![]() |
|
|
#13396 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
čuj to nemamo para, imaju li oni bolji izgovor ??????????
Idemo Italija !!!
|
|
|
|
#13397 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13398 |
|
Registered User
![]() |
![]() joj, ev sad sam ustao.....jest pravo..... ![]() jedva čekam tekmu, sad u 18 :00 , biće ![]() hehe,valjda će ih hrvati poderat kak treba, njemci će ![]() FORZA ITALIA ![]()
|
|
|
|
#13399 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Evo i mene raja....Bio na Jadranu...Uzasnut sam rezultatom protiv Holandjana...KAtastrofa,neozbiljni su izgledali...Ipak mislim da se sve moze popraviti(sa dvije pobjede)protiv Rumunije i Francuza...
P.S...Sretno Hrvati...
|
|
|
#13400 |
|
Registered User
![]() |
Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#13401 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Boga mi ga zavuče srndać ...
|
|
|
#13402 |
|
Registered User
![]() |
Ponosan Sam Što Sam Hrvat!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|
|
|
|
#13403 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Penali po prvi put u istoriji ako Češka i Turska odigraju remi
Nakon pobede reprezentacije Turske u duelu protiv Švajcarske, moglo bi se desiti da učesnik četvrtfinala prvenstva Evrope prvi put bude određen izvođenjem jedanesteraca, saopštila je danas Eropska fudbalska unija (UEFA). Posle drugog kola u grupi A, Turska i Češka imaju po tri boda i identičnu gol razliku -2:3. Ukoliko njihov međusobni duel, koji je na programu u nedelju u Ženevi, bude završen bez pobednika, o učesniku četvrtfinala odlučivali bi dodatni kriterijumi. Kada su dve ekpe potpuno izjednačene, kao što bi to bio slučaj sa Turskom i Češkom, član 7.07 Pravilnika o održavanju prvenstva Evrope predviđa da se u obzir uzme koeficijent ta dva tima iz kvalifikacija. Koeficijent se dobija tako što se broj bodova osvojenih u kvalifikacijama podeli sa brojem utakmica i Česi bi tu bili u prednosti, jer imaju koeficijent 2,333, a Turci 1,958. To, međutim, u ovom slučaju ne bio bilo presudno, jer bi se primenjivao član 7.08 koji predviđa izvođenje jedanaesteraca, ukoliko se ekipe koje su u svemu uzjednačene, a jedini su kandidati za prolaz u narednu fazu takmičenja, sastaju u poslednjem kolu. "Ukoliko utakmica između Turske i Češke bude završena bilo kojim nerešenim rezultatom, neće se igrati produžeci, već će se odmah pristupiti izvođenju jedanesteraca", navodi se u saopštenju UEFA. To bi bio prvi takav slučaj nakon takmičenja po grupama u istoriji prvenstava koje organizuju FIFA i UEFA. Do sada su odluke u takvim sutuacijama donošene bacanjem novčića, a stariji ljubitelji fudbala u našoj zemlji sigurnio pamte prvenstvo Evrope iz 1968. godne, kada je reprezentacija Italije na taj način ušla u finale. Te godine na završnom turniru u Italiji Jugoslavija je u polufinalu pobedila Englesku, a Italija i Sovjetski Savez su odigrali bez golova. "Azuri" su ušli u finale nakon bacanja novčića i potom posle dve utakmice protiv "plavih" osvojili titulu prvaka Evrope, dok je Sovjetski Savez na kraju bio četvrti. Ukolio bi u nedelju bili izvođeni penali, Česi bi, bar ako se u obzir uzme tradicija, bili u prednosti, jer su do sada na prvenstvima Evrope ostvarili tri pobede na taj način. Najvredniju su zabeležili protiv Zapadne Nemačke u finalu na završnom turniru koji je 1976. godine održan u Beogardu. Četiri godine kasnije na penale su u baražu pobedili Italiju, a 1996. u polufinalu Francusku. Kuriozitet je da su u te tri utakmice češki fudbaleri izveli 20 jedanaesteraca i nijedan nisu promašili. |
|
|
|
|
|
#13404 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#13405 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
#13406 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() čestitam svim navijačima hrvatske, na nevjeerovatnoj igri , i deranju švaba ![]() P.S. Filipe, hvala na informaciji za penale, baš sam se pitao šta će biti ak bude x u toj utakmici....al fino onda, sad i Turci imaju lijepe šanse za prolaz dalje...samo nek izdrže 90tak minuta, pa onda nek sreća bude na njihovoj strani !!!! FORZA MILAN :
|
|
|
|
|
#13407 |
|
Registered User
![]() |
Et Hrvatska je prošla dalje, još samo ostaju da se plasiraju Turska i Italija, pa da budem zadovoljan !!!!
FORZA ITALIA and of course Turkya
|
|
|
|
#13408 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13409 |
|
Registered User
![]() |
Potpisujem
Deutschland, deutschland, auf wiedersehn Oprostite na greskama ako ih ima, probao sam ih ispravit, prepijan sam da bih bio gramaticki tocan............................................................................................... ............................... Naguzili smo svabe, ajmo olic, srnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Idemo u finale |
|
|
|
|
|
#13410 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Eo ja sam se vratio sa trga, bio sam malo autom, znate kak to ide kod nas!!!!!
Kako smo ih nabili, hahahahaha!!! Predivno!! Odoh, sutra cu pisati vese! Zivili!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|