![]() |
|
|
#14236 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ma užasni smo...
|
|
|
|
|
|
#14237 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Moj komentar " Opat se Carlo i ja ne slažemo" je bila šala jer sam taman post prije govorio kako ja nebi Marqueza u Milanu i onda je izašao Crlov komentar kako mu je super Marquez, taman za Milan. Pa s obzirom da se ja stalno s ljudima svađam oko Carla, ja sam se malo našalio na svoj račun u svom postu tom. Ako MALO bolje pogledaš, vidjet ces da sam stavio"
". No tebi je teško te malo suptilnije stvari skužit čini se. Nema veze...Danas smo bili odlični, raduje me što je Zambrotta izgledao bolje i spremnije. I što je napokon odlučeno tko je prvi golman - Abbiatti. Marek isto odličan nakon dugo vremena. Galliani je izjavio kako Milan želi Ivanovića danas navečer.
|
|
|
|
#14238 |
|
Registered User
![]() |
pitanje...sta smo uradili sa ronaldom...istekao mu je ugovor, jeli produzio ili je presao ili ni jedno ni drugo...dobro bi bilo kad bi ostao, mislim, ne moze da skodi, cim ne skodi znaci da koristi
)) |
|
|
|
|
|
#14239 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Nemojte letit bas nakon ove pobjede,igra je bila opet nepovezana i jedva prolazna,sve na bljesak pojedinaca,a Juvetu nije sviran čisti penal i falio je par dobrih šansi,obrana je opet često plivala!Ja još uvijek nisam optimist ako ne dodju 1-2 obrambena igrača!
![]() |
|
|
|
|
|
#14240 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
ljudi pomirite se anceloti nece nikog dovest...
|
|
|
|
#14241 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Vjerujem da ce Milan uzeti jednog stopera, ako je kvalitetan to bi bilo dovoljno. Bonera-Favallinho je ubojita kombinacija. ![]()
|
|
|
|
|
#14242 |
|
Registered User
Fave Players: kaka,kaka,kaka,kaka,kaka,pato
![]() |
nisam gledo...nazalost imaju li gdje golovi na snimku?
|
|
|
|
|
|
#14243 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#14244 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ovo je evidentan napredak...
Polako dolazi sve na svoje... Pobjedili smo,ustvari razvalili juventus u mozda i najacem sastavu,dok je nama falilo pola tima... Bravo Sedrof i Ambro...Odlicno su igrali..
|
|
|
#14245 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14246 |
|
Registered User
![]() |
Pa ovo je NAVIJAČKI forum... Ne znam što ti smeta, meni npr. smeta tvoje tjeranje nekih ( više njih čak ) ljudi s foruma, što je puno gore od ovog mog nogometnog grijeha.
Uglavnom, Ivanovicev agent kaze da je igrač izabrao Milan i da ce karijeru nastaviti u Milanu. Vidjet cemo...
|
|
|
|
#14247 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja bi zaista volio vidjeti da neko napise na ovom forumu da mu ti milanista mosta neides na neku stvar zaista... Ti si zaista nigdje veze. Svi pisemo sta mislimo a ako si ti uvrijedjen sto dosta nas ukljucujuci i Mrkia znamo vise o fudbalu (općenito) od tebe nismo ti mi krivi. Jednostavno neprestajes da iritiras, uvijek neko a da ne spominjem tvoje postove npr: dosadno, samo da se javim i sl.
Kad napises nesto normalno nesto konkretno vezano za MILANOVU utakmicu (taktika igranje i sl) moci cemo pricati a do tada . . . Da, jos Ivanović i mozemo lagano da krenemo u sezonu. Mislim da ce sutra i Brazil da ispadne pa eto nam i dvojca ubrzo u Milanu ![]()
|
|
|
#14248 |
|
Registered User
![]() |
![]() Last edited by milanista mosta; 18-08-2008 at 14:21. |
|
|
|
|
|
#14249 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Ja ne vidim šta tu ima loše...naprotiv..svaka čast čovjeku...ima ideje , taktike...formacije ..sve je na mijestu...i čak se čovjeku divim..ima stila i volim čitati njegove postove..kao i od geoffa..kojeg je milanista_mosta otjerao...doslovno.....
ne daj se Mrki....uz tebe sam... ![]()
|
|
|
|
#14250 |
|
Registered User
![]() |
nisam dugo na ovom forumu,i ne oglasavam se toliko cesto jer skoro uvijek mrki kaze sve sto bih i ja rekao o trenutnom stanju u nasem voljenom klubu,a pojedinci ovdje vidim brane carla,to je uredu svako ima pravo na svoje misljenje
ali mislim da je on nasa najslabija karika,ali to je misljenje,covjek me zna toliko "fascinirati"sa nekim svojim taktickim zamislima da je to nevjerovatno. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|