![]() |
|
|
#14071 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Neznam koliko je tacna informacija za kraljezak,neki navodi kazu disk,neko kaze ledjni zivac upaljen..kako znam da je kraljezak,to je hitna operacija nema okljevanja ipak u Millanelu nisu kreteni!Ipak veliki problemi pogotovo napad jer kada je Abiatti na golu bolja smo momcad 30%..Opet cemo na man city sa Paloschiem i sa Seedorfom jaoo
|
|
|
|
|
|
#14072 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Kao sto sam spomenuo, a sad navodi calciomercato.it, Carlo i Galliani su se sastali i nova meta Milana je TIAGO Silva, iz Fluminensea. Gledao sam ga i igrao je odlično. Carlo je navodno hitno tražio novog stopera. Jedna od njegovih izjava poslje Chelsea-Milan bila je: " I kada se vrati Nesta nece sve biti riješeno." Tako da je moguće da se naš Carlito čak i pobunio malo
Ili se ja to samo nadam...
|
|
|
|
#14073 |
|
Registered User
![]() |
Nista od pojacanja,Galliani na potrazivanje Ancelottia rekao NE Tiagu Silvi!
rekao je da ima opcija na CB,da Kaladze trazi forumu i da se Nesta oporavlja kao i to da mozemo ocekivat Ambrosinia na stoperu. |
|
|
|
|
|
#14074 |
|
Registered User
![]() |
Galliani je poludio
|
|
|
|
|
|
#14075 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
sjećam se dobro da je prije galiani govorio kako i ambro može igrati napadača ( to prošle sezone,kad nam je napad štekao)...a sad se priča kako može i igrati i CB...(kad nam odbrana šteka)...
i realno...Nesta Pirlo Gatuso i Kaka čine 70 % naše ekipe... Gledao sam danas ove golove Čelzija...ne dao Bog nikome..pa ni nama...golovi sa pola centra...i za 3 gola je 100% kriv Kalac...Ancelotti je popizdio....Galiani se smije (doziva anelku da mu pomogne da da izjavu..i to sa osmijehom..kao da je dobio 5-0, a ne izgubio)...a Abramović..plače od smijeha... pa osramotili su nas...strašno strašnoooo jeboteee P.S. jesam popio večeras ( u gradu ne toliko,al sad nastavljam...) ![]() FORZA MILAN
|
|
|
|
#14076 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Razocaravajuca vijest nazalost....Potvrdjeno je da Kakina operacija krajem maja nije nista donjelo dobro i bol u koljenu se opet vratio, i trenutno Kaka veoma tesko hoda....
Kaka je izjavio da ce dati sve od sebe da se vrati do pocetka sezone i da nece nikako prihvatiti novu operaciju....Ta njegova povreda kako sam ja razumio je pravo nezgodna, on je igrao veci dio prosle sezone sa tom povredom jer izgleda da je bol povremena samo,ali su mi doctori rekli da je pametno da to operise sto je on i uradio ali izgleda da nije nazalost nista pomoglo
|
|
|
#14077 |
|
Registered User
![]() |
Ovo je strasno sta se desvaa Milanu,neznam svakim danom je sve gore i gore..Kaka ce opet zaigrati tekmu,dvije pa opet bol.Gdje je tomu kraj,mislim da bi trebali pricekati sa zakljucima ali alarmantna je situacija.
|
|
|
|
|
|
#14078 |
|
Registered User
![]() |
Najbolje je poslat i njega i NEstu na operaciju ako je stvarno potrebno pa kad se oporave, oporave. Nisu oni djeca, shvatit ce.
Za Kakinu preigranost krivim isključivo trenera i nikoga više! Jer bez taktičkih zamisli i varijacije u zadnje 2 godine jedino je taj jadni Kaka sve igrao sam i odigrao 95% utakmica, čak i kada ga je mogao vaditi. I sada se to vraća onako kako smo i zaslužili. Forza Ricky, oporavi nam se brzo!! A Berlusconi nek s nosi u .... ako ne zeli ulagati u klub. Pa nisu navijača Milana slijepi poa da misle da ce Dinho riješiti sve.
|
|
|
|
#14079 |
|
Registered User
![]() |
Kaka prosle sezone je preskocio oko 20-tak utakmkica minimalno,imam taj broj negdje al necu da trazim sad.Kaka je nema donio LP i sebio donio Zlatnu Loptu,zrtva mora postojati imali smo slabiji tim nego danas ali sta ces,cuda se desavaju!
Finale olimpijskih igara zavrsava 22.8. znaci ipak postoji mogucnost da Dinho i Pato se stignu odmoriti i pripremiti za 1 kolo. |
|
|
|
|
|
#14080 |
|
Registered User
![]() |
Pa znam da je preskočio, ali zato što je imao bolove u koljenu. Kada god je igrao bio je iscjeđivan do maksimuma. Naša ekipa nije još uvijek odvoljno jaka, i to je realnost. U obrani imamo 2 igrača koja su vrhunske klase: Nesta i Zambrotta. Tri koja su vrlo dobra ili tek dobra: Kaladze, Bonera i Jankulovski. A ostatak je jednostavno loš: Oddo, Simic, Digao, Favalli, Antonini. Mladini je posebna priča, njega nije u redu komentirati negativno.
Sada Carlo ima tri odlične polušpice: Seedorf, Dinho i Kaka'. i MORA ih rotirati kako bi sačuvao svježinu tokom cijele godine. A Seedorf se onda čak može koristiti i u sredinu sa Flaminiem, Pirlom itd... Samo NE Rino-Ambro, to je užas. Mislim da je Ancelotti dao na znanje što misli o ideji da ambro igra stopera stavivši da na špicu. Ne bih se ni čudio da smo namjerno odigrali ovako bezvoljno, sve je moguće. Liga počinje 30.08. prva tekma je Milan-Bologna mislim, jel je? To moramo dobiti s bilo kojom postavom, a onda ide za 7 dana Genova vani, a tada ce Dinho i Pato sigurno biti odmoreni i fit. Sumnjam da ce biti ok za prvu tekmu nakon Olimpijade, puta itd.
|
|
|
|
#14081 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
![]() Oporavi se Ricky..... još bih dodao da nam treba još jedno zvučno pojačanje u odbrani (CB),pa da završimo mercato... ![]() FORZA MILAN ![]()
|
|
|
|
|
#14082 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
100% sam siguran da ce Dinho i Pato biti spremni za prvu utakmicu, posto imaju 8 dana od kraja olimpiske igre do pocetak sezone, ali kakvo nem je stanje, cak sto vise zelim da brazil i ne stigne dalje na olimpiske igre, do cetvrtfinala i onda nek nam se pre vrate.
A sto se tice transfera, sem (CB), moramo da kupimo jos jednog spica, cak i kad se Borriello vrati ja mu mnogo ne verujem, a i siguran sam da nem nece vise pruzite sto nam je i Gila pruzao.
|
|
|
|
#14083 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Van Basten, Inzaghi, Weah, Savicevic, Boban
![]() |
Quote:
Za centralnog odbrambenog se trazi Stendardo iz Lazia, koji je bio na pozajmici u Juveu, dok je sve blizi transfer Alex Silve iz Sao Paola (pisu da je Leonardo sve ugovorio sa njegovim menadzerom koji ima 80% kartona tog igraca), mada se ni Sao Paolo ne buni zbog mnogih ranijih "fantasticnih transfer izmedju 2 kluba"
|
|
|
|
#14084 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
U cetvrtak u 11.00h po nasem vremenu na eurosportu ima prenos tekme Brazil-Belgija! |
|
|
|
|
|
|
#14085 |
|
Registered User
![]() |
Sluzbeno potpisali su Mathias Cardacio i Tabarč Viudez,nosit ce brojeve 14 i 20!
danas su samostalno trenirali u Millanelu,sutra ce biti upoznati sa ostatkom ekipe,nadam se da ce barem jedan izrasti u klasu! |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|