![]() |
|
|
#13591 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ne tlačite me,nego me ne podržavate al vi to nikako da shvatite al nema veze.
|
|
|
|
|
|
#13592 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Može li mi neko od vas navijača reći, je li ovo topovski udar????
http://www.imageposter.com/uploads/get/420029
|
|
|
#13593 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ha ha ha Ovo je prije 500 godina bilo sve pod Turskom rukom druze i Bosna i Hercegovina NIKAD neće biti Hrvatska i stim se pomiri covjece vec jednom kako si tako tupav. Geoff, mrki, Mirza tacnije SVI na forumu ti pokusavaju reci jedno ono najvaznije ali si ti toliko plitak u glavi da ne mozes skontat.
Zaista bi sa ovom temom trebalo zavrsit jer nema vise smisla... Za Arsavina odmah ponudit 20 mil i dovest ga mali je lud totalno
|
|
|
#13594 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
alo bolan ... u cemu je problem sad .. tu dok je ovakvih ljudi koji gledaju istoriju i zivo prema njoj koja je stara eto 500 godina mi cemo ostat najmpritvnij narod u europi .
zato ako cete se svadajat napraviemo fourm i tamo se zajebajite ko hoce sta hoce . sad uozblijimo se i da predjemo preko tog jednom barem ovdje .. zaboli me kurac za nekim mojim pradjedom sta je bio i koje bio .. zivi da ti bude dobro i ne zajebaji nikog i bice sve u redu ..malo sam se napusio umite me ljudi peace
|
|
|
|
#13595 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Nisam bio kuci 2 dana, tada se vratim i procitam neke postove t.j od 903 do 907 i tada svatim, kakav smo kurac mi balkanci, mi ex-jugosloveni.
Mozda neznam kakva vam je situacija tamo u BiH posto sam iz Makedonije, ali bih samo dodao jebala vas VERA sve, da nije bila ta vera nebih ste se ni mrzili. I kako drugo, na to sto se vi sad mrzite, video sam na vesti kod nas da su u Bosni bili neredi posle utakmice, neko drugi koristi, najlakse je posvadjati narod i onda raditi sve sto hoces. Mucnite glavu braco, jebite veru i nacionalizam, ako su mogli nekada nasi ziveti zajedno i voleti se (makar to i bili lazno) zasto ne bi mogli mi.
|
|
|
|
#13596 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() p.s. Arshavin je kralj nad kraljevima. |
|
|
|
|
|
|
#13597 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13598 |
|
Moderator
![]() |
a dosta vise bolan ljudi slusatel vi ista ... fakat vas ne kontam nikako ... druga tema : arshavin kralj
kupujmo ga haha ![]()
|
|
|
|
#13599 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Izvini Milanista ako sam te uvredio, cim ti je to jedna od najvaznih stvari u zivotu onda sretno, ja sam samo mislio da smirim malo situaciju i da promenimo temu, a sto se tice grke, mi snjima nemamo problem, oni imaju problem snama, mi ih ne mrzimo, oni mrze nas.
I kao trece, je ljude negledam po tome dali je neko grk ili bosanac ili hrvat ili makedonac, ja ljude negledam po tome dali je pravoslavan ili katolik ili musliman, ja ga gledam kakav je kao covek, kao drug. Ako neko moze da postuje mene postujem i ja njega. Zato brate daj da se volimo, to moramo da radimo samo na ovom posranom BALKANU, jer osim toga sto nas jebu sa strane, mi se i sami jebemo, zato smo ovakva govan kakva sto smo postali, meni je stvarno zao, jer za mene Bosanci, Hrvati, Srbi, Slovenci I Cronogorci su jos uvek braca i to mi niko nemoze osporiti i ja cu te ljude uvek gledati kao svoje a ne kako komsije ili bilo kako.
|
|
|
|
#13600 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ali ti tepes jedno te isto i to svima na ovom forumu |
|
|
|
|
|
|
#13601 |
|
Registered User
![]() |
Samo da jos kazem da vise neko vrijeme necu pisati na ovom forumu nista zbog teskih uvreda od kolege milanista mostar, a sve zbog teme koja nema veze s milanom i ovim forumom, ispricavam se svima koje sam povrijedio svojim postovima, a s milanistom mostar je doslo do jos jednog evidentnog nesporazuma!
|
|
|
|
|
|
#13602 |
|
Moderator
![]() |
de ba geoff ajde nemoj da te to sprecava da radis nesto sto si dosad radio .. nemoj biti takav
![]()
|
|
|
|
#13603 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
DAjte ba,nemojte se rasipati sa foruma radi jednog supka koji vrjedja sve redom na furumu....On je uvjek kontras ba,i ako toliko voli Hrvatsku,a mrzi BiH,nevidim razlog zbog kojeg se nebi preselio u Hrvatsku,pa je onda voli koliko hoces,a mrzi sve sto nije Hrvatska
ACMILAN !!!!!Inter !!!Juve !!!KAKA????Ko je to??? Last edited by ENIS; 22-06-2008 at 10:00. |
|
|
|
|
|
#13604 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Jeste se raspisali o Milanu
|
|
|
|
|
|
#13605 | |
|
Registered User
Fave Players: milLaNelO laDs
![]() |
Quote:
Znas sta bi to znacilo luda glavo,pa ja cu ti reci,nastacu opet sranja na ovom Balkanu,a to to znaci da ce R.S zeli sa Srbiju,vi sa Hrvatskom a sta ce da rade onda Bosanci??!! A onda ce Albanci opet traziti 1/3 Makedonije i del Crne Gore,Srbi u Crne Gore,pa opet Srbi u Hrvatskoj i tako do beskonacnosti.... Zato nemoj biti sebican i gledaj porealno stvari,a ako baras podrsku na nacionalnoj bazi trazi to na drugo mesto ne ovde. Zivela BIH!!!!
Last edited by bojan; 22-06-2008 at 09:09. |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|