![]() |
|
|
#13906 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Mislim da je trenutno najnesretniji igrač na svijetu Shevchenko
![]() |
|
|
|
|
|
#13907 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Šteta što Sheva ne dođe.....jbg...
jes gotivna slika Roniea u dresuuuu...prejakkoooo
|
|
|
|
#13908 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Milan: 30.000 navijača dočekalo Ronaldinha
Brazilskog nogometnog asa Ronaldinha na predstavljanju u novom dresu Milana, na San Siru je dočekalo skoro 30.000 ljudi... Svjetlosni i specijalni efekti i vatromet dočekali su Ronaldinha pri njegovom ulasku na San Siro gdje je vladala prava koncertna atmosfera. Milanovi navijači razočarani prošlogodišnjim Milanovim petim mjestom pomahnitali su za kartama nakon transfera 28-godišnjeg Brazilca iz Barcelone i oduševljeno su pozdravili Ronaldinhov dolazak. Trener Milana najavio je da će Ronaldinho i Kaka igrati iza isturenog napadača u formaciji božičnog drvca ove sezone. - Bit će uzbudljivo igrati uz Kaku. On je među najboljima na svijetu. Također mi je dobar prijatelj i dobro se slažemo u reprezentaciji. Svakom igraču je san zaigrati za Milan. To je poseban osjećaj i nadam se da ću donijeti puno radosti Milanovim navijačima – izjavio je Ronaldinho, kojem je Milan dozvolio nastup na Olimpijskim igrama u Pekingu. Nakon pet sezona provedenih u Barceloni Ronaldinho je došao u Milan praćen komentarima da mu su mu zabava i izlasci važniji od nogometa. - Bio je to prekrasan period u Barceloni, osvojili smo puno trofeja, ali zaključili smo obostrano da je nabolje za sve da se rastanemo. Uvijek sam imao život i pored nogometa i nastavit ću tako. U dobroj sam fizičkoj kondiciji. Web-administratori potvrdili su da su u srijedu zabilježili deset puta veći broj ulaza na stranice od uobičajenog prosjeka. Prodaja godišnjih karata obustavljena je zbog tehničkih problema. Stala je na 5.230 prodanih ulaznica od ukupnog kontigenta koji iznosi 18.518.
|
|
|
#13909 |
|
Registered User
![]() |
e de skontajte da se ozlijedi u pekingu....
|
|
|
|
#13910 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
|
|
|
|
#13911 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Seedorf: Mogao bih mu prepustiti desetku
Puno priče se u Italiji vodi oko Ronaldinhovog broja... Seedorf je za vrijeme špekuliranja oko Ronaldinhovog dolaska rekao da je desetka njegova te da je nikome ne prepušta. Ali izgleda da je Clarence smekšao nakon dolaska Ronaldinha te bi mu mogao prepustiti svoj najdraži broj. Marca piše da će Ronaldinho zauzvrat surađivati sa Seedorfom u dobrotvornoj oraganizaciji za djecu na čijem je čelu Nizozemac. Na pitanje o prepuštanju desetke Seedorf je rekao: Da prepustim desetku? Pa vjerovatno bih mogao. Ako se ne dogovore dvije velike desetke, Ronaldinho će vjerovatno postati Milanova velika jedanaestka, jedini broj koji bi Brazilac realno mogao uzeti.
|
|
|
#13912 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Samo da ne uzme 11, posto je baksuzan broj, nijeda se jedanastica nije naigrala u milanu, bolje nek uzme 20 vek kad Seedorf ima 10.
11. Rivaldo; 11. Gilardino samo nemoj 11, nek uzme 66 ili 77 samo ne 11.
|
|
|
|
#13913 |
|
Registered User
![]() |
E sigurno zbog broja neće dobro igrat
![]() |
|
|
|
|
|
#13914 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Alberto, mislim da je vrijeme da Clarence počne igrati ono što je u zadnje 2 svoje sezone igrao Rui, a to znači manji broj utakmica ali sa većim intenzitetom i većom kvalitetom. Dolaskom Ronaldinha dobili smo i osvježenog Seedorfa koji više ne mora igrati 40-ak utakmica godišnje ( što realno vise niti ne moze ). Već moze mijenjati i Kaku i Dinha, a i igrati srednjeg veznog.
A Flamini je strašan igrač, to cete vidjeti ove godine.
|
|
|
|
#13915 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Mislim da bi Seedorf nece prifati ulogu kao sto e imao Rui
|
|
|
|
|
|
#13916 |
|
Registered User
![]() |
Mislim da će mu Seedorf pusiti broj 10, a on uzeti 20....
što mislim da ne treba raditi...ipak sedorf je zaslužio taj broj, dobrim partijama..i ponečim drugim...dok ROnie, uz dužno poštovanje, još nije zaslužio taj broj.... al ako se oni dogovore..onda je Ok.... @pece4ever zaboravio si na igrača kojeg sanjam, da se vrati u milan... Hernan Crespo...broj 11, što je zavalio dva gola Liverpoolu..i nadavao se u serie A... tak da to nema veze... mada sam siguran da će ronie uzet 10 ili 20....(pošto gourcuffa nema)... . al pustite ba brojeve...nek on dobro igra, pa makar nosio br. 67 ![]() FORZA MILAN
|
|
|
|
#13917 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#13918 |
|
Registered User
![]() |
pa šta je ovo , nikog nema na forumu jbg...
ja ev iz grada...još me drži onaj štok.... ![]() FORZA MILAN
|
|
|
|
#13919 |
|
Registered User
![]() |
Ljudi moji, Roni u Milanuuuuuuuuuuuuuuuuu...
![]() Čak moj buraz, Interista sad malo nateže za Milan... ![]() |
|
|
|
|
|
#13920 |
|
Registered User
![]() |
DIDA
ZAMBROTTA-NESTA-KALADZE-JANKULOVSKI ------ PIRLO - GATTUSO FLAMINI - RONALDINHO - KAKA ---------------PATO zambrota igra desnog beka (kaj ne??) ,vidim da je netko ovdje pisao da on igra lijevo... zatim,isto i za flaminija, on igra desno krilo,ili desni bek (ko zambro)-- kaj ne?? mislim da bi ovo bila opaka taktika, flamini i zambro po desnoj strani , i janku po lijevoj strani,a kaka onako malo prema unutra zajedno sa ronaldinjom se zayebava... ![]() Last edited by bLOND !-,-!; 19-07-2008 at 05:27. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|