![]() |
|
|
#13021 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
del piero je nepokretljiv a Donadoni nevoli takve igrace... Sto se tice nepozivanja Pipa,milsim da je apsurd,daj ba,pa Pipo je PIPO... A Tony prijatelju za del piera mozda bi se i slozio sto je pozvan da je Donadoni to uradio sam,a ne na pritisak javnosti...Iz ovih 24 jedan igrac mora otpasti,to ce vjerovatno biti Quagliarela,jer je visak napadaca.. Sto se tice odbrane pozvano je premalo stopera,Matrix,fabio,i Barzagli su pravi stoperi,mislim da je morao pozvati Boneru,da popuni to mjesto,jer za bokove ima Panucia desno,Zambrotu koji igra na oba boka podjednako,lijevo Grosso i Chelini,dobro znam da Chelini moze igrati na poziciji stopera,ali ipak je bolji na boku...Eh da je Nesta tu,to bi bilo pravo al eto,mozda je bolje za nas da se odmori i on i Pipo...Jedino je trebao Gilu zvati....... ...hrehehehehehe..
|
|
|
|
#13022 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
I ja takodje mislim da Italy uzima euro, najteze su im tradicionalno prve 2-3 tekme a onda kad se zagriju sve ce zgazit.
Pippo je zasluzio poziv kao i Del Piero, Di Natale i Toni, a ona dvojica nikako ali eto on odgovara za njih a i za rezultaz pa cemo vidjet, ali takodje Donadoni mi se nikako nesvidja kao trener i ako cemo mjenjat Ancelotia a dovest Donadonia onda bi radije da ovaj ostane, mada bi volio da ga zamjeni Lippi ili Spaleti. Volio bi da dodje Ronaldinjo ali svaki dan sve vise sumnjam u taj transfer kao i bilo koji veci jer su nam i prije obecavali a dovodili Oliveiru, Gourcoufa, Favalia i td
|
|
|
#13023 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Od onog finala protiv Francuza nemas samo Perrottu (imas De Rossija na njegovom mistu) a Del Piero je umisto Tottija. Jedino sto su svi 2 godine stariji. ![]() Problem je u tome sto je Donadoni puno gori od Lippija i sto za razliku od Lippija koji je znao kako prominit formaciju tokom tekme i u zavisnosti od toga tko je protivnik, Donadoni forsira taj njegov 4-3-3 i kad vode i kad gube, di u napadu igraju Toni kao centralni napadac i dva ofanzivna krila koji igraju naprid-nazad i koji non-stop napadaju i brane (Camoranesi na desnom boku i napadac Di Natale kao livo krilo). Ja sam 100% siguran da ce Talijanski sastav na prvom mecu izgledati ovako : Buffon Zambrotta-Cannavaro-Materazzi-Grosso Gattuso-Pirlo-De Rossi Camoranesi-Toni-Di Natale Jedina promjena bi mogao biti Ambrosini umisto De Rossija i mozda Panucci umisto Grossa, s tim sto bi Panucci bio na desnom a Zambro na livom boku. Mada mislim da ce sastav biti bas ovaj gore. Sto se mene tice, meni odgovara da Talijani, kao i sve ostale ekipe, budu sto slabiji. Bolje za Hrvatsku ![]()
|
|
|
|
#13024 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Ja sam na kladionici prije 2 god. pogodio da Italija osvaja, i da je Klose naj-strelac,+ pogodim duel strelaca Sheva-Tevez 1, i broj crvenih 17,5+/-, igro 1[bilo 24 crvena] - (za 834 KM
) i to mi je najbolji listić ikada odigran.....heh, kad smo već kod eura, znam šta ću odigrat.......al neću vam reć ![]() na euru navijam za Hrvatsku i Tursku, pomalo i Italiju(zbog Milana), šta ću kad nema Bosne !al et ,imam osjećaj da će Hrvati daleko stići na Euru, i sretno im bilo !!!!!et, pozzz od mene ! FORZA MILAN !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
|
|
|
|
#13025 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ja navijam na Euru zaaaaaaaaaaa...pa zna se...
GRČKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ![]() |
|
|
|
|
|
#13026 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pored toga, pogodio i finale lige sampiona Barcelona - Arsenal - 2-1[45/90]...to su mi nekako najbolji tiketi...a skoro sam pogodio kvotu 100...samo sto nisam uplatio za velike pare...samo za 1.5e. Sto se tice evropskog prvenstva navijam za Italiju, a tipujem i kladicu se da ce Nemacka osvojiti euro. Nego ima li kakvih novosti u vezi AC Milana...`oce li onaj Anceloti otici vec jednom...? PoZz svim rossonerima. ![]()
|
|
|
|
#13027 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Hahahahaha! jel bi sad bilo previše da vam kazem da sam prije pocetka SP stavio na talijane, onako samo 20 kn iz zezencije? Al ozbiljno. Igleda da mi imlanisti imamo povjerenja u Azzure
![]() Tony, u pravu si ti sa tim sastavom koji forsira Donadoni. Gledao sam dosta njihovih utakmica sad u kvalifikacijama i uvijek su igrali tako. U biti Di Natale je preuzeo mjesto tottia... Ja sam predložio kako bih ja to postavio. Donadoni mi se ne cini kao trener koji je na razini Lippia, ali mislim da je ova njihove ekipa toliko bolesno jaka nazad i u sredini da njima ni ne treba trener ako samo svi budu fit. Ali pogledajte Francuze: Cuper-Sagna-Mexes-Thuram-Abidal-Makelele-Vieira-Ribery-Malouda-Benzema-Henry....jos Nasri, Ben Arfa itd...Flamini. A njihov trener IDIOT nije zvao jednog od naj napadača svijeta - Trezegueta! kakva budala. A za Hrvatsku ne znam, Bilic i ta njegova ekipa super sprema utakmice tako da vjerujem da cemo biti ipak spremniji nego na drugiom natjecanjima. Ali fali nam taj Da Silva jer nema tko zabiti gol sada... Jedva čekam Euro, ali ta jebena prvenstva su uvijek u vrijeme ispita na faxu, u vrijeme mature itd...!!! ![]() ------------------------------------------ MILAN: Danas bi se mogao finalizirati transfer Zambrotte i poceti zavrsni pregovori sa Ronaldinhom. Eto'o izjavio da ide u Inter, i Lampard ce...ja se nadam da ce im ostati onaj panj Mancini, a ne Mourinho.
|
|
|
|
#13028 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Uzmi i navijaj za bilo koju reprezentaciju samo nemoj za njih. |
|
|
|
|
|
|
#13029 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
rusi osvajaju
![]()
|
|
|
|
#13030 | |
|
Registered User
Fave Players: Alexandre Pato, KAKA
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13031 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() p.s. Nisam želio biti u koži Ševčenka kojeg su svi nazvali izdajicom" - rekao je Gattuso! |
|
|
|
|
|
|
#13032 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
pitam se zašto ??? P.S. i ja se nadam da neće ni bod osvojiti...... milanista_mosta ----znamo da ti navijaš za Grčku ![]()
|
|
|
|
|
#13033 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
PREMA talijanskim izvorima, sportski direktor Fiorentine Pantaleo Corvino sastat će se s vodećim ljudima Milana kako bi dogovorio transfer Alberta Gilardina.
Gilardino je na vrhu liste željenih pojačanja za Fiorentinu i žele ga kupiti kako bi ojačali napad svoje momčadi uoči nastupa u Ligi prvaka sljedeće sezone. Bivši napadač Parme u Milanu se nikako nije uspio nametnuti od svog dolaska na San Siro 2005. godine. Gilardino je ove sezone postigao samo sedam golova u 30 utakmica i vjeruje se da je sklon odlasku iz kluba. Prema pisanju nekih talijanskih medija Milan za Gilardina traži oko 18 milijuna eura, a ni zamjena igrača nije isključena. Totalsport Eto malo novosti...
|
|
|
#13034 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13035 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
kad smo već kod tih ludih klađenja, volim ove listiće iz 'zajebancije', ovo mi je jedan od najdražih:
http://img411.imageshack.us/img411/7651/31072007of2.jpg (i chivas je dobio) ili pak ovaj gdje sam igrao samo na prvi krug bacanja u bejzbolu xD http://img232.imageshack.us/img232/1865/inningzu6.jpg imam masu ovih što dobitnih što ne dobitnih u arhivi, al ova 2 su mi najdraži od nedobitnih xD ev večeras sam prošao Chelsea iz X u X i Al Ittihad, ostaje samo još Deportivo Saprisa i u junu kao hadžija u mađarsku ABD....
|
| Tags |
| balkan |
|
|