![]() |
|
|
#13831 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Celavac ce i bez i sa pritiska ili dovsti obojcu ili nijednog, bice kako je on zacrtao, tako da mu te peticije i potpisi mnogo i ne znace. To su ljudi koi su brzo zaboravili sta je taj covek napravio za ovaj klub, jbg, ja sam protih njih i dajem celu podrsku Berluskoniju.
|
|
|
|
#13832 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Tako Je !!!
|
|
|
|
|
|
#13833 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
možete sanjati o obojici....
|
|
|
|
#13834 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Katalonska televizija i mediji objavili da je Ronaldinho gotovo sigurno ide u Man City, a opet na drugoj strani talijanski mediji govore kak je naš...
dok ga ne vidim u našem ili dresu Citya nikom vala više ne vjerujem... Vidim zebre se pravo pojačavaju...u kontrolnoj tekmi pobijedili nekog niže ligaša 7-1, Amauri 5 golova dao, Gila to kod nas nije bio u mogućnosti ni na treningu uraditi...
|
|
|
#13835 |
|
Registered User
![]() |
Amauri je igracina....a i pokazat ce to, nazalost u Junetu... jbg
|
|
|
|
#13836 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
slazem se staobom da je Amauri igracina, ali ipak mislim da ne vredi tolke pare kolke sto je Juve baci za njega, 23 miliona su previse.
|
|
|
|
#13837 |
|
Moderator
![]() |
Ronaldo karijeru nastavlja u Flamengu
Brazilac Ronaldo, kojem je ovoga ljeta istekao ugovor s Milanom, još uvijek se oporavlja od neugodne ozljede koljena. Kako mu Milano neće ponuditi novi ugovor u brazilskom Flamengu se nadaju da bi nekada najbolji igrač na svijetu karijeru mogao nastaviti baš tu. Nemamo ugovor s Ronaldom, ali imamo dogovor s njegovim menadžerom. Čim se Ronaldo oporavi, potpisat ćemo ugovor. Uostalom, naš liječnik nadzire njegov oporavak, a već je ranije izjavio da smo mi njegov prioritet, izjavio je predsjednik Flamenga Marcio Braga. (sportin)
|
|
|
#13838 |
|
Registered User
![]() |
POZDRAV SVIMA...... ja sam novi ovdje !!!
evo da i ja nešto napišem... Klupske legende Milana podijeljene u mišljenju o Ronaldinhu : Kako se počeo finalizirati transfer Ronaldinha (28) iz Barcelone u Milan, tako svoje mišljenje o tome iznose legende talijanskog kluba. A, mišljenja su podijeljena... Pierino Prati, s tri je pogotka u finalu Europskog kupa 1969. godine pomogao Milanu da osvoji natjecanje. Tada je bilo 4-1 za crveno-crne protiv Ajaxa, a igrač utakmice smatra da Ronaldinho u Milanu neće donijeti prevagu. - Nema sumnje da je on kvalitetan nogometaš, no je li on ono što Milanu treba? Mislim da nije - uvjeren je Prati (62). Dejana Savičevića više od Ronaldinhove vrijednosti zabrinjava trenutačna forma dva puta službeno proglašenog najboljeg svjetskog nogometaša: - Ukoliko se vrati u formu u kojoj je nekada bio, onda će on biti zvijezda s kojom će Milan napraviti velike stvari. Njegovo razumijevanje u igri s Kakom moglo bi biti savršeno. Ronaldinho bi u roku 48 sati trebao potpisati ugovor s talijanskim klubom. FORZA MILAN
|
|
|
|
#13839 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ronaldinho izostao s prozivke Barcelone
Brazilski nogometaš Barcelone Ronaldinho nije se pojavio na prozivci igrača uoči nove sezone, te je sve izvjesnije da je njegov transfer u Milan samo pitanje trenutka... Trener Barcelone Josep Guardiola uzalud je prozivao Ronaldinha jer se ovaj nije pojavio za razliku od ostatka momčadi. U normalnim okolnostima Ronaldinha bi sada očekivale diciplinske sankcije, ali budući da sljedeće sezone više neće igrati za katalonskog velikana, to se neće dogoditi. Španjolski i talijanski mediji navode da bi transfer Ronaldinha u Milan trebao biti zgotovljen već do kraja današnjeg dana. Gazzetta dello Sport piše da bi Milan katalonskom klubu trebao platiti odštetu od 15 milijuna eura, a Ronaldinho će s klubom sa San Sira potpisati dvogodišnji ugovor prema kojem će Brazilac godišnje zarađivati 6.5 milijuna eura. Potpredsjednik Milana Adriano Galliani doputovao je u Barcelonu gdje će se susresti sa sportskim direktorom Barcelone Txikijem Begiristainom i dogovoriti i posljednje detalje oko transfera. Službena potvrda Ronaldinhovog transfera u Milan nakon pet sezona provedenih na Campu Nou očekuje se uskoro. Dje je tu je.....
|
|
|
#13840 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Navodno je Frei odbio ponudu Milana...Kako kaze ostaje u Firenzi,a Kenon je dogovorio sve sa Milanom da vrate Shewu...Znaci to bi bilo to,Shewa i Dinjo...
|
|
|
#13841 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Evo šta Gazzetta piše :
15.30h - Ronaldinho i njegov brat stižu u Villu Gambler,Barcelona gdje su kratko čekali čelnike Barcelone s kojim riješavaju pitanje Ronaldinhovog transfera. 16.15h - U isti hotel u kojem je smiješten Adriano Galliani stiže nasmiješeni Roberto De Assis koje odgovara: Hoće li transfer bit gotov večeras? Vidjet ćemo. |
|
|
|
|
|
#13842 |
|
Registered User
![]() |
Milanista mosta hvala na blagovremenim informacijama, jer sve nas ovo i previše živcira, a valjda će i večeras završiti ovaj transfer. Ne znam treba li nam Ševa, jer bi onda Pato mogao izgubiti mjesto a po meni to ne bi bilo pametno.
|
|
|
|
|
|
#13843 |
|
Registered User
![]() |
neće pato izgubit mjesto , ak dođe sheva...
naprotiv brate..on nam i treba..jer se pato u napadu ne može sam snaći,treba mu neko ko može povući loptu, a znamo da sheva i van forme ima te kapacitete.... welcome sheva welcome ronnie
|
|
|
|
#13844 |
|
Moderator
![]() |
et Zebre dovedoše i pljucu Poulsena....liga postaje još prgavija
![]() Poulsen u Juventusu Danski fudbalski reprezentativac Christian Poulsen prešao je za 10 miliona eura iz Seville u torinski Juventus... Ugovor je potpisan na četiri godine, a godišnja plata će iznositi tri miliona eura. Dolaskom 28-godišnjeg Poulsena u Juventus vjerovatno su zatvorena vrata angažovanju Dejana Stankovića iz Intera i Xabija Alonsa iz Liverpoola.
|
|
|
#13845 |
|
Registered User
Fave Players: Paolo,Kaka, Inzaghi
![]() |
|
|
|
|