![]() |
|
|
#13141 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
papcino.........zaboravio si mene.................... imam skolskih obaveza.......................... oko drzavnog takmicenja................... saobracajno................. 2. u kantonu(HNK/Ž) |
|
|
|
|
|
|
#13142 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
OFFICIAL, Gilardino after Fiorentina moves
Alberto Gilardino is a Fiorentina player. To make official the announcement Milan in their web site. Eto Gila je definitivno u Fiorentini...Sad je za ocekivat Eto-a u Milanu!
|
|
|
#13143 |
|
Registered User
![]() |
Ovaj Domenech je lud.
Nije uzeo Trezegueta, Flaminija i Mexesa a umisto njih su u Francusku repku za EURO usli Gomis,Lassana Diarra i Boumsong !!
|
|
|
#13144 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#13145 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() Ovo je velika stvar. Inače kad je Gila došo u Milan zapiso sam taj datum i mislio svake godine pravit roštiljadu u čast tom velikom trenutku no zbog njegovih igara zaboravih datum ![]() Mislim da bi sad trebalo napravit roštiljadu |
|
|
|
|
|
|
#13146 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Kakva je SUPCINA taj morati hihihihihi, sutnuo mancinija za murinja. mancini mu je doneo 3 titule, a ovaj ko te jebe majmune sibaj. Kolko sam sretan sto ce murinjo u interu, to je plus za nas.
Sada mi samo trebamo da napravimo dobar t.j odlican merkato i narednih 8 godina da ih lupamo u svako derbi. Ajde MILAN, donesi Ronaldinha, Etoa ma kog bilo samo neka krene. |
|
|
|
|
|
#13147 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13148 |
|
Registered User
![]() |
Tuzno je to kako prodajemo igrace koji imaju 20/25 god,a dovodimo neke tamo starce,ma to je vjerovatno da se uklope u prosjek...
Inace...Otjerani... Gilla...25 Yoan...21 Paloschi...18 Grimi...22 Pozzi,Abate,Marzorati,Samarco,Donadel,Di Genaro,Antonini,i jos puno mladih igraca,u zamjenu dovode tamo neke Favalije,Odde,Brochie,itd... Tuga....
|
|
|
#13149 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
ja vam garantujem da ce doci samo jedan dobar igrac uz Zambrotu a golmane gotov da i necemo mijenjati jer ako Abiati ostane bit ce sa didim i kalcem u paru vidjet cete. Galiani vec kuka kako su svi potencijalni igraci koje milan zeli jako skupi i da nmamo para. NEMAMO PARA - SRAMOTA
|
|
|
#13150 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A sto se tice gile, koliko god da mi je drago sto je napokon otisao jer je u milanu bio totalno razocarenje, uvjeren sam da ce u fiorentini opet zabijat 20 golova po sezone, jer njemu evidentno nije odgovarala ancelottijeva formacija i taktika. |
|
|
|
|
|
|
#13151 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Prodali smo Gila koliko e dobar posao toliko e i los,mozda trebase da si odi Anceloti,Gila nie mogao da se uklopi u taktiku i formaciu a za Fiorentina sam siguran da ce zabiti preko 20 golova sledece sesonu a ni cemo da ga trazemo nazad za 3-4 godini kad Gila ce prerasti u svetska klasa kao Toni,i nadam se da cemo ga vratiti nekad u to sam siguran.
A ovo da Morinjo u Inter mi nie verno pa ini su "sampioni" i opet menjaju a NI SMO PETI I OSTAE ANCELOTI pa ova e smesno treba golemi promeni u Milan cela uprava bi smenio ali nisam ja gazda jebiga to e to i narednu sezonu smo opet bez titulo. |
|
|
|
|
|
#13152 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Jučer sam pročitao da Barca hoće da kupi Coloccinija od Deportiva kojeg smo se mi olako riješili,a sigurno nešto vrijedi kad igra stalno u repki argentine i sad ga još Barca traži!Još jedan kiks ili...??
|
|
|
|
|
|
#13153 | |
|
Registered User
Fave Players: Shevchenko, Maldini, Kaka, Nesta
![]() |
Quote:
Nije kiks!
|
|
|
|
#13154 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
To je bio problem,igra u repki prije Samuela(za koga svi znamo da je klasa),aznaci da je dobar...
|
|
|
|
#13155 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
jebote čovječe, kako ti pišeš dobre postove SVAKA ČAST !!!!!!!!!!!!!! Znam da je bolje što je Gila otišao,ipak mi ga žao,uvijek su mi se sviđali njegovi golovi,iako ih nije mnogo zabijao, tj. ne onolio koliko smo očekivali !!! Hvala ALBERTO GILARDINO !!! Hvala čovječe !!! ![]()
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|