![]() |
|
|
#13696 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
Ja sam najvise za Drogbu, al od njega izgleda nema nista
|
|
|
|
|
|
#13697 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Potpisujem....I ja cu dati cenera da ga castis,samo da Roni dodje...
|
|
|
#13698 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Galliani: Yes To Ronaldinho, No To Adebayor
![]() ”Milan will do everything possible to sign another attacker,” Galliani told the Gazzetta dello Sport. ”We like both Adebayor and Ronaldinho but their costs are excessive. ”Ancelotti is aware of this and on Wednesday we rebuilt our strategy. Carlo is prepared to set up a Milan with Ronaldinho and without Adebayor. "Meanwhile we have brought back Borriello and we expect a lot from him. And do not forget about Inzaghi and Pato. If we add Kakŕ and Seedorf, our offensive potential is superior to our rivals.” "Certainly not the €35m requested by Barça. The price must fall,” he concluded. p.s. I dalje je ovo guranje Seedorfa kao napadača smiješno al eto. Nek govore da je Dida lijevo krilo al samo nek dovedu Ronia i oprošteno im je ![]() Last edited by milanista mosta; 27-06-2008 at 07:02. |
|
|
|
|
|
#13699 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Za divno cudo i ja se slazem sa mostarcem, ako moramo birati bolje Ronaldinjo.
A to za Sedorfa je najveca glupost koju Galiani govori kad su pozicije u pitanju. Treba mu sad poslati dva metka u koverti pa neka se pita zasta mu je onaj drugi ![]()
|
|
|
#13700 |
|
Registered User
![]() |
Adebayor: I'm Staying At Arsenal
"I can see some more years [at Arsenal] because now I have a good contract, I have a good team there," said Adebayor. "I am playing for one of the biggest teams in the world and I am more than happy to keep on enjoying myself and that is all. "Yes of course [I am staying], I have three more years contract so whatever happens I have to stay. I am staying at Arsenal." |
|
|
|
|
|
#13701 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
tream što prije do Skoplja... e pece4ever : mogu ja dosta popit da znaš ![]() dajte Ronnija , pa makar dobio opkladu ![]() ![]() FORZA MILAN
|
|
|
|
|
#13702 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
|
|
|
|
|
|
#13703 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Nije to nista, jednom je i Ambrosini bio uvršten među napadače! Pa nagodinu imamo milion napadača: Paloschhi, Pippo, Boriello, Pato, KAka', Seedorf, Ronaldinho, Ambrosini...a tko zna dokle ce Flamini dogurati!!
![]() Ja isto držim fige za Ronaldinha moram priznati. Nema veze sto je on bio u losoj formi jednu sezonu, on je čarobnjak.
|
|
|
|
#13704 |
|
Registered User
![]() |
Adebayor Does Instant U-Turn
"I am footballer, I have a three-year contract at Arsenal but as you know, a lot of clubs are interested in me," he told Sky Sports News. "At the moment we are just going to sit down and talk and decide what to do. "Nothing has been decided yet. We will decide next week." p.s. Što ovaj momak laže... |
|
|
|
|
|
#13705 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma goni ga u pi?du materinu neka nam ne dolazi. ne treba nam takav seronja. Dinjo DOLAZI SPASI NAS MUKA
|
|
|
#13706 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
|
|
|
|
#13707 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ma nije problem, kad te put navede ka Skoplja obavezno javljas, pa idemo u kafanu i pijemo i jedemo na moj racun, samo prvo neka prodje mercato posto znas svasta se moze desiti do 31 avgusta.
Ina ce ja stojim na rec, izgubim li castim, tako ad nije problem brate, a i nemora da je opklada, dodjes li nekad u Skoplju idemo u kafanu.
|
|
|
|
#13708 |
|
Registered User
![]() |
Šta Mourinho radi od Intera...od sad navijam za njih
![]() |
|
|
|
|
|
#13709 |
|
Registered User
![]() |
Milanov agent Bronzetti: Ronaldinho nam se obećao
Razgovarao sam s Ronaldinhom u četvrtak i obećao mi je kako dolazi u Milan ovog ljeta, objavio je agent Milana Ernesto Bronzetti Ernesto Bronzetti, specijalni agent za transfere u Milanu, ekskluzivno je objavio kako je razgovarao s Ronaldinhom i kako je dobio obećanje od Brazilca da dolazi u Milan. - U stalnom sam kontaktu s Ronaldinhom i njegovim bratom Robertom, odnosno njegovim menadžerom. Nikada nismo prestali komunicirati, a sada su međusobni razgovori otišli korak dalje - rekao je Bronzetti i otkrio kako su otišli korak dalje: - Razgovarao sam s Ronaldinhom u četvrtak i obećao mi je kako dolazi u Milan ovog ljeta. Isto tako, rekao je nek' prenesem te riječi Adrianu Gallianiju - rekao je Bronzetti i zaključio: - Mislim da se moraju dogoditi strašne stvari, pa da Ronaldinho ne odjene Milanov dres. |
|
|
|
|
|
#13710 |
|
Registered User
![]() |
Seedorf: "Adebayor mi je rekao da dolazi!"
Milanov veznjak Clarence Seedorf tvrdi da mu je Emmanuel Adebayor poručio kako će se pridružiti rossonerima već ovog ljeta. Kao jedna od dugih transfer sapunica ovog ljeta, prelazak Adebayora iz Arsenala u Milan doživio je još jedan preokret. Napadač iz Toga je posljednjih tjedana čvrsto povezivan s preseljenjem u Milano ili Barcelonu, a Talijani su i priznali želju ga da dovedu na San Siro. Ranije danas Adebayor je prekinuo sve špekulacije o odlasku kada se obvezao na ostanak u redovima Topnika iz Londona. Međutim u velikom obratu, samo nekoliko sati kasnije, Adebayor je naveo da postoji mogućnost da ode. Danas je veznjak rossonera Clarence Seedorf izjavio da mu je Adebayor nagovijestio kako će prijeći u redove Milana. "Kad sam pričao s njim rekao sam mu: 'Čekam te u Milanu!'", rekao je Seedorf za Setanta Sports News. "Vidjet ćemo što će se dogoditi. Oni [u tisku] govore o Adebayoru i Drogbi. Ništa nije gotovo, ali postoje kontakti. Emmanuel je veliki igrač i sigurno će biti važan za Milan ukoliko dođe." "Već mi je rekao da će doći, ali to ovisi sada o Arsenalu, ili će ostati tu ili doći u Milan." |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|