![]() |
|
|
#13546 | |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#13547 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Quote:
Činjenice su da su bosanci,bošnjaci,muslimani narod u nastajanju priznali oni to ili ne. Pa se neki deklariraju kao bosanci,drugi kao bošnjaci,treći kao muslimani,četvrti kao jugoslaveni. Pa jedni navijaju za Tursku,drugi navijaju za bilo koju ekipu koja igra protiv Hrvatske (npr. ovi u mostaru),treći navijaju za BiH. Ovi koji su navijali za Tursku protiv Hrvatske su oni koji ne mogu smislit hrvate u BiH a vas u Hrvatskoj obožavaju iz razloga što bi oni htjeli da se ljudi i BiH dijele na bosance - muslimane,katolike i pravoslavce. Opet mogu to nijekat al tako je. Nažalost poznavajuć ovaj forum i ljude na njemu velika je vjerojatnost da mi ovaj post pobrišu i da nastane bjesno vrijeđanje poslije njega. |
|
|
|
|
|
|
#13548 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Huraaaaa...bosanski katolici...jeeeeeeeeeeeee... Nikad mira u ovoj kvazidržavi. |
|
|
|
|
|
|
#13549 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
drama si ti meni mostarac ..
|
|
|
|
#13550 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13551 |
|
Moderator
![]() |
to sam i ja posao napisat al et ... preduhitrio si me .)
|
|
|
|
#13552 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Josipe, kad vidiš postove milaniste mostar dodjes do odgovora zasto ???
![]()
|
|
|
#13553 |
|
Registered User
![]() |
Ma fino je to Mirza sve obrazlozio, u potpunosti se slažem s njim. Mostarac je malo polupao lončiće i njemu ne treba zamjeriti jer zivi u takvoj specifičnoj sredini u kojoj je glava, po tom pitanju, uvijek vruća.
Fino je Mirza rekao da ne treba zamjeriti ljudima(Hrvatima) koji vuku svoje korijene iz hrvatske i imaju rodbinu tamo pa navijaju tako srčano za hrvatsku, ne treba zamjerit ni ovim turcima što šamaraju kebabe i što navijaju za tursku. Treba zamjerit bolesnicima koji su rođeni u Bosni i Hercegovini, koji vuku korijene iz bosanskohercegovačkog tla i onda se nekom bolesnom teorijom poistovjećuju s Turcima( možeš mostarac to zamjerit Mirzi ali je istina, nama je s turcima zajednička samo vjera) ili se pak poistovjećuju s Hrvatima(zajednička isto samo vjera). Takvi ljudi su za mene budale, ja osobno sam na kladionici igro na Hrvate i zbog toga sto su nam komšije malo sam i navijao za njih. Onda mi malo odvratno zvučalo ono "baci turke da se igramo" pa mi nije toliko bilo ni zao kad su ispali. Ono, baš sam ravnodušan bio i najteži trenutak mi je bio kad sam vidi Srnu da se guši u plaču jer je o0n veliki sportaš i pravi borac. |
|
|
|
|
|
#13554 |
|
Registered User
![]() |
Lijepo vi to,nema šta. Vama svaka čast što svi mislite i pišete isto,mislim vi muslimani na ovom forumu. Ja sam prilično siguran da mene niko neće podržat ovdje kao što nas Hrvate ovdje,u BiH svakako niko ne podržava. No mi smo navikli na to i živimo s tim.
Vi mislite šta hoćete i pišite šta hoćete no ja znam ko sam i šta sam a vi budite šta god želite i hoćete jer mene libo taki šta ste vi.Pozdrav... |
|
|
|
|
|
#13555 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Eto vidite sve iz njegovih postova zakljucite. Sad jos malo kuka kao treba mu podrska.
Milanista prvo se spusti na zemlju i pocni malo da razmisljas, a to muslimani isto pisete ja ne znam da sam igdje naveo da sam musliman. Mirza i Interimović su jako lijepo to obrazlozili i nevidim nikakvu gresku u njihovim postovim. Ja licno ne bi da nastavljamo ovu temu jer ce poceti da puca po šavovima. A iskreno sinoć mi je bilo draze da Turska prodje dalje samo radi ovakvih kakav je Milanista (ljutio se ne ljutio), jer uzasno iritira sa vecinom svojih postova, jer on bi sad da bude veci Hrvat nego bilo ko na forumu ali ne moze i to ga pojede... ![]() Nego neka nama Azzuri osvoje ovo prvenstvo jer nista ljepse ne bi zvucalo nego kao Evropski i Svjecki prvaci... ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#13556 |
|
Registered User
![]() |
Hahaha
![]() Forza Šri Lanka ![]() |
|
|
|
|
|
#13557 |
|
Moderator
![]() |
hehehe ... drama ste svi vi meni
![]() sad cemo malo da se prebacimo na neke druge teme .. jer ipak mi se nemozemo nikad dogovorit ni oko cega zivimo u takvoj drzavi i takvi smo mi .. situacija se nece promijeniti barem ovdje u mostaru NIKAD ..al juce sam dozivio nesto fino i ponosan sam na to sjedimo u kaficu sa prijateljem koji je takodje iz tz i gledamo utakmicu i za nasim su stolom 3 cure starije malo i sad ono kafici gore ,psuje se na sve strane on i ja normala al utakmica nisam navijo ni za jedne ni za druge .i poluvrijeme kad iz kafica ovog jednog cuje se himna bosne,pa navijacke pjesme red army i tako ta sranja ja se pocinjem hvata za glavu jao reko nemogu da vjerujem situacije ovdje i tad sam vidio pravu stranu mostara i koliki nacionalizam vlada ovdje ,nije normalno .. i ono cure su vidile vjervatno kako se zgrozavamo od tog debiilizma i prvo pitanje je bilo vi niste odavde . rekoh samo hvala Bogu da nismo .. tako da od ovog ovdje pricanja nema nista ... ucjek ce ostat kako je sad .. barem u nekim gradovima gdje zive hrv.srbi i bosnjaci .VOLIM TUZLU
|
|
|
|
#13558 |
|
Registered User
![]() |
Volim Šri Lanku
![]() |
|
|
|
|
|
#13559 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Znate sta, reci su ovo iz afekta jer sam u nekakvoj vrsti depresije od jucer....boli me k...za ova događanja u bosni između 15000 nacija koje ni same ne znaju za koga navijaju. To nije bitno za forum!
I još ovo: nabijem Rossettia i njegove 2 minute produzetka u produzetcima, i NE DOPUŠTANJE izmjene nakon gola koju je tražio Bilić, a bilo je prekida. I onaj turski cigan se ni ne zna plemenito veseliti kad zabije gol nego stavlja prst na ustak kao" šutite sada..." Imaju 500 puta vise stanovnika a razbili smo ih na tribinama, zadnji produzetak - tako nitko ne navija ( bježite ljudi, bježite iz grada, stiže ekipa pijana, bježite ljudi dok postoji nada, jer ovdje igra Hrvatskaaa! Ale,aleee!! ), samo za Vatrene. Sad prvo nabijamo Engleze a onda u Afriku sa ovom istom ali malo iskusnijom ekipom, i Da Silvom! Boli me k, banirajte me ak ocete.
|
|
|
|
#13560 |
|
Moderator
![]() |
a mozes to volit niko ti ne brani
![]() al prihvati tako kako je ,momak ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|