AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 03-07-2008, 17:51   #13741

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
De Assis: Ronaldinho je 90% Milanov

Ronaldinhov brat i menadžer Ronaldo De Assis tvrdi kako će on 90% postati nogometaš Milana, budući da pregovori oko ovog transfera napreduju u pravom smjeru. Brazilac može napustiti Barcelonu uz odgovarajuću odštetu, budući da Josep Guardiola ne računa ozbiljno na njega za sljedeću sezonu, a osim Milana u igri su i Manchester City, te Chelsea gdje bi Ronaldinho radi preselio zbog suradnje sa Scolarijem.

Međutim, čini se kako je Milan ipak najbliže, iako je dopredsjednik kluba Adriano Galliani rekao kako nemaju namjeru platiti ogroman iznos za bilo kojeg igrača, pa tako ni za Ronaldinha.

"Istina je, on će najvjerojatnije u Milan. Sve je spremno za transfer. Dogovoreno je 90% stvari i krećemo se u pravom smjeru." rekao je De Assis.

Los Angeles Galaxy je također spreman platiti veliki novac za Ronaldinha, ali De Assis tvrdi kako njegov brat nikada neće zaigrati u američkoj MLS ligi: "Nikada neće igrati tamo. Igrat će na turniru u Houstonu koji organiziraju njegovi sponzori, ali transfer u USA ne dolazi u obzir."

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2008, 18:57   #13742

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Ma tooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2008, 04:44   #13743

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
opa, konačno neš kak valja....mada opet sumnjam..
čuj neamo para, imamo ba, al to postaje ko naš savez,sve se nema, a oni kuliraju...boli ih racku za navijače....

FORZA MILAN

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2008, 08:36   #13744

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Pa nije doveo nikoga vrijednog 30 mil ima 5 godina. Sta pricas nije doveo ovu sezonu.
Ne kazem da je to tazlog da se trazi prodaja kluba ali je bilo vrijeme da navijaci poduzmu neke korake i da prodrmaju zaglupnjelu svijest Galiania i kompanije.
Ako iko ima para na ovom svijetu od klubova to su Milan i Real M. Pogotovo milan jer koliko smo samo puta zadnjih 5 godina bili u zavrsnici L P a da i ne spominjem marketing i NAJSKUPLJE ulaznice na svijetu 2005/2007. Pa sad skontajte kko nemamo para i kako navijaci pizde.
A Bergiu svaka čast za sve sto je napravio sa klubom ali u ovom trenutku ne zna se ko nam je gori u klubu : Galiani, Braida, Leonardo, kćerka i sin Berlusconia, ma to je uzas jedan , svakim danom sve vise pokazuju da ih boli za Milan i ja bih iskreno volio da ga Berlusconi Proda prije Nego Umre jer ako ostane klub njima mi cemo propast kao npr: Lazio, Napoli i sl...
Old 04-07-2008, 09:22   #13745

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Pa nije doveo nikoga vrijednog 30 mil ima 5 godina. Sta pricas nije doveo ovu sezonu.
Ne kazem da je to tazlog da se trazi prodaja kluba ali je bilo vrijeme da navijaci poduzmu neke korake i da prodrmaju zaglupnjelu svijest Galiania i kompanije.
Ako iko ima para na ovom svijetu od klubova to su Milan i Real M. Pogotovo milan jer koliko smo samo puta zadnjih 5 godina bili u zavrsnici L P a da i ne spominjem marketing i NAJSKUPLJE ulaznice na svijetu 2005/2007. Pa sad skontajte kko nemamo para i kako navijaci pizde.
A Bergiu svaka čast za sve sto je napravio sa klubom ali u ovom trenutku ne zna se ko nam je gori u klubu : Galiani, Braida, Leonardo, kćerka i sin Berlusconia, ma to je uzas jedan , svakim danom sve vise pokazuju da ih boli za Milan i ja bih iskreno volio da ga Berlusconi Proda prije Nego Umre jer ako ostane klub njima mi cemo propast kao npr: Lazio, Napoli i sl...

Kako ti nije jasno da Berlu može s klubom radit što hoće jer je taj klub njegovo privatno vlasništvo a ne kao Juve dioničko društvo tako da se sve rasprave tu prekidaju. Dakle,navijači su tako razmaženi da im čak ni trofeji nisu dovoljni nego je sad razlog to što im nisu doveli ZVUČNO pojačanje?
Pa Inter nije osvojio LP 40 godina a Milan je u zadnjih 5 godina osvojio dvije i izgubio jedno finale.....eeeeeeeeeeeej...pa ko ima takav prosjek?
Fazon je u tome što ljudi,a sad govorim o ljudskim naravima,žele uvijek više i više bez obzira koliko im daješ. Neg ti isti idioti koji su pisali da žele Berlua van kluba il da ga proda mogu lijepo a odu na krov San Sira i da se bace.
Ljudi su svinje...
Old 04-07-2008, 12:28   #13746

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Eto ja ne znam da je Milan njegovo privatno vlasnistvo?! I bolje da je tako i ako nas nekad neko bude kupao neka kupi klub u 100% vlasnistvu.
Ali kao sto su navijaci napisali ovo zadnje finale smo igrali jer su igraci napravili ČUDO, jer objektivno mi smo jako stara ekipa i trebaju nam vece promjene i naravno ZVUCNA pojacanja kojih nemaaaaaaaaaaaaaa, a i nismo nista osvojili ove sezone cak sta vise ispali smo u borbi za skudetto u 10 kolu lige, iz cupa u 1/8 finala kao i u L P ...
Jeli takav Milan zasluzuje strpljenje? NIKAKOOOOOO
Navijaci traze pojacanja, navijaci traze da se VLASNIK kluba i posveti Klubu, Navijaci traze Scudetto, Navijaci traze nove pobjede i svrgavanje Miseva sa trona a ne odgovore NEMAMO PARA i pojacanja u vidu Antonninia, Abiatia, Boriela...
Old 04-07-2008, 12:39   #13747

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Milan i dalje ima najboljeg igrača na svijetu - Kaku,najboljeg veznog na svijetu - Pirla,najboljeg stopera na svijetu - Nestu,najboljeg mladog igrača na svijetu - Pata,jednog od najboljih veznjaka Europe - Flaminia,drugog strijelca Seria A - Boriella. Mislim da ta LP nije bila čudo. Pa igrali su ko luđaci jer su upravo to,nogometni luđaci. Klupu treba proširit,slažem se. Tu je Flamini,Zambro te Boriello. Emerson će bit spreman a znamo kakav je on spreman. Plus kad dođe Roni to će gorit. Nego mislim da je glavni problem onih pičkonavijača iz Milana to što je npr. Flamini došo džabe pa ni to ne spada pod veliki transfer. Taj igrač vrijedi 25. mil eura. Ako to nije veliki transfer ne znam šta je.

Last edited by milanista mosta; 04-07-2008 at 12:45.
Old 04-07-2008, 15:10   #13748

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

dokle će nas to dovesti...ti najbolji igrači..
nesta ne može sam igrat odbranu kad zajebe kaladze ili favalli,,il janku.....
kaka i pato ne mogu ništa bez nekog tipa drogbe,sheve,il ronniea(u nekoj drugoj formaciji)....zatvoriće kaku, i ostali ne mogu sami ništa napraviti..
trebaju nam pojačanja, ili će se fiorentina inter i juve , a i roma igrati sa nama sljedeće sezone...živi bili pa vidjeli, a daj bože da griješim..
forza milan

Old 04-07-2008, 15:46   #13749

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
kao prvo, pozdrav, novi sam ovdje
još jedan opaki navijač milana vam se pridružio

a sad da se priključim,

treba nam golman, treba nam stoper (nesta polako stari,) , backove hvala bogu imamo,(zambrotta,jankulovski.....)
veznih igrača nam također ne treba, po mom mišljenju, (pirlo i gattuso još nisu stari,imamo odličnog kaku, gourcuffa i flaminija)
ali zato smatram da nam treba jedan napadač,al ono,zvijezda od napadača, (kakav je bio sheva),... baš sam se neki dan na youtubu prisjećao 2004/2005 i finale protiv liverpoola,kak smo prekrasno igrali sa 2 napadača poput Crespa (koji je tad bio u formi) i Sheve,...preyebeno...
i sad nam treba napadač od 22-26 godina koji se iskazao već negdje, npr. Podolski,Torres, itd...
jer ono,imamo u napadu dedu Inzagija,koji ima "ono nešto" za ugurat loptu u gol,al jbg,nema trke,driblinga,...

btw, treba dat mladima da igraju u prvih 11, bolje da igra gourcuff nego seedorf koji jedva trči,respect seedorfu, ali jbg,nije više u formi,godine ga stigle,...
i još jedan fenomen,koji me čudi....
primjeri: gourcuff,pato,gilardino,oliveira,
ovi svi igrači su u svojim prijašnjim klubovima igrali za popizdit, mlade zvijezde,ovo ono,...ali kao da u Milanu nisu onako buknuli pod pravim svijetlom kak bi to reko...
sjećam se Gile kad je igro u parmi,pa čudo od napadača, a u Milanu je uvijek dolazio s klupe i rijetko je zabijo neke bitne golove....oliveira također,ono wtf,!??!?! a i od Gourcuffa i Pata sam očekivo da će bit ko kad je Kaka došo u Milan,...

drugi btw,
kak bi naša prva momčad trebala izgledat sa ronaldinjom i kakom zajedno?
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2008, 15:51   #13750

Filipus

Registered User

Filipus's Avatar

Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
Filipus is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bLOND !-,-! View Post
kao prvo, pozdrav, novi sam ovdje
još jedan opaki navijač milana vam se pridružio

a sad da se priključim,

treba nam golman, treba nam stoper (nesta polako stari,) , backove hvala bogu imamo,(zambrotta,jankulovski.....)
veznih igrača nam također ne treba, po mom mišljenju, (pirlo i gattuso još nisu stari,imamo odličnog kaku, gourcuffa i flaminija)
ali zato smatram da nam treba jedan napadač,al ono,zvijezda od napadača, (kakav je bio sheva),... baš sam se neki dan na youtubu prisjećao 2004/2005 i finale protiv liverpoola,kak smo prekrasno igrali sa 2 napadača poput Crespa (koji je tad bio u formi) i Sheve,...preyebeno...
i sad nam treba napadač od 22-26 godina koji se iskazao već negdje, npr. Podolski,Torres, itd...
jer ono,imamo u napadu dedu Inzagija,koji ima "ono nešto" za ugurat loptu u gol,al jbg,nema trke,driblinga,...

btw, treba dat mladima da igraju u prvih 11, bolje da igra gourcuff nego seedorf koji jedva trči,respect seedorfu, ali jbg,nije više u formi,godine ga stigle,...
i još jedan fenomen,koji me čudi....
primjeri: gourcuff,pato,gilardino,oliveira,
ovi svi igrači su u svojim prijašnjim klubovima igrali za popizdit, mlade zvijezde,ovo ono,...ali kao da u Milanu nisu onako buknuli pod pravim svijetlom kak bi to reko...
sjećam se Gile kad je igro u parmi,pa čudo od napadača, a u Milanu je uvijek dolazio s klupe i rijetko je zabijo neke bitne golove....oliveira također,ono wtf,!??!?! a i od Gourcuffa i Pata sam očekivo da će bit ko kad je Kaka došo u Milan,...

drugi btw,
kak bi naša prva momčad trebala izgledat sa ronaldinjom i kakom zajedno?

Dobrodosao
Filipus is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2008, 16:04   #13751

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

DOBRODOŠAO BLOND------sve najbolje.....
join the club....

MILAN Milan Milan....

Old 04-07-2008, 16:36   #13752

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1 View Post
DOBRODOŠAO BLOND------sve najbolje.....
join the club....

MILAN Milan Milan....
Pridruzujem se dobrodoslici....
Old 04-07-2008, 18:49   #13753

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
Mislim da navijači nebi upalo bili vak ogorčeni da vide da se neš radi oko kluba i po pitanju transfera, u zadnjih par godina naš jedini ofdgovor je bio nema se para, preskupo, ofo ono...
Jest ono da su navijači u jednu ruku postali i razmaženi, naučilo se na trofeje, ali koliko god su navijači postali razmaženi toliko je uprava posustala,, boli me briga da lićemo dovesti nekog od 50mil€ ili nekog za 2mil€ ak će taj izgarati u dresu Milana...

Ono što svi hoće je da konačno i mi krenemo u jednu sezonu u punoj spremi i da održimo jednu konstantu u našim igrama, a ne 1 partija san snova, 5 kurcu nevaljaju...
Da mi je samo da Milan postigne tu konstantu da vidimo da se igrači trude, pa doće i ta titula jednom...
A ne vak ne zainteresovanost i ne borbenost...
Old 04-07-2008, 19:14   #13754

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Quote:
Originally Posted by Senahid1 View Post
dokle će nas to dovesti...ti najbolji igrači..
nesta ne može sam igrat odbranu kad zajebe kaladze ili favalli,,il janku.....
kaka i pato ne mogu ništa bez nekog tipa drogbe,sheve,il ronniea(u nekoj drugoj formaciji)....zatvoriće kaku, i ostali ne mogu sami ništa napraviti..
trebaju nam pojačanja, ili će se fiorentina inter i juve , a i roma igrati sa nama sljedeće sezone...živi bili pa vidjeli, a daj bože da griješim..
forza milan
Pa zar Zambro,Flamini i Boriello nisu pojačanja? Koga bi ti doveo?
Old 05-07-2008, 05:32   #13755

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Pa zar Zambro,Flamini i Boriello nisu pojačanja? Koga bi ti doveo?
Upravu si...To su prava pojacanja,i to bas na pozicijama gdje smo u deficitu u odnosu na konkuretske ekipe...Ali mislim da nije dovoljno,traba nam Ronaldinjo,ili jedan extra napadac(kao sto je bio Shewa),i mozda jedan stoper...
Golman tu i tamo,mosim da Dida moze uhvatiti pravu formu,ipak on je Klasa golman.......
Forza Milan...

Tags
balkan

Posting Rules