![]() |
|
|
#13096 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
ne znam, meni je od tih mladih igrača (izuzevši Messija npr.) Pato najbolji.. blizu njega Aguero. ta dva nose svoje ekipe, tako da.. a Krkić možda je potencijal, ali me se ničime nije dojmio, sve golove je zabio na prazan gol... ali i ostalim sposobnostima, osim zabijanja golova me nije nimalo impresionirao. Balotelli je dobar, ali da je liga normalna, tj. da su suci nepristrani, već bi on pobrao par crvenih... čini mi se protiv Juvea u kupu je uvalio par lakata... ali šta je je, talijanska liga sa ovakvim potencijalima ne mora brinuti za budućnost. Last edited by AlessandroNesta; 25-05-2008 at 15:00. |
|
|
|
|
|
|
#13097 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Trebate dodati i Marzoratia,ipak decko je standardin clan mlade selekcije,znaci da vrijedi nesto....
Za ostale se slazem sa Tonyem i kolegama...
|
|
|
#13098 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
slažem se , evo baš smo se raspisali po forumu, tako treba....načitao sam se pravo.....Alessandro Nesta,Tony......dobri postovi....
![]()
|
|
|
|
#13099 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Evo samo sto sam procitao na goal.com da Olivera ostae u Zaragosa koi su ponudili 10 mil za da bi otkupili njegov ugovor dobro nam ode da prodamo i Gila za 15 pa onda Borielo za 6 na Genova i eto novca za Roni.
A Cigarini iz Parma moramo da ga kupimo gledao sam ga kao igra FANTASTICAN a i ne kosta mnogo. Kievo su izborili povratak u Serija A. |
|
|
|
|
|
#13100 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Mladici Milan ima mnogu samo sto ne se uklapaju u formaciju na Mister Anceloti koi forsira stari kad oni napunu 30 god onda ce igraju za Milan
imamo fantasticni mladici tu su armian,Marzorati ................. svi gi znate samo edno nie mi jasno zasto ga forsiraju toliko Paloshi ne da nie talentovan ali dam gledao par tekmi na primavera i sam zabelezao fantasticni napadaci tu su : Umunegbu Kingsli i Piere Aumabejang.Ali to e to Paloshi e Italianac. |
|
|
|
|
|
#13101 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Aubameyang je prejak igrač....bolji od Paloschija (ne da ovaj loše igra-nedo bog)....
|
|
|
|
#13102 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Quote:
sve si u pravu 100% ali ce krkic da bude najjaci igrac sledecih godina..mali ima 17.godina a vec je dao 10golova za barcu u nekoliko utakmica..
|
|
|
|
|
#13103 |
|
Registered User
![]() |
Izgleda da je Gila vec potpisao za Firenzu...
Ma neka,treba nam neko stariji,svakako se nije uklapao medje ove starce... Nadam se barem da ce te pare iskoristiti u dovodjenje nekih igraca koji ce u buducnosti biti oslonci igre...
|
|
|
#13104 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Has been the wrost farewell the one between Amantino Mancini and Roma. with Luciano Spalletti, who has preferred Giuly got the final competition against Inter. Still neroazzurri remain the greatest summoned for engage the brazilian.
During last hours is increased Milan interest, strong that the player agent is the same of Pato and Emerson. No problems for the offer to make to the player, that could also earn one million more than in the past. Relationship between the clubs are good and Milan could use in exchange Borriello and Gourcuff, but all remain not sure, also because the change of club property. Zambrotta has declared: "In Spain you feel good, there are great clubs and wonderful challenges, but the wish to come back is always strong", has admitted the defender of National team. "I love Milan? Not still. The two clun had met and they are trading in this moment, but there is nothing sure of official. Would be great come back in Italy". The former of Juventus knows even the interest of the club for his teammates Ronaldinho and Eto’o. The first one, for Zambrotta "has good possibility to arrive in Italy. If he is at 100% could always made the difference. However, If I could I would engage both". Seems almost done Gilardino transfer, that will make earn to Milan almost 14 millions. Rossoneri are interested to Borriello of Genoa and the offer of Galliani is: 6 millions plus Antonioni and the loan of the young Di Gennaro. For persuade Borriello Milan would have offered a 3 million euros deal until 2013.
|
|
|
#13105 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ja tog Borriella ne volim puno, dobro se secam kakve je on partije pruzio za nas, ali posle ove sezone mislim da bi nam dobro lego.
Nama treba jedan takav spic, visok-snazan-dobra igra s glavom. Nadam se da cemo da ga vratimo. |
|
|
|
|
|
#13106 |
|
Registered User
![]() |
Mislim da bi dovodjenje Mancinia bio odlican potez...
|
|
|
#13107 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
Milan bi pre Etoa nego Ronaldinja
Italijanski Milan radije bi se u letnjem prelaznom roku pojačao Samjuelom Etoom, nego njegovim saigračem iz Barselone Ronaldinjom. Generalni menadžer Milana Arijedo Braida izjavio je da karakteristike Kamerunca više odgovaraju potrebama "rosonera" nego mogućnosti Ronaldinja. "Eto nam treba više nego Roni. Eto je sjajan igrač, ali neće biti lako dovesti ga, pošto pretpostavljam da ćemo morati da izdvojimo dosta novca. Ipak, u fudbalu je sve moguće", kazao je Braida. Očekuje se da će Barselona, koja je poslednji trofej u nekom značajnom takmičenju osvojila 2006. godine, kada je bila najbolja u Ligi šampiona, tokom leta prodati i 27-godišnjeg Etoa i Ronaldinja. Eto, trostruki dobitnik priznanja za najboljeg afričkog fudbalera godine, za četiri sezone u Barsi postigao je 77 prvenstvenih golova. Milan ove sezone nije uspeo da odbrani titulu prvaka Evrope, dok je u italijanskoj Seriji A zauzeo tek peto mesto i nije izborio plasman u Ligu šampiona. Braida je, takodje, potvrdio da je Milan zainteresovan za dovodjenje odbrambenog fudbalera Barselone Đanluke Zambrote. "Trenutno je razlika samo u ceni", kazao je Braida. Milan je, kako mediji spekulišu, za Zambrotu ponudio osam miliona evra, dok Barselona traži četiri miliona više. a evo jednog komentara na ovu vest.... Pa aj vishe dovecite nekog, samo prichate nista ne radite ??? Dokle bre vishe (vidim, 26. maj 2008 13:13) stvarno dokle vise...
|
|
|
|
#13108 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Ja vjerujem u dobar Mercato i samo je pitanje dana kada ce kvalitetne ptice sletjeti na San siro.
|
|
|
#13109 |
|
Registered User
![]() |
a opet nista od transfera...dovesce jednog igraca zambrotu i nekog osrednje spica i reci ce mozemo mi jos...vidim ja da nema nista od velikih promjena...ako ne dovedu igrace kakvi treba da dodju ja necu gledat vise milan...jos Murinjo u interu dovesce jos igraca a mi drzimo ancelotija koji nema pojma s pojmom ni o taktici ni o nicemu milan uvjek isto igra...provalili su ih vise...potajno sam se nadao da ce ipak stic murinjo al nista...trener mora da bude marioneta u milanu...pih dovesce $evcenka i reci ce world class player stigao u milanelo...
Last edited by ShockeY; 26-05-2008 at 09:34. |
|
|
|
|
|
#13110 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pesimizam je bolest...
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|