![]() |
|
|
#14191 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
hocel imat na obn prenos milan-juve
|
|
|
|
#14192 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Mislim da na OBN-u nema prenosa, ako neko zna gdje ce biti neka napise.
Sto se tice odbrane, mislim da smo desetkovani. jer Maldini tesko more odigrat 2-3 tekme za redom, Kaladze ima problema sa povredom kao i Nesta, Favali je truntav sam od sebe, Oddo, Zambrota, Jankulovski, Antonini NE MOGU igrati zadnjeg u odbrani, sto znaci ostaju nam Bonera i mali Darmian (u kojeg zaista polazem nade samo mu treba davat sanse u manjim tekmama) a to nije dovoljno ni za intertoto kup a kamoli za Scudetto... Steta sto nece doci taj Ivanovic jer koliko sam upratio na ostalim sajtovima decko je stijena ali jeb ga nadam se da je ovo Galiania opametilo i neka za sva vremena zatvori vrata Chelsiu koji nas konstantno zajebaje oko igraca, Mi sa svima idemo fino pa nam ga svi šušnu sa strane...
|
|
|
#14193 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
Kakva žalost od posta ![]() jesmo iskusni...al smo stari jbt..razbi nas Chelsea ko mačiće.. ....treba nam jedan stoper(Terry,Ivanovic, il Vidic) i desni bek (dani alves-koji je u jebenoj barci, ili Miguel.. ili S.Ramos)... i golman (Helton,Akinfeev,Boruc,Buffon)... i tek onda možemo Interu i Romi i Juneu , reći : "ajd da se takmicimo..." inače će nas odjebat ...al et lijepo je vidjeti da se neko nada uspjehu u Serie A , BEZ ODBRANE...i ....ne dao bog nikome ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#14194 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Dakle Ivanović, Miguel i Helton su glavne karike da bi se moglo igrat s INTEROM ili ROMOM?
Svaka čast . Da i dođe neko od tih igrača opet bi našli neku rupu... |
|
|
|
|
|
#14195 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ancelotti potvrdio,stoper dolazi!!Pitanje je ko?Ivanovic nije iskljucen,opcija Marqes!!
|
|
|
|
|
|
#14196 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Koji Marqes ba...Smjesno...
|
|
|
|
#14197 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Da, Carlo je rekao da traže stopera, ali samo nekoga tko je vrlo kvalitetan, ne tek da popune rupe.
Marquez je savršeni stoper za NE igrati u Serie a! Previše nekan i skolon greškama, ozljedama, i ima 29 god! Katastrofa zamisao. Nisam čuo za to da Ivanovic nije otpisan, bilo bi dobro da ga ipak na kraju uzmu. A i Čorluka bi čini se mogao iz Citya, pa neka probaju s njim ![]() Ne znam tko ostaje od stopera, taj Alex Silva iz Brazila mozda...vidjet cemo.
|
|
|
|
#14198 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
a ja ,koliko pratim Milan...nisam ga vidio da zanemaruje golmana i obranu...tj da igra ofanzivno...al po svemu sudeći da ću to gledat ove godine ![]() Forza Milan ![]()
|
|
|
|
|
#14199 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
LUIGI BERLUSCONI TROPHY: THE LIST OF CALLED UP ROSSONERI
8/16/2008 Here is the list of called up Rossoneri for tomorrow's match against Juventus: Abbiati, Dida, Kalac; Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Jankulovski, Oddo, Zambrotta; Ambrosini, Brocchi, Cardacio, Flamini, Gattuso, Pirlo; Inzaghi, Paloschi, Seedorf, Viudez. Unavailable players: Kaladze, Maldini, Nesta, Emerson, Borriello and Kakŕ. |
|
|
|
|
|
#14200 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
sta je sa kakom???
|
|
|
|
|
|
#14201 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
dajte bre neki link da gledam tekmu...
|
|
|
|
#14202 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14203 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
This is what Carlo Ancelotti said at a press conference today regarding our transfer plans:
"The club want to reinforce the central defensive department, but they only want a good defender and not a second-rate player. Unfortunately, however, the best players usually aren't allowed to leave by their clubs" "[Rafael] Marquez has the right characteristics and experience, but I don't think Barcelona will sell him." --------------------------------------------- Uvijek smo se Carlo i ja slagali ![]() Ne znam tko bi bio ok od stopera, ja sam cuo da je Thiago Silva vrhunska klasa, a i ovaj Alex Silva izgleda ok, premda malo trom. Marquez je profinjen igrač, pasa i igrač koji dobro čita igru. Ali treba nam stijena, ne MArquez.
|
|
|
|
#14204 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
a tu je i Miranda(kvalitetom je ispod Thiaga i Alexa). |
|