AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 14-06-2008, 20:21   #13456

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Klanfa,moj kralju,iz iskustva znam da sve što Tribal izvali je u 99% slučajeva glupost zato se nemoj uopće obazirat šta oni pišu i komotno ih možeš prestat čitat,vjeruj mi

p.s.

Veli Silvio da nam je Ade preskup isto kao što je Galliani prije nekoliko dana reko da nam je Etoo preskup. Drogba reko da će odradit ugovor s Chelsiem do 2010. Agent Gomeza reko da ovaj neće nigdje što mi ni malo nije krivo jer je čovjek panjina izgleda.
Kao sad nam ostaje jedino Berbatov koji eto kao neće u klub koji ne igra Ligu Prvaka...
Jel opet novinari seru il naši seru saznat ćemo uskoro
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 14-06-2008, 20:30   #13457

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by vladomilan View Post
Zapamtite ovo, 4 favorita za polufinale ako se ranije ne sretnu: Holandija, Hrvatska, Portugal, Spanija
Vjerojatno si pogodio sve četiri ekipe no sigurno ne bih talijane i švabe još otpisivo...
Ovi svjetski prvaci a ovi tri puta bili europski prvaci. To su uvijek velike ekipe bez obzira ne sve što im se događa.

A evo hrvatske postave za utakmicu protiv Poljske:

........................................Pletikosa.................................................

...Šimić.................Vejić.........................Knežević............... Pranjić...

...Leko.................Pokrivač.....................Vukojević...............Rakitić...

....................................Petrić.......... Klasnić....................................

Mislim da smo i ovako jači od poljaka al ne bih riskiro da mi se Rakitić ozlijedi. Sama pomisao na to me plaši... Biliću,vadi ga.
Old 15-06-2008, 02:05   #13458

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
Sta se bre braco bosanci desilo na rukometnoj utakmici, zasto je prekinuta, je su hteli da nameste da madjari-cigiosi idu dalje.
Da znam sta sutra nas ceka u islandu, i nama ce se desiti ista prica, posto u sportskom terminu te BIH te Makedonija isto zanci, svi su protih nas.
Ako misliš da će se desiti ista priča nemoj gledati utakmicu nikako, ostaćeš zdraviji. Kakva su nam ružna, žuta govna poslali da nas pljačkaju. Nekakve sudije sa Islanda koje su radile za glavnog čovjeka EHF-a koji je Mađar. Nemoj tu ništa unapred povezivati ali eto da znaš, čuvaj zivce danas.

Kad smo 15-ak minuta prije kraja napravili pritisak i imali napad za -1 on nam sudi nepostojeće probijanje pa nakon toga oni idu na +3 i Doborac ide u prodor i jedan ga gurne a drugi dočeka i to je naravno opet probijanje(Doborac ozljedio obje noge u tom napadu i iznešen van ali je ipak faul u napadu), odmah sljedeći napad Terzić isključen 2 min za jedan normalan faul. I tu sve puca ali ni jednog trenutka niko nije bio u opasnosti. Par upaljača i hrpa papirića dolaze na teren ali niko nije pogođen, niko nije ozljeđen ali se Mađari, na čelu s Eklemovićem koji ih sviju poziva, povlače u svlačionicu , jer se navodno osjećaju nesigurno.

Nakon toga i delegat i sudije ih pozivaju da se vrate jer je sigurno ali oni odbijaju, onda su zvali i tog Mađara koji je čelni čovjek EHF-a koji ih je nekako nagovorio da se vrate (prekid je trajao više od pola sata i utakmica je već tada postala neregularna). Naš selektor tad izlazi i moli navijače da budu korektni i čekajući Mađare da izađu ona budala od delegata(Skandinavac) uzme mikrofon i počne držati nekakv govor(na lošem engleskom). Dočekan je gromoglasnim navijanjem "OVO JE BOSNA" i budala tad prekida utakmicu jer niko nije htio slušati njegovo brljezganje. Pa ovoj zemlji ako je ičega dosta, onda nam je dosta govora, laganja i šuplji priči od ljudi koji su nas prije pola sata jebavali u zdrav mozak. Tako da je "pajdo" pokupio još par papirića po podu da može to navesti kao razlog prekida.

Enid Tahirović je dobro rekao da je zato i izišao i uzeo mikrofon, da bi dobi zvižduke, koji papirić i dobio bilo kakav, banalan razlog da prekine utakmicu na našu štetu, jer prije toga prekid je definitivno bio na mađarsku štetu jer su im i delegat i sudije garantovale sigurnost a oni su se odbijali vratiti.

Vjerovatni ishod:

kazne i suspenzije za BiH, Mađari na euru u hrvatskoj, sudije sa Islanda sude finale eura u hrvatskoj(naravno ukoliko njihove kolege ne dovuku Island do finala tog istog takmičenja).

edit:

evo našao sam video da vidite skandinavsku budalu kako drži govor, http://www.youtube.com/watch?v=IlISYPwWxT4

Last edited by Interimovic; 15-06-2008 at 02:12.
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2008, 05:04   #13459

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Puno poznata prica, to se brate moze desiti samo na Balkanu, jebu nas kako stignu i kako hocu, neznam samo dokle cemo ali ovo se desava vek 18 godina, pa nemoze vise tako, nije to sramota za BiH ili za Makedoniju ili za bilo koga sa Balkana, to je sram za Evropu, sa tome dokazuju na nam nisu dorasli, da na sportskom i kulturnom planu oni ce za nas uvek biti mala deca.
Ali sta se tu moze, gde je snaga nema prava.
Samo zbog ovakvok sranja zelim da Hrvatska osvoi Euro 2008, samo zbog takvih sranja uzivam kad Srbija ih razbija u kosarci, amo zbog takvih sranja uzivam kad neka EX-YU zemlja razbije nekog ili dobije neko prvenstvo.
Mozda zvucim mnogo nostalgicno, ali ranije nam nisu mogli raditi vakva sranja, a bili smo prvaci sveta i europe u rukometu, kosarci, odbopjci, vaterpolu, tenisu a trebali smo i u fudbalu.
A danas ako smo dobri, mozemo da napravimo neki uspeh ovako mali, to na nedaju oni, jer je vazno samo oni da budu na ta velika takmicenja, mi smo i onako beda pa ko nas jebe.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2008, 07:18   #13460

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ma lopovi jebeni ti skandinavci i sve te mafijaške udruge ( IHF, FIFA, UEFA itd. ). Hrvatska rukometna reprezentacija je u zadnjih 5,6 velikih natjecanja daleko najuspješnija ekipa na svijetu a suci se prema našim igračima odnose kao prema...ne znam...Latviji! Nakon 4, 5 utakmica Balić ima slomljena rebra, Lacković koljeno itd., Metličiću vjerojatno Slovenci iskopaju oko itd., i onda nas tamo neka kao super Danska nabije u finalu jer igramo sa invalidnom ekipom. Ma sranje.

Pa pogledajte samo suđenje za Austriju ua ovom EP. Austrija-Hr, onaj faul za drugi žuti na Oliću u prvom poluvremenu - sramota. Sudili su im 15 slobodnjaka jer su jedino tako i mogi zabiti gol. Kasnije protiv Poljske sta su im napravili...smijeh.

A što se tiče polufinala eura, o tome ne razmišljam, danas zalim vidjeti Češku i Tursku pa da vidimo s kim Hrvatska igra 20.06. u Beču. Nismo mi favoriti niti tamo, 50-50 je sve to nekako. A Nizozemska ipak najviše pokazuje. Pogledajte Van Bastena, čovjek igra sa špicom, 4 napadačka vezna i Sneijderom, a vodi 1:0. Carlo bi to napravio - NIKADA. A ni glupi Donadoni isto.

I slažem se, ja bi i Rakitića izvadio, i Pranjića, sve. Sta nas briga. Naravimo mini pripreme još za četvrtfinale i ok, Poljaci nek nas dobiju, nije bitno.
Old 15-06-2008, 08:23   #13461

Interimovic

Registered User

Interimovic is on a distinguished road
Ma Bilić je dovoljno pametan ta sve to dozira kako treba, Pranjić-Rakitićsu prilično neuigran par na lijevoj strani i ova utakmica im može savršeno poslužiti za dodatno uigravanje, bez pritiska rezultata.

U kvalifikacijama su u 90% utakmica na lijevoj strani bili Šimunić-Kranjčar ali je Bilić zbog ozljede Eduarda i neigranja Šimića bio prisiljen mijenjati i napravio je to savršeno. Zato ne sumnjam da i sad zna šta radi. Vrijeme će pokazati ali ja hrvatsku vidim u polufinalu, a onda je sve moguće.
Interimovic is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2008, 08:29   #13462

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Ma jooj sta vam je samo opusteno 100 puta se pokazalo sta je ta evropa i ko je....
Ko ih jebe mozemo i bez nje kad smo mogli i do sad mi smo na Balkanu ba najjaci ljudi na svijetu samo nas jebu politicari i seljaci sa brda oni glupi sto ih mozes na svasta nagovorit.....
Vracamo se jaci ako Bog da pa gdje puklo da puklo......

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2008, 08:40   #13463

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Interimovic View Post
Ma Bilić je dovoljno pametan ta sve to dozira kako treba, Pranjić-Rakitićsu prilično neuigran par na lijevoj strani i ova utakmica im može savršeno poslužiti za dodatno uigravanje, bez pritiska rezultata.

U kvalifikacijama su u 90% utakmica na lijevoj strani bili Šimunić-Kranjčar ali je Bilić zbog ozljede Eduarda i neigranja Šimića bio prisiljen mijenjati i napravio je to savršeno. Zato ne sumnjam da i sad zna šta radi. Vrijeme će pokazati ali ja hrvatsku vidim u polufinalu, a onda je sve moguće.
Oni su dosta uigrano izgledali protiv Njemačke i slažem se da se sad mogu dodatno uigrat no bojim se Poljaka koji imaju pravi motiv u ovoj utakmici a mi ne i zbog toga se može pojavit neka nepotrebna ozljeda jer će ovi ić žestoko,ne sumnjam. Meni bi katastrofalno bilo da se Rakitić slučajno ozljedi jer je poslije Modrića on najbolji hrvatski igrač što je definitivno pokazo protiv švaba.

p.s. Zna li iko kakav igrač je ovaj Veloso?

Last edited by milanista mosta; 15-06-2008 at 08:43.
Old 15-06-2008, 12:13   #13464

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Lijepi naš Blakan, kroz čitavu historiju nas Evropa guzi kako god hoće...taman se 40tak godina dogodi to ujedinjenje, mir i napredak, da bi nas opet ta ista Evropa i naši čobani ponovo uništili i nastavili da guze...

Loše startamo utakmicu, Mađari nas poštenski praše, par manje više sumnjivih sudijskih odluka, ali i dalje je sve manje više uredno...
nakon -7, dolazimo na -2 i imamo loptu u svojim rukama i priliku da dođemo na -1, ali tada sudije uzimaju stavr u svoje ruke i otvoreno pokazuju da Mađarska MORA proći, prvo sude ne znam ni ja više šta i uzimaju nam loptu, nakon toga u sledećm napadu, nakon što 2 igrača udaraju Doborca (na snimku se jasno vidi da se drugi igrač postavlja ispod Doborca, da nije Doborac išao na njeg) sudje sviraju faul u napadu ili ti ga probijanje, strasti na tribinama se malo dižu, ali sve je još u granicama normale, da bi nam odmah u sledećem napadu sudili 2 minuta nakon običnog starta i tada dolazi do prekida, na teren padaju papiri (koji su bili poredani po stolicama prije početka tekme, sa zastavom BiH s jedne a slikom repke s druge strane) i pokoji upaljač, nakon čega Mađari predvođeni Eklemovićem napuštaju teren, bez ikakve konsultacije s delegatom, u redu osjećali se ugroženo, nebitno..nastaje prekid koji traje nekih pola sata da bi se nakon toga obratio selektor Demirović,gdje kaže da je od EHFa rečeno da se utakmica može nastaviti ali da ako padne i jedna predmet na teren će biti prekinuta, selektor biva ispraćen aplauzom, ali tada mikrofon u ruke iz ko zna kojeg razloga uzima delegat iz Švedske i fino nam govori da će se obratit na engleskom jer ne priča bosanski, nakon čega počinje skandiranje: OVO JE BOSNA i zbog tog skandiranja prekida utakmicu...

na 2min snimka ima 'probijanje' Doborca a zatim i ne postojeća 2min...
http://www.youtube.com/watch?v=5lGrZ...eature=related

Makedonci, razvalite danas islandsku đubrad....
Old 15-06-2008, 13:22   #13465

Tony29.

Registered User

Tony29.'s Avatar

Tony29. is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
Makedonci, razvalite danas islandsku đubrad....
Prosli Makedonci dalje.

A i oni umalo usrali stvar
Imali su +8 iz Skoplja i danas gubili jedan razlike na 8 minuta do kraja, da bi Islandjani dosli na +7 na 2 minuta do kraja. Onda je Lazarov uzeja stvari u svoje ruke i prosli su Makedonci dalje.

Last edited by Tony29.; 15-06-2008 at 13:24.
Tony29. is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2008, 15:53   #13466

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
E ovi turci su stvarno ludi fanatici nevjerovatni fakat kako se bore za drzavu nije normalno....ko sto danas ciro(tarik) rece oni su to ko ovi nasi bosanci srce ih ponese

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2008, 15:59   #13467

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tony29. View Post
Prosli Makedonci dalje.

A i oni umalo usrali stvar
Imali su +8 iz Skoplja i danas gubili jedan razlike na 8 minuta do kraja, da bi Islandjani dosli na +7 na 2 minuta do kraja. Onda je Lazarov uzeja stvari u svoje ruke i prosli su Makedonci dalje.
A da znas samo kako smo prosli, infarkt utakmica, srecom nismo imali skandinavce za sudije, nego neke poljake pa su bar svirali kako sto treba, a kad bi izgubili to bi bilo samo nasa greska, srecom kako sto kazes ti Tony imali smo Lazarova.
Evo malo i mi da se radujemo, da i nas ima na neko takmicenje.

FOREVER
Old 15-06-2008, 16:14   #13468

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Hohoh braća turci prodjose u sokantnoj tekmi. Jao lude utakmice pogotovo zadnjih 10-15 minuta. Sudija da je mogao dao bi za čehe 2 komada mamu mu jebem ludu.
Jos talijani da razvale pjetliće a nadat se da holandjani nece pustit onim ciganima...
Old 15-06-2008, 16:54   #13469

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Cesare Maldini dao je izjavu i kaze: Ako zelis da budes trener Milana onda moras da pobedis Rumune, u drugom slucaju zaboravi to mesto.
Hahahahahaahah Cesare je dobar.
Sad bi bilo dobro Holandija da dobije Rumune, a mi da dobijemo Van Bastena za trener Milana.
Pa da gledamo malo ofanzivnog Milana, onakav kakav sto je bio 89 - 94, sa Sacchiem i Capelom. To nam zadovoljstvo moze samo on pruziti, ali dobro prvo da vidimo kako ke da prodje u Ajaxu, to ce mu biti prvo klupsko iskustvo plus mi ove godine sigurno ne menjamo Carla.

FOREVER
Old 15-06-2008, 18:19   #13470

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
SVAKA ČAST MAKEDONCI!!!!!!

Od kako sam vidio grupe za ovo prvenstvo vjerovao sam da će Portugal i Češka proći iz grupe A, potajno se nadao da će Turci ipak proći,ali znajući njihovu igru iz prethodnih kvalifikacija nisam se puno nadao, još nakon vodstva češke od 2-0.... realno gledajući turska nema neku kontinuiranu igru i igraju po 'fazama' te sve zavisi od njihovog protivnika kako će se postaviti, ako Hrvati konstantno budu igrali agresivno i bez većih defanzivnih perioda (Portugal), mislim da će bez većih problema proći dalje, međutim ako bude kalkulacije u njihovoj igri, kao što je to bio slučaj s Švicarcima i Česima, onda bi Turci mogli iskoristiti priliku i proći u polufinale...

Tags
balkan

Posting Rules