![]() |
|
|
#13126 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
Oćemo ba Ronia i Drogbu....vratit Boriella, i napad je OK...dovest ovog mladog brazilca i imamo sredinu......Zambrotu smo doveli(ured)...još lijevog beka i stopera, i odbrana je OK , i još Golman..........eh....mislim da nikad ne bi imali ovaakv Mercato hehe, nea veze..... ![]()
|
|
|
|
|
#13127 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Barzagli je izgleda od danas igrac Wolsburga za platu od 2 mil eura....
Toliko su ga hvalili i trazili Juve Fior Milan na kraju zavrsio u Bundesligi hm hm hm... Izgleda da se talijanima svidja Njemacka pravo looool
|
|
|
#13128 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
a ja bi mu dao tu platu, da igra za Milan al et, on je na gubitku ![]()
|
|
|
|
|
#13129 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Evo sad gledam utakmicu Italia - Japan, i koliko sam mogo da procitam od prethodnih postova Abate ja milanov igrac na pozajmicu, joj, pa ako je tako to je ondah odlicno, mali je brz, strasan dribling i odlican centar sut, mali je kao Djajic, joj kako be se taj mladic dobro snaso u milan, bio bi sezonu dve dobra zamena.
|
|
|
|
|
|
#13130 |
|
Registered User
![]() |
Abate je pola pola sa Empolijem strasno brz i odlican na desnoj strani ali vise lici na krilo pitanje ocel ga Carlo i kolku mu je "potreban"...
Cigarini je bas kao sto Mrki rece isti Pirlo sto vise mali copy Pirla potpuno i vidi se da mu je Pirlo idol,cak je uzeo broj 21... Zao mi je sto Marzoratti nije igrao veceras, a Giovinco je najveca nada svijeta ne samo Italije ![]() Za De Silvestrija sam znao da je dobar al me je poprilicno iznenadio Motta inace clan Torina istina pogrjesio je jednom katastrofalno ali sve u svemu dobar je, takodjer i Coda iz Udinesea... Sve u svemu zasluzeno su prosli preko penala u finale koje je u cet 20:45 protiv Chilea
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 27-05-2008 at 15:48. |
|
|
|
|
|
#13131 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Talenat je ogroman al jos je zelen u nekim situacijama! |
|
|
|
|
|
|
#13132 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Dobar je i onaj osvaldo,nekako zrelo izgleda na tereu,Cigarini i Abate,De Silvestri...
To je buducnost Italije,uz Giovinica naravno...
|
|
|
#13133 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ja ti kazem momak zna ljevom desnom dugo je Italiji nedostajao takav igrac
|
|
|
|
#13134 |
|
Registered User
![]() |
gledao sam i ja malo.......nije loš onaj što im je kornere izvodio , ćelavi, jbg, nisam vidio kak se zove.....
|
|
|
|
#13135 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
PROČITAJTE!!!
Kako danas navode talijanski mediji Milan će prodati Palermu jednog od svojih pet vratara, i to Christiana Abbiatija. Posrnuli div iz Milana sprema se na remont ekipe pa će u tu svrhu prodati najmanje dva vratara, dok bi jedan trebao na posudbu. Palermo je za Abbiatija ponudio 3.2mil.€ odštete rossonerima, a vrataru koji je proteklu sezonu proveo na posudbi u Atletico Madridu trebala bi pripasti plaća od 1.2mil.€ po sezoni. Dopredsjednik Milana Adriano Galliani spomenuo je, upitan o mogućem dolasku Llorisa, kako klub ima pet vratara (Dida, Kalac, Fiori, Coppola) i da će nastojati prodati berem jednog od njih prije dovođenja mladog Francuza. Sada kada je odlazak Abbiatija gotovo siguran, očekuje se kako će se čelnici Milana, koji su već dogovorili detalje ugovora sa Llorisom, u četvrtak sastati sa upravom Nice da zaključe transfer vrijedan 6mil.€ prije početka Europskog Prvenstva. Od ostalih vratara Dida bi trebao napustiti klub (najizglednija opcija povratak u Brazil), dok bi Ferdinando Coppola završio na posudbi u jednom od prvoligaša. U novu bi se sezoni za 'jedinicu' rossonera trebali boriti Željko Kalac i Hugo Lloris, dok bi status trećeg golmana zadržao Valerio Fiori. Vijesti iz Italije također donose gotovo siguran transfer Gilardina iz Milana u Fiorentinu za 14mil.€ čime bi se otvorilo mjesto za povratak Borriella što bi Milana stajalo 6mil.€ uz odlazak Antoninija i Di Gennara u Genou. Leandro Grimi, koji je sezonu proveo na posudbi u Sportingu, karijeru će najvjerojatnije nastaviti u Njemačkoj, dok bi se u klub trebao vratiti Paolo Sammarco koji je zadovoljio čelnike Milana dobrim igrama za Sampdoriu. Možda i najzvučniji od svih ovih potencijalnih transfera je onaj Zambrotte, koji je zadovoljan pregovorima između Milana i Barce izjavio kako bi želio da se transfer ostvari prije EURO-a kako bi se mogao usredotočiti na igranje za Azzure. |
|
|
|
|
|
#13136 |
|
Registered User
![]() |
Da da Giovinico je strasan, taj momak moze da igra i kao napadac i kao poluspic, odlican je.
Imam samo jedno pitanje na tebe MaJi_tz, jeli Giovinco isto tako pola pola izmedju Juventusa i Empolija ili je cisto Empolijev igrac, posto kolko sam ja cuo Giovinco je pre Empolija igrao za staru damu. |
|
|
|
|
|
#13137 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#13138 |
|
Registered User
![]() |
Eto, Juventus ima sve, kako to? Svi talenti imaju nesto sa Juventusom, sto me tera da razmislim.
Svi pricamo, trebaju nam novi igraci (tacno), treba nam nov trener (tacno), ali zakljucio sam da nam podhitno treba promena scauta. Vidite samo kakvih scauta ima Juve takvi i nama trebaju, posto je ne pamtim kad smo zadnji put pronasli nekog strasnog talenta iz italije. Pre 16 - 17 godina Del Piera nasi scouti ga nisu ni primetili dok je igrao za Padovu, ali su zato extra super nosevi Juventusa to odma resili. Znaci, mora da se vidi i to, ipak mora da imas bar po jednog i dva mldih perspektivnih igraca, nesto poput Paloschija, ali sta se moze, nasi se loze na iskustvo (sto i manje vise opravdavam), ma da mora i nasi scouti da rade malo bolje na tom polju. |
|
|
|
|
|
#13139 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Evo Lloris bi trebo potpisat u naredna 24 sata prenosi Goal.com. Po onome što sam vidio na YouTubeu ovo je odličan golman a ima samo 21 godinu. Evo kao naši prodaju igrače da povećaju ponudu za Etooa. Dobili 10 mil za Oliveiru,trebali bi dobit 15 mil. od prodaje Gile plus 5 mil. za Abbiatia što iznosi 30 mil. ukupno... a Barca traži 35 mil. za Etooa...
Nije loše. |
|
|
|
|
|
#13140 |
|
Registered User
![]() |
U 19 Italije igra danas sa Svicarskom u 18:30 ako neko slucajno nadje da negdje ima prenos na Tv nek postavi pls...
|
| Tags |
| balkan |
|
|