![]() |
|
|
#13306 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Eh pa sad, dijelom i ja mislim da cemo ronaldinja kupiti pred sami kraj prelaznog roka, a od napadaca mislim da ce doci Adebajor ali licno ja bi volio ili Etto ili Berbatov jer Drogba ce po meni gotovo sigurno za svojim tatom u Inter
|
|
|
#13307 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Adebayor, Ade Ade njega cemo kupiti
|
|
|
|
|
|
#13308 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Meni osobno Adebayor nije ništa bolji od Boriella. Etoo i samo Etoo...
|
|
|
|
|
|
#13309 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
A znas sta je Etoo za Boriella. ADEBAYOR hahahahah.
Nz meni je Ade majstor, vise volim njega samo zbog visine, dobre igre s glavom, a cak ovaj momak zna i da dribla. Pato je nizak i brz i zato mislim da nam vise treba Ade nego Etoo, sta ce nam dva ista igraca. Inace nemam nista protiv da Etoo dodje. Ma koji bilo samo nek dodje neko vise, nemogu nerviram se, samo pricaju, ovaj onaj ovo ono i nikako da uzmemo nekog, a znam dacemo sigurno uzeti nekog SAMO NEMOGU VISE DA CEKAM |
|
|
|
|
|
#13310 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ono što je pozitivno kod Adebayora je to što nije tak star, a mogao bi igrati s Patom na čelu napada, al sam više za Drogbu, koji je iskusan i koji je pravi vođa za Patoa,.... ne možemo dovesti nekog maldog u napad, gdje nam je iskustvo tu ???
imamo premladog Patoa, nešto starijeg i iskusnijeg(al nedovoljno)Borriella, i starog i preiskusnog Pippa(koji ne može sve tekme igrat), tak da nam treba neko stariji od Borriella, a mlađi od Pippa..... to je nak moje mišljenje, u koje se Drogba uklapa, mada ni Etoo nije loš izbor !!! FORZA MILAN
|
|
|
|
#13311 |
|
Registered User
![]() |
MILAN - A.C. Milan communicate that Captain Paolo Maldini's contract has been extended to 30 June 2009.
|
|
|
|
|
|
#13312 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#13313 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Nisam na sjeveru u Brezi sam,to je(ko nezna)20 km od Sarajeva... Jebi ga,svemu dodje vrjeme... Eto ja vam odo na JAdran nekoliko dana,da propratim ovaj pocetak Eura pa se cujemo kada se vratim,nadam se da ce neka od PTICA koje se spominju sletiti na San Siro..... Licno bi volio da to bude RONALDINHO,ili DROGBA>.... Forza Milan.... Italiji puno srece na EURU,a i Susjedima Hrvatima.....
|
|
|
|
#13314 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Wenger: Adebayor ne ide nigdje!
Menadžer Arsenala Arsene Wenger je jasno dao do znanja čelnicima Milana da će ostati kratkih rukava nastave li sa svojim pokušajima da u svoje redove dovedu napadača Topnika Emmanuela Adebayora. Dopredsjednik Milana, Adriano Galliani, je danas medijima potvrdio kako je Adebayor, uz Didiera Drogbu i Dimitra Berbatova, jedna od ključnih meta tog kluba u ovoljetnom prijelaznom roku. "Ukoliko je Milan zainteresiran za Adebayora, trebaju me samo nazvati i dobit će odgovor koji zaslužuju." rekao je Wenger na današnjoj konferenciji za novinare, dodavši kako će u redovima Topnika sljedeće sezone sasvim sigurno igrati i Cesc Fabregas, koji je već dugo na meti španjolskih klubova
|
|
|
#13315 |
|
Registered User
![]() |
Ma Etoo
![]() The Milan speaks with Eto'o. The rossoneri have met today the manager of the forward. The parts have discussed on a possible agreement of 4 years for 5 million to season, like confirmed from Ernesto Bronzetti in evening to Sky: " Authorized from Barcelona abbiam met the agent of Eto'o. The base agreement is of 4 or 5 years. If we find the agreement with the player we go to dealing with the cataloni". Last edited by milanista mosta; 06-06-2008 at 17:55. |
|
|
|
|
|
#13316 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
de zaželi još i Roniea i Boruca ![]() hehe ![]()
|
|
|
|
|
#13317 |
|
Registered User
![]() |
ovo ću bezze napisat',
P.S. ovo mi je LJUBILARNI 500 post heheh !!!!! iskoristit' ću ga kao zahvalnicu Maldiniju za još jednu godinu, i kao želju da albertu bude lijepo na medenom mjesecu, kao i to da imamo sjajan mercato ove godine,uz Roniea i Boruca, i još bolju sljedeću sezonu...... i naravno da BiH prođe baraž protiv mađara, i da Italijani i Hrvati što dalje doguraju na EURU !!!!!! et toliko,....to su moje željiceeee hehheeh !!!! FORZA MILAN !!
|
|
|
|
#13318 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() p.s. Čestitke na 500 postu. Još toliko i moćeš otvarat teme ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13319 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
MILAN, And now the striker
After Paolo Maldini's renewal, Executive manager Adriano Galliani must now think about Milan's offensive line. Alberto Gilardino, who has moved to Fiorentina, could be replaced by Didier Drogba. A few months ago, the ivorian striker,has declared to prefer Milan to Inter, but after the engagement of Jose Mourinho by the italian champions things could change. Emmanuel Adebayor remains one of the main targets but the sourprise could really be Adrian Mutu, though it must first be verified if Milan really want him or if they prefer a center forward.
|
|
|
#13320 |
|
Registered User
![]() |
kakav crni Mutu,pojma on nema !!!
|
|
| Tags |