AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-05-2008, 05:05   #13006

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ma ja se neeekako nadam da cemo tog Vargasa uzeti jer on je strava bek. Čovjek je procvjetao ove godine. Ima brzinu, nenormalnu snagu u duelu, šut, centaršut, izrađeni osjećaj za loptu, super igrač. On lijevo, Zambrotta desno i super.

Čekamo izvještaj Saleta sa zadnjeg kola protiv Udinesea
Old 20-05-2008, 05:34   #13007

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Ja sam za Boruca ipak, po meni je on 3 golman svijeta, pa doveli ga mi ili ne....
treba nam stoper i dva beka, ofanzivni vezni i napadač

FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2008, 07:55   #13008

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Suze su mi gotov krenule n oči kada sam vidio Serginha kak ulazi na teren u tekmi protiv Udinesea (znajući da je to njegov zadnji nastup u našem dresu)...
Pa koji je to samo igračin bio, na kojoj god da je poziciji igrao od lijevog beka, preko lijevog veznog uvijek je davao maksimum, neviđena brzina, dribling i precizan centaršut, on lijevo Cafu desno...dugo nećemo imati takve bekove
Hvala ti Serginho za sve što si uradio za nas!!!!!

Ne znam kak ste mogli sumnjati u Rina??
Na osnovu nekih novinskih članaka??
Pa jebo novine, novinari bi danas prodali rođenu majku za šaku maraka i malo slave (čast izuzetcima)...
Još uvijek postoje igrači kojima je grb a ne marka svetinja, a takvih je iz dana u dan manje....
Old 20-05-2008, 11:01   #13009

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Mislim da ce mo jos pricekati na pojacanja...
Uvjek na nekom velikom takmicenju(u ovom slucaju Euro)istakne se neki igrac,i onda predje u neki veliki klub...
Jos je rano,sezona je tek zavrsena,i ja bi volio odma da se zna na cemu smo,ali misim da nece biti tako...Sto se tice Ronaldinja,izgleda da je veoma blizu,Zambrota takodje,Drogba mislim da nece doci,daj Boze da grjesim,trebamo stopera a to bi mogao biti Zapata koji je strasan igrac a jos je veoma mlad..
Napad...Borielo ako odigra dobro na Euru dolazi 100%,jer imamo pola ugovora sa njim,Gila ce vjerovatno u Firenzu mozda na posudbu...Doci ce Shewa koda gledam,i jos jedan vezni mozda taj malo Cigarini buduci da je parma ispala,ili neki slican tip igraca za klupu...
Golman neznam,samo znam da Loris nece biti broj 1...Mozda Abiati ili (ako Bog da)Frei...
Moze i Boruc,odlican golman...
Eto to su neka moja predvidjanja,jer sam danas razgovarao sa rajom iz Italije koji su malo bolje upuceni,i koji su ogorceni nepozivanjem u Repku Pipa,Odda i Bonere,kao i pozivom za del piera...
Forza Milan...
Old 20-05-2008, 11:22   #13010

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Bravo za Rino svaka cast,dokazao e da mu e srce uz Milan.
Hvala Rino sto si sa nama .
i ni cemo biti us tebe.

Nema drugi vinovnik samo Anceloti i niko drug,nko od vas e kazao kako on treba da vodi Milan a dali neko od vas prate kak se resavat stvari u Barsa,Rajkard zamalo e unesio Barsa u finale,igrali su u 1/2 finale,zavrsili treti
A MILAN E ZAVRSIO NA 5 MESTO
ANCELOTI AUT

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2008, 11:30   #13011

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto
koji su ogorceni nepozivanjem u Repku Pipa,Odda i Bonere,kao i pozivom za del piera...
Forza Milan...
Je, da sam ja Donadoni ja bih Pippa prvog uzeo. Covik igra u odlicnoj formi i uostalom, Pippo je Pippo. Ne mozes njega zaminit.

Oddo je imao losu sezonu i mislim da je Donadoni dobro uradio sto ga nije pozvao. Bonera je igrao jako malo i bilo je nemoguce uzest njega a ostaviti jednog Cannavara ili Matrixa koji su heroji od 2006 (Matrix je jedini Interovac. Ipak bi bilo samoubojstvo da Donadoni nije uzeo bar jednog igraca iz sampionskog tima). Chiellini je imao sjajnu sezonu i bio je najjaci stoper serie A zajedno s Nestom. Mozda Bonera umisto Barzaglija, koga ne volim, ali je ipak Barzagli svitski prvak i igrao je kvalifikacije.

A cudi me to sto cujem za Del Piera. Igra u zivotnoj formi i osvojio je zlatnu kopacku serie A. Ne znam zasto su tvoji prijatelji ogorceni sto ga je Don uzeo.
On je trenutno zajedno s Pippom nogometas u najboljoj formi od svih Talijana, a i budimo iskreni, covik je igracina. Sam stvara sanse, zabija svima, asistira...

Da sam ja Donadoni ja bi za napad uzeo: Del Piero, Cassano kao poluspice i Pippo-Toni kao prima punta.

Last edited by Tony29.; 20-05-2008 at 11:37.
Tony29. is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2008, 11:34   #13012

DUCO

Registered User

DUCO's Avatar

Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
DUCO is on a distinguished road
Gledao sam Hugo Lloris(SVETINJE)na youtube mora da doce pravi golman za Milan

GAME OVER
DUCO is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2008, 12:15   #13013

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
ja iskreno , nikad(do sad ) nisam čuo za tog Lorrisa !!!!!!

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2008, 13:38   #13014

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Donadoni je trebao zvati samo 4 napadača: Toni, Inzaghi, Del Piero, Di Natale! Nikakav Cassano, Quagliarella itd... ja ne znam sta je njemu da nije Pippa zvao a Quagliarellu je. Ali dobrto, bolje za Milan.

Ma dajte ljudi pa Odda ja ne bih zvao da igra za moju ulicu i okolicu, kakva reprezentacija pokraj Zambrotte, Grossa, Chiellinia i Panuccia koji mogu igrati bekove. Chiellini je odlicno odradio sezonu i zasluzuje Euro, kao i ostatak izabrane ekipe.

Pazite im vezu: Pirlo, De Rossi, Gattuso, Ambrosini, Parotta, Camoranesi, Aquilani, Montolivo.... huh...

---------------------buffon---------------
--zambrotta---cannavaro-materazzi--grosso--
-------------pirlo----gattuso-------
----camoraseni----------de rossi-------
-----------del piero--toni--------

to je italija za EURO koja OSVAJA, pazite sta kazem
Old 20-05-2008, 14:00   #13015

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Mrki, to je italija koja spora i relativno stara i koja nece skupinu proc
geoff is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2008, 14:31   #13016

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Adriano Galliani and Rino Gattuso held a press conference tonight to comunicate the midfielder's decision to end his career with Milan.

Eto, to je to! Slicno kao i Sheva... Hvala mu na svemu
huss is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2008, 14:53   #13017

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Ova recenica na engleskom gore znaci da ce rino zavrsiti nogometnu karijeru u milanu, pa ne vidim nikakvu paralelu s shevchenkom...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2008, 14:54   #13018

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
E Mrki ne ide tako,Hrvatska osvaja Euro tako da ohladiš malo !
Što se tiče zadnje tekme protiv Udinesea nevjerojatno mi je da opet moram započet sa Ancelottijem koji u tekmi gdje nam treba pobjeda ostavlja Pata na klupi,jednostavno nevjerojatno,nerazumljivoi na tribinama se stekao dojam da je Kaka ozbiljno prigovarao Carletu sto je mali na klupi!Oddo je toliko katastrofalan da ja stvarno mislim da trenutno ne bi ni u Rijeci imao mjesto u početnom sastavu!Prije tekme jako dirljivo i svečano gdje svi na stadionu staju na noge i jedno 10-tak minuta se plješće Cafuu i Seginhu,vrlo emotivan trenutak u kojem su mi se oči napunile suzama najozbiljnije!Imam dojam da nijedan klub i njegova publika u Italiji ne ispraćuje svoje igrače na taj način kao MIlan!Igra u 1. poluvremenu katastrofa i da je Udinese vodilo 3:1 ne bi bilo nezasluženo,Favalli,Brocchi,Oddo,Seedorf ne postoje na terenu!U drugom konačno počinje prava igra sa normalnim izmjenama što samo po tisućiti put pokazuje koliko je Ancelotti ziheraški i kukavički trener jer je praktički sam priznao svoju pogrešku odabirom prvog sastava!Seedorf,mislim stvarno nemam riječi za njega,mislim da čovjek nije pretrčao više od 700 m na toj tekmi,par puta je izazivao salve smijeha na tribini svojim laganim trčkaranjem nazad ko na treningu,a najsmješnije je bilo kad je čovjek musred tekme stao kod naše klupe da popije vode i da malo poćakula sa svojim frendovima na klupi,strašno!!!??I taj čovjek poručuje Ronaldinhu da mu ne da 10-tku i da nam on ne treba!Ma goni se više u pičku materinu ti i tvoja debela guzica i tvoje biranje tekmi i tvoje nezalaganje!Tjerat ga više ća,dosta s njim!Jedan šprint je čovjek napravio i onda je dao gol što je znak da on jednostavno ne želi ako ne mora!!!???Pato je genijalac i on će nam puno veselja donijet!Što se tiče tribina stalno se pjevala neka pjesmica koja znači otprilike ''nismo budale,otvorite kesu,znamo da imate para,kupite igrače jer ovako ne može''!I samo da još jednom svim miljenicima Ancelottija kažem da je u jednom trenutku manji dio Curve krenuo sa skandiranjem Carlettu,ali ih nitkon nije popratio nego su neki čak i počeli zviždat pa eto!Stvarno vas ne razumijem,Ancelotti osvoji 5,mjesto i osminu finala CL,u prvenstvu je nekonkurentan već nekoliko sezona,vidi se da nema autoriteta nad pojedinim igračima i to je toliko očito i vi mu još uvijek držite stranu,a Rijkard vam je u kurcu,a ima bolje rezultate nego on u zadnjih 3-4 sezone koliko vodi Barcu,ne kužim stvarno u čemu je poanta!Eto toliko od mene,uvijek malo produžim i još samo da se osvrnem na Tonijev post koji je sasvim realan i potpuno se slažem sa njim da je DEl Piero trebao biti pozvan,ali i Pippo,a nikako ne Casano i Quagliarella,a pogotovo ne ODDO iz Mrduše Donje

Pozdrav
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 20-05-2008, 14:55   #13019

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Quote:
Originally Posted by geoff
Mrki, to je italija koja spora i relativno stara i koja nece skupinu proc
ma kakvi, oni gol nece primit Još da su bar Totti i Nesta tu...
Old 20-05-2008, 15:32   #13020

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Italija je dosta jaka, ali da osvoi, ne bih rekao, samo zbog cinjenice da su u veoma strasnoj i teskoj grupi i samo zbog toga ne bih tipovao na njih, inace kad bi bili u nekoj drugoj grupi manje tezoj ondah bi mi bili prvi tip.
Na ovome EP tipujem na Nemacku, nezanam zasto ali su mi legli onako, i pre par dana otiso sam do kladionice i uplatio 50 eur da ce oni biti sampioni.
Dugo sam se mislio, ali kada sam video napad Klose i Gomes, a iza njih Balack, ufff.
Eto zato su mi nemci legli i ja mislim da ce oni.
Ali ja cu ipak navijati za Hrvatsku, onako za stara vremena, to se ne menje, kad nema Makedonije na prvensvu, koga bi drugog ako ne ex-naseg.
Forza Hrvatska.
pece4ever is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules