AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-08-2008, 04:47   #391

Gule-Pirlo

Registered User

Gule-Pirlo's Avatar

Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
Gule-Pirlo is on a distinguished road
Еве готово пишува дека Шева утре иде за Италија да се договорат за трансферот.Парче прајме оваа година.

Gule-Pirlo is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2008, 10:52   #392

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Утре Бира Морети Трофејот во Наполи, се игра по ист систем како Тим Трофејот по 45 минути, изгледа ќе има стрим и ќе може да се гледа, распоредот е следен:
1. натпревар Јувентус - Наполи 20.30
2. натпревар Милан - поразениот 21.30
3. натпревар Милан - победникот 22.30

Ова се играчите кои се очекува да истрчаат:
Kalac/Dida; Albertazzi/Pasini, Darmian, Favalli, Antonini; Brocchi, Cardacio, Ambrosini; Seedorf; Paloschi, Pippo

Другите се ослободени поради денешните репрезентативни пријателски утакмици.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2008, 17:18   #393

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
абе мој став за кака е дека ако доага до трансвер во вредност од 100 милиони дека треба да го продадеме тие пари више никогаш нема да се извадат а и + знаеме со каква повреда се соочува повреда на менискусот јас ја влечам таа повреда уште од пред 4 години и нема шанси да се опоравам тоа тие рскавец во коленото кој го спојува надколеницата и подколеницата и тој еднаш ако се повреди после е многу тешко да се излекува т.е можеш и да зказнеш камче па да го заебеш не дека мислам нешто лошо за милан го сакам кака откога дојде во милан едноставно прекрасна личност која го возвиши милан знам дека многу од вас ќе се спротистават на мојов пост но тоа е моето размислување!
Old 20-08-2008, 17:30   #394

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Абе околу тебе работел некој посран доктор од Македонија, а околу него работат најдобрите врвните доктори, така да неможеш твоето опоравување од повреда да го споредуваш со неговото.
Ја на пример ги искинав лигаментите на ногата и никад не заиграв како што играв предхотдно, затоа што ја немав плата од илјадници за да си дозволам екстра лекари, други спортисти со повреда како мојата се враќаа дури и подобри него што биле, плус за таква повреда врвните спортисти се враќаат за 6 недели на терен максимално спремени, а мене ми требаше 3 месеци за да почнам да газам,
затоа батка постојат посебни рехабиталициони установи посебни лекари и масажери, така да немора да значи дека Кака нема да биде истиот, па дури и подобар од што бил.

П.С еве ти што вика Саки за другар ти и за пазар политиката на другар ти:

“Now, after talking about a defender they go for Shevchenko, a striker. What sort of transfer plan is that?

“Ancelotti? It seems as if he is trying to prove a point and that there is no clear plan in terms of transfers.”

FOREVER
Old 20-08-2008, 20:32   #395

bojan

Registered User

bojan's Avatar

Fave Players: milLaNelO laDs
bojan is on a distinguished road
Димче,мислам дека Пеце е во право.Знаеме дека се работи за сериозна повреда меѓутоа Кака може да си ги дозволи најдобрите доктори,а колку што во Милан се едни од најдобрите или можеби и најдобри во тој поглед.

Туку кажите дали ги гледавте нашите вчера?Јас глеав и ми се допадна играта,посебно играта на кратки додавања од нога до нога и комбинациите помеѓу Пандев и Наумоски.Така да со оглед на квалитетот на противникот мислам дека подобра партија и неможеше да се очекува.
Дали се спремате за 10 против Холандија?Јас тргнав 1000 уште од сеа..

Право да ви кажам незнам што да мислам за враќањето на Шева,најомилен играч ми беше а сега не сум баш сигурен,после толку перипетии,нервози ,па предавник па те ова те она незнам..
Old 21-08-2008, 03:43   #396

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Да да, ми се допадна играта на нашите, затоа што иако немавме многу течни акции шансите за гол лесно ги реализиравме а тоа е добар знак, малце ме плаши одбраната, на некои моменти изгледаше изгубено, направија може една до две грешки, среќа што овие не знаеа да ги искористат, ама такви грешки против Холандија можат да не коштаат многу.
Незнам дали ќе се сложиш со мене, али мислам дека позицијата заден везни многу подобро ја игра Ванчо Трајанов отколку Шумоликоски.

FOREVER
Old 21-08-2008, 04:01   #397

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Уште незнаете за каков вид на повреда се работи да пробав јас само во македонија добро ќе беше и јас му посакувам на кака да се врати што побрзо и да прави парче ама верујте тоа е една од најтешките повреди не само јас имав и еден другар на брат ми што за малце не остана инвалид сватете дека е сериозна повредата!
Old 21-08-2008, 04:25   #398

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Абе се ме влечеш за јазик, што збориш ти, повреда на менискус, значи од цело колено повреден е менискусот, за да ебеш кариера, на коленото мораат да ти бидат повредени покрај менискусот и лигаментие и тетивата и молион глупости, а како второ медицината измислила вештачки делови кога е во прашање колено, затоа што има многу спортисти кои денес имаат вештачки лигаменти на коленот дури и вештачко колено.
И за крај, премногу е млад за да може толку лесно да се ризикува со крај на кариера, не збори глупости, барем денес е лесно.
Па Ѓорѓи Христов 5 пати ги кинеше лигаментите на стапалото, па сеа игра со вештачки и нема никаков проблем, освен сеа што си ги има годините. 6 гола за репрезентација му беа со вештачки лигаменти, а ти зборип за Кака на кого и не му ја отворија ногата.

FOREVER
Old 21-08-2008, 06:11   #399

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

MILANELLO - Here is the medical situation of Milan as explained by doctor Massimo Manara to Milan Channel's microphones.

MALDINI AND KALADZE: "Friday they will probably coach with the group, I think they are both available for Sunday's match in Gijon."

NESTA: "Yesterday he started the rehabilitation with our physiotherapists Roberto Morosi and Bill Tillson, he also did some work in water. Both Jean Pierre Meersseman and I visited him and I have to say the situation is under control, his condition hasn't worsened, which is a good sign."

KAKÁ: "He is working very well, today he ran on a special carpet we have available. The results are good, then we will see the results on the pitch. His situation is clearly improving."

BORRIELLO: "We are at a good stage, the idea is to have him available for the second league game, considering that for the first he is suspended. There's all the time necessary to arrive at a complete healing."

EMERSON: "Today he started a normal work with the group, we still have to wait for a special something because he is playing with a nail in his thibia."

FOREVER
Old 21-08-2008, 06:34   #400

azzazelo

Registered User

azzazelo is an unknown quantity at this point
Оfftopic
hahahah абе защо пишете на български, като сте от Македония, а макета ?
имате ли поне фен клуб на Милан в Македония ?
Иначе хубаво, че сте от Милан и Вардар....но когато ЦСКА гостува хвърлят камъни циганите-фенове на Вардар, и на Мара Бунева на паметника с прътове, като турците и циганити сте..да знаете че София не иска македонци..одете си в Сърбия да учите, не по наши университети и "бугарски" паспорти искате даже..Албанците ще ви "уморат" демографски, нашите дядовци когато са умирали по Дойран за да може македония да се върне към България..нищо не знаете..дано поне не станете мюсюлмани сичките като Косово се случи
azzazelo is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2008, 06:57   #401

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Абе мајмуне, ако немаш попаметна работа ич не пишуј на сајтов, ебан татар, следниот пат не со камења, следниот пат има мамич*** да ви го *****.
By the way, што е тоа булгарија? немате ништо свое, измислувате нешто што ние сме го измислиле пред 3000 години, кој к** па со тебе се расправам

FOREVER

Last edited by pece4ever; 21-08-2008 at 07:07.
Old 21-08-2008, 09:42   #402

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Quote:
Originally Posted by azzazelo View Post
Оfftopic
Hahahah абе защо пишете на български, като сте от Македония, а макета ?
имате ли поне фен клуб на Милан в Македония ?
Иначе хубаво, че сте от Милан и Вардар....но когато ЦСКА гостува хвърлят камъни циганите-фенове на Вардар, и на Мара Бунева на паметника с прътове, като турците и циганити сте..да знаете че София не иска македонци..одете си в Сърбия да учите, не по наши университети и "бугарски" паспорти искате даже..Албанците ще ви "уморат" демографски, нашите дядовци когато са умирали по Дойран за да може македония да се върне към България..нищо не знаете..дано поне не станете мюсюлмани сичките като Косово се случи
Абе мајмун да ти ебам се бугарско на штикла што ти гази а ти ебам гнасното копиле цццц си нашол тука да постуваш кретен еден!
Old 21-08-2008, 10:53   #403

Gule-Pirlo

Registered User

Gule-Pirlo's Avatar

Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
Gule-Pirlo is on a distinguished road
Хахаха од кај се избаци овој бе??

Баталете го бе со него сте земале да се расправате.

А првата не ни е со Холандија,првата играме со Шкотска на 6-ти барем така мислам.

А за утакмиците вечер има стрим 20:30 - 22:30 Trofeo Birra Moretti
ама како што видов канали има само за медиа плејер и влц некоја таму за сопкаст и тв антс нема,ај ваљда некако ке се снајдеме.Пеце ако најдеш на некоја друга страна стрим пиши ја да гледаме! поз

Gule-Pirlo is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2008, 11:37   #404

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Пробајте на www.livescorehunter.com и таму знаат да изненадат со стрим, али ако најдам нешто плус ке пишам.

Сеа правев муабет со модераторите на сајтот како да го банирам татарот, ќе му е*** мајката татарска.

Да да сега проверив, тоа е вистинскиот сајт, оди таму имаш и на сопкаст и на тв антс ќе може да се гледа, ма да ја вечер ќе го рипнам трофејот, имам нешто работа, така да Гуле, пиши еден репорт како сме изиграле, долови ми ја целата утакмица хахаха.

Поздрав, па и овој да го освоиме.

FOREVER

Last edited by pece4ever; 21-08-2008 at 11:49.
Old 21-08-2008, 13:05   #405

azzazelo

Registered User

azzazelo is an unknown quantity at this point
macedonia e bugarska

no politics ... no insults

First and FINAL warning

Last edited by Billy_Montreal; 21-08-2008 at 21:59.
azzazelo is offline   Reply With Quote

Posting Rules