AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 31-05-2008, 18:13   #13201

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
jupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2008, 18:22   #13202

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Interimovic
Ne odgovaraš zato što te, ako si imalo normalan, sram postupka grupe kojoj pripadaš. Nema to veze nit s Interom nit s Milanom.

To što navijaš za Milan je genetski urođena ljubav prema crvenoj boji i ja te u potpunosti razumijem i ne zamjeram ti što si odabrao krivu stranu grada Milana, ipak krv nije voda.
Slušaj...ako imaš meni nešto osobno reć,napiši na pp.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 31-05-2008, 18:30   #13203

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto
Di Natale i Aqilani....
Strasni igraci,a i jeftini...
Dobra investicija bi to bila...
Ma nije Aquilani jeftin.
On je rodjeni Rimljanin a oni ne napustaju lako svoj rodjeni grad kao sto ni Roma ne prodaje lako svoje igrace.
To se potvrdilo kad je Roma odbila Juvetovu ponudu od 13m eur+Iaquinta za Aquilanija.
Ovo znaci da momak kosta najmanje 20 milijuna.
Old 01-06-2008, 03:38   #13204

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Quote:
Originally Posted by milanista mosta
Slušaj...ako imaš meni nešto osobno reć,napiši na pp.
reci ti njemu, reci
ajd

Old 01-06-2008, 03:44   #13205

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Tony29.
Ma nije Aquilani jeftin.
On je rodjeni Rimljanin a oni ne napustaju lako svoj rodjeni grad kao sto ni Roma ne prodaje lako svoje igrace.
To se potvrdilo kad je Roma odbila Juvetovu ponudu od 13m eur+Iaquinta za Aquilanija.
A i vrijedi on 20 mln, strašan igrač.

Zambrotta je SLUŽBENO igrač Milana!!!!
Jako sam zadovoljan ovim transferom jer iako Zambrotta ima 31 godinu on je i dalje jedan od najboljih bekova na svijetu! Flamini i Zambrotta su 2 prava igrača, sada treba nastaviti.
Old 01-06-2008, 05:49   #13206

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

slažem se, već 3 dobra transfera....+ što smo prodali Gilu,jbg, nije ga nešto išlo....
da je riješit problem golmana,,,i ja sam zadovoljan, inače,bolje je nego prošle godine !!!
al znam da će biti još poslovanja oko mercata...

FORZA MILAN

Old 01-06-2008, 07:27   #13207

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Danas je Galliani izjavio da su dva puta pokusali dovesti Zambrottu 98 i 2006 ali nisu uspjeli i sad konacno poslije 10 godina(mnogo im je trebalo),takodjer je izjavio da bi volio da igra na desnoj strani mada moze igrati i ljevo....
Dalje ponovo javno je rekao da je prva zelja Carla Etto i da ce ponovo pokusati da ga dovedu ali zasad je cijena prevelika i apsurdna,ali je potvrdio da ce doci pojacanje pravog napadaca sa pravim napadackim osobinama i da mora da bude zvijezda izvan terena kaze ne zeli da se ponovi Rivaldo...

Licno mislim da je Etto novi napadac Milana,sve sto su javno rekli da im se svidja ove god doveli su.
Prvo Flamini Carlo 7 dana prije njegovog dolaska kaze vrlo zahvalan igrac,Zambortta isto tako citavo vrijeme u svim razgovorima za novine govore je dobro rjesenje itd plus prosle god smo bili veoma blizu dolaska Etta

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006

Last edited by _MaJi_tz; 01-06-2008 at 07:30.
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2008, 08:14   #13208

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Ma nije Aquilani jeftin.
Da ali ako uzmes u obzir da bi obojicu mogao dobiti za nekih 27-28 mil,onda je to odlicno...Dobili bi dvojicu vrhunskih igraca...
Sto se tice Ettoa...Nisma bas odusevljen tom idejom,prije bi Drogbu,Tonia,ili Ronaldinha...Bolje bi se slagali sa Patom,iako ja mislim da ni jedan napadac te klase nece doci u Milan,jer ce vrtiti Shewu,garant,i kupiti golmana,mozda Frei..

Forza Milan...
Old 01-06-2008, 08:38   #13209

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

bolje Ronie , nego Eto !!

Old 01-06-2008, 09:20   #13210

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
I ja mislima da je bolje Roni nego Eto'o, ali slozio bih se da dodju i obojca
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2008, 11:17   #13211

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Znaci Zambrotta potpisao. Heh, cestitke onda, mada mi nije drago. Ipak je on Juvetova legenda.

Tija sam nesto drugo da kazem, u vezi s njim.
Ovo je iz channel4,
Galliani kaze :
“In 1998 we were very close to signing Zambrotta and again in 2006. In ’98 it was practically a done deal.

“We had a big sum of money ready and we came to an agreement with Bari and Gianluca’s father.

“Then Bari president Vincenzo Mataresse told me that Juve had offered a certain amount that we had to match.

“But we were already in talks with Serginho and so we left him to go to the Bianconeri."

Ne razumim bas Gallianija. On kaze da Milan nije kupija Zambrottu u 1998 jer ste vec bili u pregovorima sa Serginhom. Nije mi jasno kakve veze ima Serginho sa Zambrottom. U 1998 Zambrotta je igrao desno krilo u Bariju i na toj je poziciji igrao sve do 2002 kad je Lippi eksperimentirao i stavija ga je da igra desnog beka.
Serginho je oduvik igrao levog beka (ofenzivnog).
Nije mi jasno zbog cega se Milan otkazo od desnog krila da bi kupio levog beka ?

Bez uvrede, ali mislim da Galliani laze. Juve je preskupo platio Zambrottu. Zambro je bija mlad i neiskusan a Moggi je platio oko 16 milijuna. Mislim da Galliani nije tija platit tolike novce i sad kao Serginho je bija razlog sto Milan nije kupija Zambrottu.
Old 01-06-2008, 11:34   #13212

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1
Meni je Plava boja , genetski urođena, navijam za Želju ,pa ipak navijam za pravu stranu grada Milana, i volim ih skoro podjednako tak da to zadnje što si mu napisao nea nikakve veze
Ma svakom pravom Sarajliji je bordo boja u srcu, isto ko i hercegovcima crvena. To su genetski predodređene stvari.

U Mostaru se voli stari most i Velež, tako je vijekovima dok se u Sarajevu voli FK Sarajevo i KK Bosna, i naravno Indexi. To što ti voliš Želju znači ili da nisi rođeni Sarajlija(za Želju navijaju samo došljaci) ili da su ti poremećeni geni, treće opcije nema.

Tvoja ljubav prema Milanu? Za razliku od Mostarca za tebe nemam objašnjenja, jednostavno niko nije savršen pa nemaš razloga za brigu.
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2008, 12:12   #13213

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Quote:
Znaci Zambrotta potpisao. Heh, cestitke onda, mada mi nije drago. Ipak je on Juvetova legenda.

Tija sam nesto drugo da kazem, u vezi s njim.
Ovo je iz channel4,
Galliani kaze :
“In 1998 we were very close to signing Zambrotta and again in 2006. In ’98 it was practically a done deal.

“We had a big sum of money ready and we came to an agreement with Bari and Gianluca’s father.

“Then Bari president Vincenzo Mataresse told me that Juve had offered a certain amount that we had to match.

“But we were already in talks with Serginho and so we left him to go to the Bianconeri."

Ne razumim bas Gallianija. On kaze da Milan nije kupija Zambrottu u 1998 jer ste vec bili u pregovorima sa Serginhom. Nije mi jasno kakve veze ima Serginho sa Zambrottom. U 1998 Zambrotta je igrao desno krilo u Bariju i na toj je poziciji igrao sve do 2002 kad je Lippi eksperimentirao i stavija ga je da igra desnog beka.
Serginho je oduvik igrao levog beka (ofenzivnog).
Nije mi jasno zbog cega se Milan otkazo od desnog krila da bi kupio levog beka ?

Bez uvrede, ali mislim da Galliani laze. Juve je preskupo platio Zambrottu. Zambro je bija mlad i neiskusan a Moggi je platio oko 16 milijuna. Mislim da Galliani nije tija platit tolike novce i sad kao Serginho je bija razlog sto Milan nije kupija Zambrottu.
Ma laže Gallini kao uvijek. Moggi je prepoznao u Zambrotti ono što Galliani nije, kao i u većini slučajeva, i platio je puno ali mu se i isplatilo. Galliani laže kao što i sada laže jer on uopće nije toliko sposoban pronaći i skautirati igrače. U Milanu to rade Laonardo, Braida i C.Maldini, a novac daje Berlusconi. Galliani je zaposlenik koji jako dobro vodi račune i pažljivo bira trenere koji mu se neće miješati u posao.

Evo mi sada tvrdimo da želimo napadača tipa Toni, Drogba, i Carlo to potvrđuje. A onda dođe Galliani i kaže da nam je savršen Eto'o, ili cak ronaldinho - što, taktički gledano, jedno s drugim nema veze nikakve! Smiješno sasvim. Tamo u istom kontekstu uspoređuje Drogbu, Benzemu i GOMESA - ma daj...glupost.

Dani Alves ide u United, lijepo, lijepo. Inače, Gattuso je izjavio kako od čovjeka koji vodi državu očekuje novac za pojačanja! I da troši jednako kao Moratti.
Old 01-06-2008, 12:33   #13214

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Ma svakom pravom Sarajliji je bordo boja u srcu, isto ko i hercegovcima crvena. To su genetski predodređene stvari.

U Mostaru se voli stari most i Velež, tako je vijekovima dok se u Sarajevu voli FK Sarajevo i KK Bosna, i naravno Indexi. To što ti voliš Želju znači ili da nisi rođeni Sarajlija(za Želju navijaju samo došljaci) ili da su ti poremećeni geni, treće opcije nema.

Tvoja ljubav prema Milanu? Za razliku od Mostarca za tebe nemam objašnjenja, jednostavno niko nije savršen pa nemaš razloga za brigu.
e ti ces reci da dosljaci vole zelju,ja sam rodjeni sarajlija i volim zelju do smrti,a fk sarajevo je nastalo od zelje,nemoj da valjas gluposti o zelji i sarajevu
prle is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2008, 15:51   #13215

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:

Mrs na sjever majmune......gdje ti je i mjesto....
Zna se gdje su najbolji navijacu sirom Evrope...
CURVA SUD.....
Curva nord... ...

Tags
balkan

Posting Rules