![]() |
|
|
#14041 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
AC Milan - Chelsei SUTRA za trece mjesto mislim u 12 h
|
|
|
#14042 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Da Chelsei izgubio na penale,Shewi golman odbranio penal...
|
|
|
#14043 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Rinogattuso sta ti pricas covjece?
Prvo poluvrijeme Milanova postava: Abbiatti-Oddo-Maldini-Kaladze-Zambrotta-Pirlo-Rino-Ambro-Seedorf-Kaka'-Paloschi. Osim Paloschjia i Zambrotte ovi ostali igraci bi trebali moci igrato zajedno zatvorenih očiju već, a oni ne mogu tri pasa spojit jer nemaju pojma tko se gdje kreće. Promatraj reakcije Odda, Mareka, Bonere kada igraju na bekovima pa kada izmjene pas sa Rinom i Ambrom i kada treba krenit akcija - totalni kaos. I nije problem sto Bonera igra beka jer ga je igrao i prije u Parmi ( mislim kod Prandellia)i cak igrao za Lippievu Italiju na toj poziciji. A Dinho NE IGRA dobro za Brazil! Gledao sam obje utakmice i uopce ne znam sto to novine pišu, jer on je jaaaako spor, trom i slabo sudjeluje u igri. Moze zahvaliti Dungi sto ga je stavio kao drugu špicu pa ne mora toliko trčati, jer da igra veznog vec bi ispustio dušu. No i dalje mislim da ce nam on biti veliko pojačanje i da ce biti u ok formi, ali za par mjeseci tek, sada nije. Pato odlican!! Nesta ima ozbiljno oštećenje kralješka, i morat ce na operacije kako se cini. Maldini ima 40 god, Simic i Digao su kante kako god okrenes. A Galliani savjetuje da Ambrosini igra stopera.....moj bože!
|
|
|
|
#14044 |
|
Registered User
![]() |
Ma sve je to super, nemojte se brinut, carlo zna sto radi, kao i uvijek
![]() ![]() ![]() , nemojte pisat protiv milana, nema veze sto sto nemamo niti jednu akciju postenu, kaka ce to izvuc, sam kad mu se bude dalo, sad je jos ljeto, vruce je![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14045 |
|
Registered User
![]() |
Kaka povrijedjen. Neigra danas protiv Chelsia.
To za Ronaldinja nimalo nevalja... ON MORA uću i formu jer u suprotnom smo najebali posteno... Nesta izgleda na operaciju, Borielo vec bio na njoj, Inzaghi ne moze igrat 2-3 utakmice zaredom kao ni Maldini, godine necu ni spominjati, Zambota nije u formi ima godinu dana i on treba da se ponovo pronadje... Nije mi jasno zasto ne da sansu malom Darmianu u odbrani mali je fantastican, Digao, Simić su 0... Jako sporo i dalje igramo, nemamo ni jednu uigranu alciju, cuvamo loptu muljamo je oko sesnesterca i na kraju BOOM uzmu nam loptu Kontra i gol... Tako ce nas sve male ekipe i dalje ubijati. Mora se PUNO PUNO brze igrati oslobadjati lopte, uigrat par akcija i NAPOKON naucit nase bekove da centriraju, pa majku mu jebem toliko igras fudbal i ne znas napravit JEDAN normalan centarsut. Sramota jebote...
|
|
|
#14046 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Evo ovo je, nažalost, jako precizna dijagnoza naše bolesti ![]() Sporo, previše je to sporo. Igrači moraju davati 120% od sebe ove sezone ako zelimo biti u utrci za scudetto. Nije toliko problem sto ce Nesta izbivati 2-3 mjeseca, Boriello 2, Pippo biti ozlijeđen...takve stvari su dio sezone svakoga kluba, ali ostali igrači moraju dati više nego prošle godine. Mi jednostavno moramo početi igrati agresivan nogomet, bez obzira koliko su naši playmakeri profinjeni igrači ( Pirlo, Seedorf, Dinho, Kaka' ). Bez trke, faulova i šprinteva s uigranim kombinacijama mi nemamo što tražiti ni ove godine. Mi igramo kao Brazil, a Brazil nismo jebiga... ![]() Volio bih već danas vidjeti AMbra na stoperu, pa da vidimo i to. A ne da igra Favalli a onda u prvenstvu kad se svi useru ( ispričavam se na izrazu) nakon 10 kola jer imamo 4 pobjed, da se počne rotirati i razmišljati kako dalje. Sa ekipom koju imamo, i bez Neste, Pippa, Boriella... mi u prve 4 utakmice sezone MORAMO uzeti 12 bodova i tako dočekati derbi. Ako opet krenemo loše u sezonu onda jebeš sve...
|
|
|
|
|
#14047 |
|
Registered User
![]() |
Bit ce jako jako jako tesko ove sezone ako nastavimo kao i zadnju sezonu. Kao sto mrki reče MORAMO igrati i brze i AGRESIVNIJE, nesat protivniku da iznese loptu napadat ganjat a to kod nas tesko iko moze. Vidjet cemo evo opet se aktuelizira vracanje Sheve na San Siro jer i Kak je opet povrijedjen neda nam se u p m .
Ali i ako ga vrate NIKAD MU SE NECE ZABORAVIT I OPROSTIT poljubac Chelsievog grba na prvoj utakmici i njegovom prvom golu za njih. Sram ga bilo... Đubre Ukrainsko... A bio je Bog sa Maldinem ... Evo tekma ce za 20-ak min pa da vidimo sta nam je Ancelotti spremio za danas...
|
|
|
#14048 |
|
Registered User
![]() |
Da, nadam se da ce flamini zaigrati. Ali ako je ozlijeđen bolje da ne igra ipak dok ne bude 100% fit.
Mi smo igrali savršenu obranu onda kada su nam u vezi igrali Pirlo-See-Rino-Rui. Tada smo igrali presing i stajali blizu igračima, u zdnje 3 godine obranu igramo tako da igramu nekakvu povučenu zonu, što je katastrofa. Samo kada odluče trčati 8 liga prvaka) onda odigraju kako treba u sredini. Što je dokaz da igrači igraju kada im se igra... Ajmo danas!
|
|
|
|
#14049 |
|
Registered User
![]() |
MILAN-CHELESEA: LE FORMAZIONI UFFICIALI
03/08/2008 MILAN: Kalac; Bonera, Maldini, Simic, Favalli; Zambrotta, Gattuso, Flamini, Jankulovski, Pirlo, Ambrosini. CHELSEA: Chec; Ivanovic, Alex, Therry, A. Cole; Ballack, Michel, Lampard, Malouda; R. Philips, Anelka. | |
|
|
|
#14050 |
|
Registered User
![]() |
Umjesto da se Abbiatti uigrava sa prvom ekipom i obranom, mi igramo Kalca koji je SMIJEŠAN!!! Zasto? Da se vidi tko je prvi golman?? Pa Abbiatti je prvi i gotovo, šta je upitno j...!!
0:2 8.minuta! Igramo bez špica, Paloschi na klupi. I Favalli umjesto Antoninia lijevo. Taj dečko bolje da nije dolazio iz Empolia, jer kad god bude prilike Favalli ce igrati ispred njega, vidjet cete. Ma jebeš ovo, necu ni gledat.
|
|
|
|
#14051 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Heheheheheheheheh.....ja ne znam stvarno nemam rijeci osim da se dobro nasmijem....
0:3 prvi 20 min ....Kalac i Simic moraju biti protjerani iz Milana... Shvatam ja da se tek uigravaju ali sto Mrki rece poznaju se dobro igraju sto godina zajedno,pristup igri katastrofa Flamini koji je bio povrjedjen najvise trci i nesto oce... Ja razumijem Carlo isprobava varijante nema napadaca, ali ovaku bruku duzovit nebi smjeli ni 2 ekipa Milan....isto kao da su nizerazredni klub, a ne Milan.... Gattuso i Ambrosini nasa glavna dva napadaca heheheh.....Galliani rekao Carlu da isproba Ambra na stoperu ovaj ga stavio za napadaca loool pravo ga je posluso Do pocetka sezone ostalo je jos manje od mjesec, ako nesto zele treba u ove tri sedmice da jedu travu i da postignu fizicku spremu kako zaista trebaju... Ali mislim da je glavni problem u pristupu igre.... Ali kako je Kalac profulao loptu kod 3 gola to obavezno treba da vidite NE SMIJETE TO PROPUSTIT.....
|
|
|
#14052 |
|
Registered User
![]() |
Ma ovo je cista neposlušnost, bahatosti i da skratim: boli ih....on stvar za MIlan!! I Carla i igrače! Sramota, gasim prijenos!
edit: sad cete reci: ovo sau pripreme... Recite mi i ovo: koji klinac mi ovdje pripremamo???!! Galliani kaze da bi Ambro mozda mogao igrati stopera, ovaj ga isprobava na špici! Taktika? Jesmo mi čuli za to? Pirlo radi sta hoce, kao ja na ulici kad hodam pa ponekad eto šutnem loptu!! Sramota, kako im nije neugodno! To su pripreme ozbiljnog kluba sa taktičkim planom i ciljem?? hahaha! Imat cemo do Božića -15 bodova pa će biti opet isto... 2002/2003 - odlična i malda ekipa na vrhuncu, najbolja na svijetu. 2008/2009 - isti igrači, NE najbolji više na svijetu. Tko to ne razumije taj je idiot.... otprilike prijevod jednog suvislog komentara sa neta.
Last edited by mrki; 03-08-2008 at 06:26. |
|
|
|
|
|
#14053 |
|
Registered User
![]() |
Sramota!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#14054 |
|
Registered User
![]() |
Bruka i SRAMOTA.
Pod hitno protjerat GALIANIA, a za njim Ancelottia, Kalaca, Simića, Favalia,Digaoa, Brochia- Pirlu naci adekvatnu zamjenu i dat mu do znanja da nije nezamjenjiv. Dovesti Drogbu i Pravog trenera ... U svakom smislu rijeci Sramota - ovo sto su nam danas pokazali. Kako se samo Abramović smijao - Da sam na Berlusconievom mjestu bilo bi mi jako neugodno da mi se neki ruski bogatasic smije i da njegova ekipa demolira moju na onakav nacin UŽAS
|
|
|
#14055 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Alal ti cufte petarda puce i to kako ponizili su nas da ne mogu vise,igraci chelskija grizu sjajan pristup non stop napadaju vezni red strasan...a nasi pristup igri katastrofa bas izgledaju kao da ih boli za utakmicu i Milan...I da slazem se s Mrkijem sta smo mi to ovde se pripremali i uigrali nista samo dozivjeli blamazu jedino sto smo pokazali da bez pristupa pravog nema nista i da neki igraci ne zasluzuju Milan i da nam treba novi stoper pouzdan...
Jedino pozitivno iz svega je to sto nam se sad dogodio ovaj poraz i blamaza tako reci na vrjeme.... Iskreno se nadam da ce nas igraci ispraviti i pokazati da zasluzuju Milan, jer ova igra je identicna onoj iz predhodne sezone(najgora u zadnjih 10 god) Nadam se da cemo dozivit da ih pohvalimo konacno ....
|
| Tags |
| balkan |
|
|