![]() |
|
|
#13651 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#13652 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Lako cemo, lako cemo.
|
|
|
|
#13653 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Bolan ja sam kralj samo su ljudi na ovom forumu tako zategnuti da ne mogu vjerovat...Sve razjareni jarci koji jedva čekaju da napadnu... Bolan opustite se i shvatite da je ovo net i da vas boli turac šta ja mislim o bilo čemu
i bit će vam bolje...![]() |
|
|
|
|
|
#13654 |
|
Moderator
Fave Players: Maldini, Albertini, Costacurta, Nesta, Gattuso,
![]() |
cuj on kralj
cega , sri lanke ?? ![]()
|
|
|
|
#13655 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13656 |
|
Registered User
![]() |
We Still Have Contact With Milan - Ronaldinho Agent
Ronaldinho's agent and brother Roberto De Assis says there's still a chance he will make his desired move to AC Milan. "We continue to have a special relationship with Milan, the contacts between us and the club have never stopped," said De Assis. "Both from our part and Milan's there is the desire to find an agreement, and we are still working to make Ronaldinho's move to Milan happen. In this last month, despite all the rumours, the chances of Dinho playing in Milan next season have neither improved nor decreased." On the alleged interest of other Italian and Premier League clubs, he said: "Since the Rossoneri were the first to contact my brother, to be correct we have not talked to any other Italian team. England could have been a possibility, but in any case we still have time to reflect and decide on my brother's future calmly." p.s. Neki je izvor izvalio a Goal.com prenosi da je Milan ponudio 35 mil. za Adea no Arsenal traži još 5 mil. za njega pa bi se mogli dogovorit i pristat na cijenu od 40 mil. u roku nekoliko dana. Ovo je vjerojatno glupost zadnja jer dati za Adea 30 mil. je za mene a i za Galliania ludilo a kamoli 40 mil. No kažem,vjerojatno glupost kao i uvijek. |
|
|
|
|
|
#13657 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Milan i Arsenal na pragu dogovora oko Adebayora
Izvori iz Italije govore da je Milan jako blizu potpisivanja Arsenalovog toganskog napadača Emmanuela Adebayora... Mediaset navodi da je unatoč žestokom protivljenju prodaje igrača Arsenalovog trenera Arsenea Wengera, Milan bio užasno uporan i da su dva kluba blizu dogovora. Londonski klub za Adebayora traži 31 milijun eura, dok su “rossoneri” spremni platiti 28. Tri dodatna milijuna ne bi smjela predstavljati tako velike probleme za tako veliki klub popout Milana i za vjerovati je da bi se nakon Mathieua Flaminija put San Sira mogao zaputiti i Adebayor. Osim Milana, Adebayora u svojim redovima želi i Barcelona, čija ponuda iznosi 25 milijuna eura. Neznam,za tog kloca toliko para...????MA daj...
|
|
|
#13658 |
|
Registered User
![]() |
Ma ja bih dao i 41 milion za njega, Ade ima 23 godine i je jedan od najboljih ako ne i najbolji napadac sveta, i dosao bi nam kao kec na desetku.
1. Drogba ima 30 - 31 god. nz, i igrace jos godinu dve netreba nam; 2. Eto'o je ispucana puska i netreba nam. Evo ko ima razlicitije mislenje od mene slobodno neka pise, intersujeme osim ovih troica ko je napadac svetske klase u ovom momentu. Posto ja stvarno ne poznajem boljeg igraca za Milana od Aedbayora, samo se setite sta je on radio Oddou i Kaladzeu, samo ga je Maldini mogao cuvati, al dobro Maldini je klasika (boljeg beka zdravje). Tako da verujtu momci, on je sledeci George Weah.
|
|
|
|
#13659 |
|
Moderator
![]() |
a vala neznam , nije da ga ne bih volio .. al nama treba jos 2 igraca . golman i jos jedan defenzivni . a ako se tolike pare daju za adebayora neznam koga cemo kupit poslije .
|
|
|
|
#13660 |
|
Registered User
![]() |
A brate vidi, u defanzivi imamo strasna igraca, nemoj da zaboravis da su tu Nesta, Kaladze, Bonera, Oddo, Jankulovski, Zambrota, Maldini i neki mladi kao sto sam primetio kao Antoninni i Darmian, tako da nam odbrana i nije tako slabija strana.
Ali kad bi mi u napadu sem Pato, Pippo i Boriella imali jednog nadackog diva kao sto je Ade, mi bi bili strava brate sledece godine i scudetto i uefa cup nam ne gine to garantujem. Sredina nam je extra, grande Prilo, nezaustavljivi Kaka, iskusni Seedrof, i dva pit bulla Rino i Flamini. Joj jedva cekam da dodje 31 avgust. Al sam se sad napalio dok sam kucao ovo.
|
|
|
|
#13661 |
|
Moderator
![]() |
pa vidi te igrace... nemogu oni odigrat toliko utakmica na visokom nivou nema sanse bolan . a ovaj antoninni i darmian nevjerujem da ce se nesto naigrat . tako da nam treba jos jedan odbranbeni a o golmanu da i ne pricam .
|
|
|
|
#13662 |
|
Registered User
![]() |
Za golmana se slazem, ali za odbranu ne, plus sad sam procitao da je Matteo Ferarri slobodan igrac i da milan pregovara snjim, tako da eto jedan igrac koi moze da bude dobar u defanzivnoj liniji.
A da nam podhitno treba golman tu sam 100% stobom. Posto kad vidim Kalaca odma mi dodje da povratim, a sta znas mozda se Dida vrati u staroj formi (cisto sumnjam) pa i da nam netreba golman. U zadnje vreme golmani su sve skupjliji i skupljiji sto znaci Galleani nece dati pare za nekog velikog golman, nego ce traziti nesto mlado i jeftino i reskirati tu poziciju i sledece sezone.
|
|
|
|
#13663 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Treba nam i golman i jos jedan odbrambeni tako da ako daju 40 mil. za Adebajora tesko da ce moci kupit odbrambenog.
A i Adebajor je preskup, ipak se on jos nije dokazao kao igrac koji vrijedi toliko |
|
|
|
|
|
#13664 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#13665 |
|
Moderator
![]() |
budi objektivan nea sanse da izdrze , racunaj na to povrede ,kartone .. nesta 32,kaladze 30,oddo 32,janku 31,bonera 27,maldini 40,Favalli 36, simic 33 ,zambrota 31 prosjek 32 godine .
fali nam ... odbrane
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|