will get a big name in defence, midfield, and attack. There will be 6-7 players coming in."
tuttomercato Izjava nakon utakmice..... Ali sjecate se prije njegovih izjava dolazi napadac svjetske klase itd... Veliki celo i veliki lazov ![]()
|
|
|
#12963 |
|
Registered User
![]() |
mrki, jesi poslao dresove za rijeku?
|
|
|
|
|
|
#12964 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Jeste li vidili kako su reagirali navivaci posle tekmu,ja da sam bio tamo ulazim na teren i ubiem vrkolak Anceloti
|
|
|
|
|
|
#12965 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Zar ti mrki u svakom postu moras pljuvati po Ancelottiu,jesi bolestan sta je..nasiroko si poznat po tome..
|
|
|
|
|
|
#12966 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
P.S. mozda i nismo zasluzili LP, ali bice mi zao sledece sezone gledati Kaku, Ronaldinja i Patoa u Uefa cup. Iskreno se nadam da ke ta bljuvotina od trenera sam napustiti MILAN. Smrad belosvetski. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#12967 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
et sad je svemu kriv ancelotti, ko vi bi bolje upravljali Milanom, dajte molim vas, dođite sebi, šta ste vi uradili za Milan-ništa (ko ni ja), ja sam za to da Milanom upravlja Milanov čovjek, a ne tamo neki stranac, pa makar nikako ne išli u evropu....et....
znate bit' dosadni, znam da je sad svima teško , i da smo svi popizdili,al ne možete u svemu tražit krivicu u ancelottiju- ja nisam za njegov odlazak.....NIPOŠTO..... šta vam je on danas kriv,svi bi šutili sad da je fiorentina odigrala nerješeno..... al eto pljujte po Carlu,to će vam pomoći da idemo sljedeće sezone u LP.....čuje vas Galliani, ev maloprije je čitao ovaj forum....... nedamo Ancelotija..... FORZA MILAN !!!!!!!
|
|
|
|
#12968 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ja neopravdavam Carla,ima on svoje krivice to je neosoprno ali nije uredu konstanto pljuvati po njemu ipak nam je taj covjek donio 9 trofeja,on je trener njegovo je da raspolaze igrackim kadrom koji ima dok G&B su alpha i omega oni nisu dovodili igrace..cjelokupan sistem je zakazao,svi imaju gresaka,samo to zelim reci.
Ovo se Milanu moralo dogoditi kako god.tuga ziva.. |
|
|
|
|
|
#12969 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#12970 |
|
Registered User
![]() |
greška i jest u cijelo, sistemu, a ništa se neće promijeniti,ak dovedemo drugog trenera, a ne kupimo nikog, pa stavio bi i Carlo nekog da ima, al nemaaaaaaa
shvatite to NEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
|
|
#12971 |
|
Registered User
![]() |
joj, malo sam popizdio,
dobro,malo VIŠE............... sorry, odo malo napolje, da se smirim .... pozzz
|
|
|
|
#12972 |
|
Registered User
![]() |
neneneenenne ja ne kazem da treba samo promeniti Carla, ja kazem sem CArla moramo doneti i neko pojacanje, ne neko nego nekoliko. To sto zelim reci je da i da donesemo nove igrace CArlo ke produziti sa svoju losu taktiku i necemo imati uspeha.
Momci pa Carlo je proslost, nama sada treba buducnost, budimo realni. |
|
|
|
|
|
#12973 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ancelotti je obicna kar?na i ON je veliki krivac sto Milan nije uhvatio 4 poziciju ALI nije i jedini krivac, kriva je i uprava sto ga je drzala i sto takodje nije dovela neka pojacanja na pocetku sezone.
stoneko gore kaze KAD STE ZADNJI PUT VIDJELI NEKU UIGRANU AKCIJU MILANA ? NISTE zadnje 2 sezone sigurno zato je Ancelotti kriv a ne mi... Pa valjda je on trener u p m...
|
|
|
#12974 |
|
Registered User
![]() |
ja sam vidio protiv intera, protiv udinesea !!!
![]()
|
|
|
|
#12975 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|