![]() |
|
|
#13876 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Znaci celavac zavrsio posao....
Bice uzivancija gledat Kaku,Ronaldinja i Pata:-D U predstojecoj sezoni igrat ce mo u formaciji Bozicno drvce....Mislim da Adebajor nakon ovog transfera nece doci u AC Milan!
|
|
|
#13877 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Napokon,,, svaka čast... Cekamo ga na predstavljanju da obuce najbolji i najljepsi dres na svijetu ...
|
|
|
#13878 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Jao koliko smo mocni doneli smo Roce za 20 mil.
Galiani e zavrsio svoi posao.Pokazali smo na celu evropu ko su mafiozi. ![]() ![]() ![]() Aj u zdravje ![]() ![]() za dobri posao na nasu upravu i su pokazali da ni su potrebni mnogo novca za solidan MERCATO znaci sam rekao solidan ne ODLICAN. Sad bi trebalo da se prekine sa pritiskom na upravu i berlusconi i od sutra maksimalna podrska za nasu familio AC MILAN |
|
|
|
|
|
#13879 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ja nisam zadovoljan...ni malo. Kad su dali za ovako potrošena igrača ovolike pare onda ne znam šta misle. Katastrofa...!!! Pod hitno treba mjenjat upravu Milana. Umjesto da dovedu Pauletu, Boruca, Alvesa, Maradonu, Pelea, Buffona, Freya, Drogbu, Etooa, Lippia, C.Ronalda, Messia, Benzemu...oni dovode još jednu trupinu pored Ronalda, užas...
Slažem se s vama da je ovo bio možda najgori mercato u povijesti nogometa jer jednostavno, dolazak najboljeg igrača na svijetu - Ronaldinha, dolazak jednog od najboljih veznih igrača na svijetu - Flaminia, dolazak drugog strijelca Serie A - Boriella te dolazak jednog od najunikatnijih bekova u povijesti talijanskog nogometa - Zambrotte nije dovoljan, jednostavno nije!!! UPRAVA NAPOLJE!!! Last edited by milanista mosta; 15-07-2008 at 20:31. |
|
|
|
|
|
#13880 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Izgleda da je i milanista mostar nazalost odljepio . . .
![]()
|
|
|
#13881 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
I kažu sunce ne šteti.....
Samo još povjerenje mladim igračima iz vlastitih pogona u nastupajućoj sezoni i sve bi bilo extra....
|
|
|
#13882 |
|
Registered User
![]() |
Ovo ništa ne valja...
|
|
|
|
|
|
#13883 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
kao što kaže mirza : Elhamdulillah !!
Bujrum Ronaldinho...čeka te broj 20 (mislim)... joj sile kad ga vidimo u red&black dresu.....juupiii sad smo garavi do jaja !! FORZA MILAN .-----------------dida----------------- Bonera-----nesta------maldini-----Zambrota ------------------------------------------ ----------------pirlo-------------------- ------------------------------------------ ----Gattuso---ambrossini---Flamini--------- ----------------------------------------- ----------Kaka---------Ronialdinho--------- -----------------Pato---------------------- FORZA MILAN
|
|
|
|
#13884 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
jebote,jest upeklo u Mostaru ![]()
|
|
|
|
|
#13885 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldinho: Sva sreća da je sve završilo ovako
U kratkom razgovoru za La Gazzettu dello sport brazilski nogometaš Ronaldinho je otkrio kako se osjećao svih ovih dana dok je čekao rasplet svoje sudbine... Na kraju je sve završilo potpisivanjem trogodišnjeg ugovora s Milanom, gdje će igrati sa znancima iz svoje reprezentacije, Kakom i Patom. - Sva sreća da je sve završilo na ovakav način. Napokon sam stavio potpis na ugovor s Milanom, sretan sam jako, ovo je veliki korak u mojoj karijeri - rekao je Ronaldinho i dodao: - Činilo mi se kako traje vječno ovo razdoblje u kojem nisam imao pojma gdje ću nastaviti karijeru, gdje ću dobiti priliku i gdje ću se ponovno boriti. Barcelona? Ne pitajte me ništa za njih. Više nisam njihov igrač, to je prošlost. Pitajte me za Milan. Sada sam tu, spreman da ovom klubu i ovim navijačima dam sebe - rekao je Ronaldinho.
|
|
|
#13886 |
|
Registered User
![]() |
Galliani Abramoviču: Makni ruke od Kake
Adriano Galliani, dopredsjednik Milana bio je nedavno ekskluzivni gost na jahti vlasnika Chelseaja Romana Abramoviča u Portofinu... No, Galliani nije bio niti malo srdačan gost, već je ruskom tajkunu objasnio povod dolaska. - Makni ruke s Kake. Nećemo ga prodavati i nemojte više pitati za njega. Navodno je takvu rečenicu Galliani izrekao Abramoviču koji je prije desetak dana javno ponudio 100 milijuna eura za aktualno najboljeg svjetskog igrača. - Kaka nije na prodaju. Ne postoji cijena zbog koje bi se lišili Kake - poručio je nakon sastanka s Abramovičem dopredsjednik Milana. U drugom poluvremenu razgovora navodno je Galliani tražio od Abramoviča Andrija Ševčenka, no nije poznato koliko su daleko došli pregovori oko ukrajinskog reprezentativca.
|
|
|
#13887 |
|
Registered User
![]() |
Konačno sam dočeko svoj Milan... Sa slabom obranom i strašnim napadom oleeeeeeee
![]() |
|
|
|
|
|
#13888 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Senahid,fino izgleda taj tvoj sastav,ali ima igrač viška
|
|
|
|
|
|
#13889 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Evo da se javim, našao sam internet caffe! RONALDINHOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! Toliko sam sretan da sam se jucer napio totalno, sčavio sam s bratom!!
Ovo je fantastičan transfer, jer u kakvoj god trenutno bio formi on je i dalje najtalentiraniji igrač na svijetu... A u Milanellu se radi drugačije nego u Barceloni. Bravo Galliani za ovaj posao! Do sada smo doveli 3 vrhunska igrača, cini mi se da ce nam se jos pridruziti Sheva a moja nada je i Boruc, iako se cini da cemo se opet pouzdati u Didu, kako vidim prema njegovim izjavama. Jedina vijest koja mi se na sviđa je da ce Abate na posudbu, a on je dosta dobar igrač. Forza grande Milan!
|
|
|
|
#13890 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Još ovo, mislim da je ovo naš najjači sastav:
---------------dida------------ -zambrotta--bonera-nesta-kaladze-- ---------------pirlo--------------- ------gattuso-------flamini---------- -----------kak'----ronaldinho----- --------------pato---------------
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|