AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 01-08-2008, 10:51   #14026

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Razlika je i u tome sto Sevilla ima tri pripremne utakmice vise od nas, sto zanci imala je vise vremena za pripreme, tako da ne mozes da trazis mnogo od nasih igraca, ipak nam je tek treca utakmica.

Bice bolje u drugom poluvremenu, a i Kaka ce dati gol, a mozda i dva.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:07   #14027

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post

Bice bolje u drugom poluvremenu, a i Kaka ce dati gol, a mozda i dva.
kaka izašao iz igre, ušao jankulovski,.... tak da ipak neće zabit gol-dva....

i da, GATTUSO SCORES,

tooooo!!!
kakva golčina!!!!!
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:10   #14028

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
ma nije to problem, ovo jew prijateljska utakmica i igrači nisu fit. Jedini problem koji ce se ponavljati i ove godine je taj sto mi uopce nemamo takticki plan, kao i do sada...
Old 01-08-2008, 11:21   #14029

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Normalno da je to naš najveći problem (to što nemamo taktike),a ko je tome kriv??Naš najveći i najpametniji trener Ancelotti!Ne smeta mi sto loše igraju jer su na početku priprema,ali da je igra bez glave i repa,a praktički je ista(jedino je Zambrotta novi u ovom sastavu) to je isključivo njegova krivica!A što se tiče Seedorfa,izgleda da je skužio da mu mjesto u 1. sastavu više nije sigurno pa je ponovo počeo trčat i trudit se da igra!Za Kaku malo smiri emocije kolega@Blond,previše je on za nas napravio da bi ga sad samo tako potezao poslije 1 i pol nebitne utakmice,on je pravi kad treba biti pravi i uopće se ne brinem za njega!Ajoooj,da prodat ga,pa nisi mogao goru izjavu izbaciti!Pomalo,treniraju tek 10 dana,ali Carletto će nam i ove sezone pojest živaca i živaca
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:34   #14030

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

nisam reko da bi ga trebali prodat samo zbog tog šta je ove pripremne tekme loše odigro...
neg za 100 milijuna eura možemo kupit jako kvalitetnog stopera i još jednog jako kvalitetnog igrača na poziciji kake (iako nam ne treba jer imamo ronaldinja)
i još nam ostane para i za trećeg jako kvalitetnog igrača....
Old 01-08-2008, 11:45   #14031

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
anceloti je najveci smrad..igramo formaciju 5-5..stvarno nemam reci vise..
Old 01-08-2008, 11:53   #14032

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja sam gledao zadnjih pola sata i igra je krajnje ocajna ali ipak treba uzet u obzir da su ovo pripremne i da se provjeravaju neki igraci kao antonini digao, Brochi SIGURNO neće biti u prvih 11 kad se vrati Ronaldinjho, Flamini, Pato, Abiatia treba ostavit na golu kako god bolji je od onog panja Kalaca...
Ona 17-ka u Sevilje nam je pravila dosta problema ne znam ko je, i dobar im je Luis Fabiano... Ovo je info za Galiania h a h a h a h a h a h a h a h a
Old 01-08-2008, 11:53   #14033

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Eto hvala Bogu zavrsi se i ovo mucenje...nemamo napadaca povrjedjeni su imamo samo kaku i paloschija i pocetkom drugog poluvremena mjenja ih cuveni carlo sa jankulovskim i brocchijem(koji poslije dobije dva glupa zuta kartona)....
Slazem se sa Saletom i Mrkim imamo ekipu sad super dobri su transferi (istina da je trebo stoper doci neki mladi) ali taktika hmmm treba mozda sacekati da svi budu tu pa onda nesto vise reci,ako ove god ne bude nista onda ce se def. pokazat da je Carlo glavni i odgovorni krivac,kako sad vecina na ovom forumu tvrdi....

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 11:55   #14034

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma kakva prodaja Kake sta budalesate... Ma necu ni da komentarisem takvu glupost a bas bi volio znati koga bi to ti doveo kvaliteta i karaktera Kake u AC Milan?
Milsimd da ga trenutno nema na trzistu...
ps: Mislim da su nam dosli neki Urugvajci jedan ima 19 drugi 21 godinu mislim...
Old 01-08-2008, 14:43   #14035

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
hahaha cuj one dvojice anti-ancelottievaca nema taktike pa vi nemate pojma milan danas sem Paolschia nije imao striktnog napadaca,pa jankulovski igrao wingera na drugoj strani antonini zadnjih dvadesetak minuta dok je Ambrosini igrao centrafora i vi govorite o nekoj taktici,sto nespominjete sjajne igre Pata i Ronaldinha pred Olimpisjke igre koji su 100% nasi prvotimci kao i Flamini koji ima problema sa desnim bedrenim misicem(nateklina).
Ancelotti je danas sve igrace izrotirao cak je i gurno vise prema naprjed,bonera na beku Digao sasvim solidan u 2 poluvremenu.

Nisam pohvalio i nastup Simica na Tim trofeu,ljudi prerano dajete zakljucke vi stojite na dugorocnim izjavama kako nevolite ancelotia i njegov nacin ali mislite da nebi bilo drugacije da je bio tu Ronaldinho,Pato,Flamini,Boriello,Inzaghi,Nesta kao i fit Kaka sta je jako bitno.

Anceloti je izrotirao 25 igraca na TT dok je Special One lol koji je najjacim sastavom isao na Milan (Crespo,Balotelli,Zanetti,Maicon,Burdiso,Figo) protiv nasih baby-bombera i maldih tamnoputih klinaca,jos sto se dalo zapaziti da smo igrali 3 razlicite formacije na TT i vi tu pricate o nekim rotacijama,bolje bi vam bilo da pocnete gledati stvari malo drugacije!!
rinogattuso is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 16:41   #14036

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Nemozemo od Kake da trazimo puno sada, decko je ipak pre 2 - 3 meseca imao operaciju kolena, tako da i ovo nije bilo lose, ma da se malo nervirao zbog startova protivnickih igraci i zbog tog sto jos nije stigo svoju formu pre operacije, ali nista strasno imamo jos najmanje 4 - 5 utakmice pripremne i bicemo OK kad pocne prvenstvo uopste ne sumnjam u tome.

A sto se tice Ancelottija ja bi ga pre 5 godina promenio, a sad je ja mislim kasno da se uopste oterecujemo s njim, jedino me muci ko ce da sedi na klupi kad dodju Roni i Pato, a ne bih voleo da to bude Seedorf.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 16:44   #14037

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bLOND !-,-! View Post
nisam reko da bi ga trebali prodat samo zbog tog šta je ove pripremne tekme loše odigro...
neg za 100 milijuna eura možemo kupit jako kvalitetnog stopera i još jednog jako kvalitetnog igrača na poziciji kake (iako nam ne treba jer imamo ronaldinja)
i još nam ostane para i za trećeg jako kvalitetnog igrača....
Ne seri ba.....Lupas bezze gluposti..PA covjek ima dva treninga poslije operacije i ti hoces da trci...Ma daj,ovo su propreme...
A kada spominjes MAldinia moras ustati,jer to je covjek koji se jednom radja...
Forza Milan..
Old 01-08-2008, 17:05   #14038

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

dobro sorry,, ovo za kaku sam bio živčan kad sam vidio kak igra pa sam "reko prije neg sam ispeko"

ok, takav igrac poput Maldinija se rađa jednom u 1000 godina, al yebem mu mater,mora jednom u "umrijet"

pa treba proć u penziju sa 32-33 godine kad si na vrhuncu karijere pa češ bit zapamćen... ko šta je Boban prošo sa 31 godinu u penziju i npr Zidane koji je najbolje igrao te svoje zadnje tekme pa je prošao u mirovinu fino...a ne se tu zajebavat sa 40 godina i igrat profesionalni nogomet, pa komedija.....
Old 01-08-2008, 18:37   #14039

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Veći baba od vas još nisam vidio. Pa stvarno...ne mogu shvatit kako neko konstantno opravdano ili neopravdanao može žugat, žugat i samo žugat. Pa jel išta valja u Milanu pobogu?
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2008, 03:07   #14040

semir_rossonero

Registered User

semir_rossonero's Avatar

Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
semir_rossonero is on a distinguished road
sta je uradio chelsea..sa kim igramo za trece mesto..??????????

Tags
balkan

Posting Rules