![]() |
|
|
#13366 |
|
Registered User
![]() |
Eto mu kad je kopirao ancelottija i igras s ambrom i rinom u vezi koji su sjajni u defanzivi, ali neupotrebljivi za napad...
A goru stoperski par od barzagli-materazzi vec dugo vremena nisam vidio |
|
|
|
|
|
#13367 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
A ja napadam Donadonija zvog taktike juce skroz lose postavljene zbog izmjena koje prave gori od Carla i najvise zbog ne pozivanja Pippa on bi juce iz onih sansi bar dva komada dao,igrac koji je rodjen za EP i one utakmice... Ali eto .... Carlo dan prije utakmice izjavljuje kako De Rossi jednostavno mora igrati non stop jer je s Pirlom cudo u vezi...
|
|
|
|
#13368 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Evo Pirla:
“We certainly got off to a bad start,” said the AC Milan playmaker. “We didn’t intend to play like this, but we ran into an off day. There are another two games now and we have to play better and win. “If De Rossi had played then I would’ve been further up the field, but there are 23 of us in the squad and the Coach makes his decisions.” “We tried to break them down, but in the first half they always doubled up on the wings and blocked us off,” he said. “In the second half with Grosso and Zambrotta we got to the byline a bit more. We probably should’ve had them on earlier, considering the way the game went, but it’s easy to say in hindsight.” “The first goal was offside and then we conceded twice on counters that were created from our set plays at the other end, so we just weren’t attentive enough to their runs. “We were all disappointed, but this match is over and we have to analyse our mistakes and ensure we don’t repeat them in the two decisive games.” |
|
|
|
|
|
#13369 |
|
Registered User
![]() |
jebem ti server
|
|
|
|
|
|
#13370 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
mislim da bi bolje izgledalo :
------------------------------Buffon---------------------------------- Zambro-----------Barzagli----------------Materrazi---------------Grosso --------------------------Pirlo---Gattuso---------------------------- ---------Camoranesi--------------------------De Rosi------------- -----------------------------Del Piero--------------------------- -------------------------------Toni--------------------------------- čisto moje mišljenje, mada Donadoni zna stanje u svojoj repki, i nadam se da će ih posložit najbolje što može !! FORZA MILAN
|
|
|
|
#13371 |
|
Registered User
![]() |
ali morate znat da Donadoni nije trener kao sto je Lippi...i da je neiskusan vodio je Livorno samo...mislim da je los izbor za selektora
![]() |
|
|
|
|
|
#13372 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
ma sinoc smo popusili radi taktike nemoze nako igrat sa 3 defanzivca u vezi i stavit camonaersija na wing .. nije se vidio .
-----------------------------------buffon------------------------------- zambrota ------------ barzagli ------------materazi ------------------grosso ---------------------------------gatusso--------------------------------- ---------------------de rossi--------------prilo------------------------ -------------------------------del piero----------------------------- ----------------------toni ------------------cassano (il bilo ko )------------
|
|
|
|
#13373 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Taktika koju je postavio milanista mostar je prava za talijane samo sa jednim izuzetkom ( KAKAV PANUCI DA IGRA ZADNJEG ) umjesto po tebi Panuci da igra u paru sa Barzagliem treba igrat onaj Cellini iz stare kuje iz torina jer Gamberini sigurni nije taj kvalitet MATERAZI je sinoc pokazao svu raskos svog talenta pa bi ja probao onu dvojicu a Zambro desno Groso lijevo
|
|
|
#13374 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13375 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma Nesta im fali vise nego bilo ko ijednoj ekipi na prvenstvu. Ma nekazem da je Celinni novi Canavaro ali neka odigra protiv Rumuna pa sta bi bi ne moze gore nego Materaci sinoc da jebe mater. I ambrosini mora na klupu a de rosi u igru kao i Aqvilani . tacnije kao sto neko rece zasto Donadoni jednostavno ne prekopira sastav sa prvenstva prije dvije godine? izuzev canavara koji je povrijedjen ali mislim da vezni red sigurno moze samo zamjenit tottia sa del pierom
|
|
|
#13376 |
|
Registered User
![]() |
Totti i Nesta su nezamijenjljivi u Italiji, a i inače !!!
|
|
|
|
#13377 |
|
Registered User
![]() |
Ma treba samo stavit de rossia/aquilania mjesto ambrosinia, iako mi je drago sto ambro igra, ali je ipak nepotreban uz gattusa, del piera mjesto di natalea, pannucia na stopera i grossa i zambrottu na bekove i letit ce zabari...
sam jos treba odluciti ko je manje zlo da bude s pannuciem stoperski par, materazzi ili barzagli, obojca su svjetske rupetine Ali, mene vise od italije jebe, ako ce ancelotti bit pametan ko sto je, pa i sljedece sezone igrati s vezom amborsini-pirlo-gattuso, koja evidentno ne moze igrati zajedno jer je tu previse defanzive, a premalo utjecaja na napad |
|
|
|
|
|
#13378 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Veza Gattuso - Pirlo - Ambro
bi po meni mogla djelovati da ispred imaš lijevo i desno Montoliva (kojeg nea) i De Rosia, neš kao npr. -----Rino -------- Pirlo ------------ Ambro ---De Rosi-------Del Piero--------Aquilani ------------Toni----------------------- ili s 2 napadača ------- Rino -------- Pirlo -------- Ambro -----De Rosi --------------Aquilani-- ----------Toni---------Cassano--- u oba ova sluičaja bih stavio umjesto Aquilania Montoliva koji nažalost nije u timu.... idelano bi bilo imati Montoliva i npr De Rosia na bokovima, a iza njih Pirlo, Rino, Ambro...
|
|
|
#13379 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
daj bože jednom i to da svijet vidi , al mislim da nećeal ne bi to ni bilo tak loše....pošto je jaka defanziva ispred, onda bi zabmro i grosso se lako ubacivali sa strana ![]() neam pojam više ništa ...treba sve vidjet na sljedećoj utakmici !!!
|
|
|
|
|
#13380 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
znam da nea niš od ovakve taktike, ali volio bih barem jednom vidjeti talijane u napadačkoj postavi, a to možda i bude nekad u nekoj prijateljskoj s recimo Zapadnom Samoom xD
prvo kolo kompletirano, manje više očekivani rezultati sem velikog poraza Talijana.... kako se i očekivalo grupa c će biti najneizvjesnija,pogotovo nakon ovakvih rezultata u prvom kolu, mislim da se u grupama A i D već zna ko ide dalje (Češka, Portugal, Švedska, Španija) dok će u grupi B Poljska i Hrvatska odlučivati o svojoj sudbini. Usput grupa B je i najzanimljivija s navijačkog (hool) aspekta, jedan 'dvoboj' je prošao (Njemačka - Poljska) ostaju još 2, Hrvatska - Njemačka i po meni možda i najjači Poljska - Hrvatska (atmosferu će pogotovo pogoršati važnost tekme, jer očekujem da će ta tekma odlučivati o drugom mjestu u grupi B)
|
| Tags |
| balkan |
|
|