![]() |
|
|
#13351 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
![]() vjeruj drug da i ja gajim velike nade u Rumune.. oni su ujedno i jedini tim za koji ću 'navijati' na ovom prvenstvu, a moje simpatije takođe imaju i Turci i Česi.... usput rekoše da je Budimpešta biser Mađarske, ak je to tak onda hvala Bogu što nisam vidio puno ostalih gradove...cure su im čista nula, lijepe naše Blakanke ![]() Hija hija Hungaria ![]()
|
|
|
|
#13352 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ako Hrvatska bude igrala onako ocajno protiv Njemaca kao protiv Austrijanaca popit ce 3 komada budite sigurni. Pod hitno nesto moraju mjenjati ali najkomicnije je sto je jedan Budan usao zadnjih 20-30 min i covjek ne moze meda on se vucu kao da je 120 minuta a mali Olić je jedini zadovoljio po meni. I jos nesto ni Poljaci nisu bezze .
Evo Francuzi nerijesili veceras Talijani dobijaju i manje vise su u četvrfinalu...
|
|
|
#13353 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
prvi listić i odma mašim Francuze, hmmm
![]()
|
|
|
|
#13354 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Jao talijana papakaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
|
|
|
|
#13355 |
|
Registered User
![]() |
ovaj barzagli se gubi pravo,ispada lik ko iz tramavaja majko draga.
![]() |
|
|
|
|
|
#13356 |
|
Registered User
![]() |
ovo nešto ne štima,
holandija me podsjeća na ono finale 2005 protiv liverpula,sam da je(nedo bog), Ruud zabio onaj u 41min... ne daj se ITALIA P.S. mislim da ne postoji veći ofsajd od onog prvog gola Holandije, to bi i Bh sudci svirali....NO COMMENT !!
|
|
|
|
#13357 |
|
Registered User
![]() |
u jebote ,
|
|
|
|
#13358 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
K a t a s t r o f a
|
|
|
#13359 |
|
Registered User
![]() |
Ma dajte...talijani će razmontirat francuze i rumunje ako budu igrali Del Piero,Cassano i De Rossi...a vjerojatno će igrat.
|
|
|
|
|
|
#13360 |
|
Moderator
![]() |
Al lale razvališe talijane, al ono poštenski, kakve samo 2 kontre sijevnuše, ev extra šanse za 'moje' Rumune!!!
![]() Hija hija romania!!!! ![]()
|
|
|
#13361 |
|
Moderator
![]() |
imaš moj broj, odsad zvrkni prije neg odeš u kladionicu ;grinser:
ev prekopiran dio mog posta s drugog foruma: ROSSONER Danas, 15:21 ne znam zašto ali gajim velike nade u Rumune i mislim da bi mogli biti iznenađenje na ovom prvenstvu, zato sam večeras odigrao X na njih čekam još bejzbol LA Angels - Tampa Bay 1
|
|
|
#13362 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Bravo Donadoni konju ako ima neko gori od Carla je onda je to definitivno Donadoni kako je covjek ugusio vlastite igrace i pogresnu stavi formaciju i sam sebe pobjedio ono je za udzbenike
|
|
|
#13363 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Sta je kriv Donadoni kad su se ovi iznapromasili, cak sto vise Toni je bio sam ispred gola i staje uradio, povredio navijaca koji je sedeo 7 reda iza gola, pacijenat. Imali su sjajne sanse nisu ih iskoristili, a ovi jesu svoje i to je to.
Pamet za sledece utakmice. Ipak mislim da ce Italijani proci. |
|
|
|
|
|
#13364 | ||
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() opet balkanski temperament,il je kriv trener,ili sudije..... brate, onoj kontri Lala teško da bi i pedest Donadonia pomoglo !!!! sve ih je išlo jednostavno !!! Quote:
hehe dabogda dobio pa kulir'o u skenderiji !!![]() P.S Rumuni hehe ....žao mi ba francuza i rumuna, sad cemo im morat jebat sve redom(bez uvrede za navijače ove dvije ekipe, koje neće nastaviti Euro !!!!) ![]() FORZA MILAN,tj. ITALIA ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#13365 |
|
Registered User
![]() |
Ma talijani imaju najbolju ekipu na svijetu. Bolju od brazilaca... Uopće ne sumnjam da će pobjedit iduće dvije utakmice i da će dogurat puno dalje od Karanfila. Bez sumnje najjača rep. na planeti.
Mislim da treba ovako postavit formaciju za iduću utakmicu. ------------------------------Buffon---------------------------------- Zambro-----------Barzagli----------------Pannuci---------------Grosso --------------De Rossi----------Pirlo-------------Gattusso------------- ---------------------Cassano----------Del Piero----------------------- -------------------------------Toni----------------------------------- |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|