![]() |
|
|
#166 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Да да се сложувам со тебе нетреба да се обвинува Берлускони за состојбата во коа се најде милан минатата сезона туку треба да се соземеме и да се вратиме со стил во 08-09 и да го освоиме калчото да докажеме дека не за џабе сме најтрофеен клуб :d !
|
|
|
|
#167 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Нели е така, кој е кретенизмот да се излезе и да се плјука по човекот кој направи многу за Милан и уште читам се собрале околу 10 000 потписи, кретени мајсторе, а сеа ако лапнеме некој голем (Роналдињо или Аде) што со сигурност ќе се случи наредните денови, тогаш што правиме, тогаш ќе го величаат, сељачана е тоа. Ама мора да има и такви иначе фудбалот не би бил интересен без нив јбг.
На 16 јули се собира составот во Миланело и почнуваат подготовките за наредната сезона + плус пријателските што ги имаат закажано 1. Тим трофеј - Милан, Јуве и интер 2. Купот во Москва - Локомотив москва, Милан, Реал Мадрид и Псв 3. Берлускони Купот - Милан и Јуве 4. Манчестер сити - Милан пријателска и нз се збори за усте 2-3 утакмици за воигрување на составот. 5. 31 Август почеток на сезона, едвај чекам.
|
|
|
|
#168 |
|
Registered User
![]() |
Опа па јаки утакмици имаме за загревање а :d само уште да дојдат аде и дињо ќе можеме да се рамниме со сите само пак ке ни треба некој јак за одбрана некој стуб треба и на тоа да се размислува! абе шефе имаш мсн ?
|
|
|
|
#169 |
|
Registered User
![]() |
imam [email protected]
|
|
|
|
#170 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Eve ne i mene posle mala pauza pozdrav do novite clenovi
Za peticiata i jas ne se slozuvam vinovnik ne e Berlusconi tuku Anceloti ma ne e ni bitno ne treba da se vrsi veke pritisok na upravata kasno e za toa,treba da se dade podrska na ovaa ekipa i uprava,na oficialnio sajt procitav deka imame nov klupski doktor. A za prijatelskite ne se losi ke bide interesno A za zasiluvanja ne mi se veruva da se ceka tolku mnogu ova ne lici na Milan pa nie do sega od transferi sne u plus ne mi se veruva,i so mislat oni deka so Borielo,Abiati i Zambrota ke osvojat naslov,tesko braka vetuvaa nesto kako podmladuvanje i mnogu pari za mladi igraci a ot toa nisto bas nisto mnogu sum razocaran. |
|
|
|
|
|
#171 |
|
Registered User
![]() |
Зашто бе батка разочаран, па има уште време, трансфер пазарот е отворен до 31 август, што значи време за нешто добро сеуште има, а и Роналдињо е многу блиску до потпис, чак што више уште денес очекувам нешто интересно, а ако не денес до 16 јули т.е до среда сигурно ќе знаеме што ќе биде, ма да очекува, да биде.
|
|
|
|
#172 |
|
Registered User
![]() |
Абе и јас мислам дека до негде е завршена работата со Роналдињо ама незз нешто ми е сумјиво многу се чека незз да не се смени управата на Барса па Роналдињо да си остане а ние пак брада ај да се надеваме на најдоброто па да ги видиме дињо и аде во милан во новата сезона ама и некој јак стуб за у одбрана леле ви текиња ли само која одбрана ја имавме кога во најдобри години беа кафу неста стам малдини цццц таква одбрана висе никој нема да има за тоа да се надеваме на некој млад преспективен играч и пред се да е итаљанец!
аа да и по можност да се продаде емерсон броки абиати за сержињо и кафу разбрав дека ќе идат во бразил ама засега нисто немам прочитано за нив сторари даден е на позајмица (а требаше целосно да се ослободиме од него) роналдо кој сега мислам дека е слободен играч се слуша дека ќе замине во бразил гуркуф е пратен на позајмица во бордо и мислам дека кога ќе се врати конечно ќе заигра добро за палоши исто се зборуваше дека ќе иде на позајмица за да добие на искуство значи со се ова доколку се заштеди нешто и дојде некој прилив дефинитивно треба да мислиме на некој трансвер на некој добар дефанзивец од светска класа се надевам не некој ветеран!
Last edited by dim4e91; 13-07-2008 at 09:13. |
|
|
|
|
|
#173 |
|
Registered User
![]() |
Пред малку на Каталонската телевизија изјавија дека Роналдињо ја прифатил понудата од Манчестер Сити, но дека ќе им даде на Милан 48 да излезат со нова понуда, доколку тоа не се случи отиде у Сити.
Незнам само која му е идејата да игра у Сити, а ако отиде таму алал да му е. Не ми се верува дека клуб како Сити може да ни биде конкуренција кога се работи купување на топ играч, а ако тоа се случи, ќе си го сменам мислењето и ќе одам и ја да ја потпишам петицијата против Берлускони.
|
|
|
|
#174 |
|
Registered User
![]() |
Тоа е мајсторе незз што чекаме толку долго цццц дојде време играчиве наместо Милан да бираат клуб сто е класа понизок од нас абе мора да се смени нешто
ваљда нема и оваа година да останме без никаков трансвер леле бе толку ли е тешко да се најде некој спонзор да даде некоја пара ццц
|
|
|
|
#175 |
|
Registered User
![]() |
Абе братче не е до нас работата, ако он може да падне толку ниско и да оди во таков клуб, тогаш нешто не во ред со него. Се работи за Роналдињо, а не за некој си. Тоа е сигурно некоја заебанција, за да Милан ја дигне цената, ама еве на пример ја сум Рони и мене некојси клуб како Барса да ме продава на Ман. Сити а не ја кај што сакам тогаш многу работи не се на место. Сепак да почекаме до 16 така рече Галеани па да видиме што ќе се случи, еве го 16 три дена се само.
|
|
|
|
#176 |
|
Registered User
![]() |
абе и јас прво си помислив на таква варијанта само за да ги подгреат овие од милан ама незз ке видиме што ќе се деси па крај краева има и многу други играчи повеќе сакам да иаме засилувања од европа а не бразилци !
|
|
|
|
#177 |
|
Registered User
![]() |
Еве бе, денес пишува дека Галеани е таму и дека до денес се ќе биде договорено, и дека Роналдињо ќе биде задоволен да носи дрес со број 11 или 20 пошто 10 е на Сидорф. Пишува како Милан сакал да го донесе пред 16 јули, значи сакаат уште од почеток на припремите да го имаат. А и ја исто така, доста е веќе иде неиде иде неиде време да си дојде таму каде што и припаѓа, во МИЛАН.
|
|
|
|
#178 |
|
Registered User
![]() |
Опа па тоа значи дека до утре тој би можел да се најде во составот на Милан а да те потсетам дека треба да игра на олимпијада така да подготовките мислам дека нема да ги фати целосно!
|
|
|
|
#179 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Abe Pece kak da ne se nerviram pa ovoa e REZIL Man.Siti da ni ga zene Roni pred nos.
Kolku e najnovata ponuda od Milan bese 10 pa 15 sega 17,5ha ha ha ha ha smeski,bruki,neznam kako da se izrazam. So biva so Sheva ja san za. P.S. abe kak pisete na kirilica? |
|
|
|
|
|
#180 |
|
Registered User
![]() |
Многу ја затупеа работава со Рони, требаше као денес се да се реши ама топки, се читав се е оставено за утре, ама чисто сумњам дека и утре ќе се реши работава. Што се однесува Шева, тука нема што да се збори, ќе ни дојде како кец на десетка, Шева е Шева, ќе му отвара простор на Пато.
Значи, ако дојде Шева, го купат Роналдињо, оваа сезона златна копачка зима Пато, преку 30 гола дава ко од шала. А за да пишуваш на кирилица имаш доле опција, кај што ти стои ЕН, ќе го смениш у МК и завршена работа, доле на таскбарот кај сатот и др. работи кои се таму.
|
|