![]() |
|
|
#406 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ало татар, па што ако си у ЕУ, пак имате плати помали од нашите, за вас батка ние сме Америка, ни ЕУ не ви помогна да станете луѓе и понатаму сте цигани татарско копиле, за нас секогаш сте биле и секокаш ќе останете бугарчиња што се продаваат за две червени.
Сељачште татарско.
|
|
|
|
#407 |
|
Registered User
![]() |
ауу овој Кардачо има потенцијал, ќе биде нешто од него
|
|
|
|
#408 |
|
Registered User
![]() |
Што зборат овие. Сендерос е блиску до потпис со нас, ало кој играч е тој Сендерос.
Децава супер играат, поготово овој Кардачо ме изненадува пријатно.
|
|
|
|
#409 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Леле изгубивме на пенали овој Калач значи стварно не го бидуе човекот.Топката од раце му бега ебати голманот ебати.Да го стаат 3 замена дај боже.
А Хулио Цезар изјавил дека Дида ке бил прв голман на Милан оваа сезона.Ке видиме кој ќе се докаже. А Пеце ај кажи ми како изигравме со Наполи пошо не бев дома само ја фатив јуве од 35 мин.
|
|
|
|
#410 |
|
Registered User
![]() |
Со наполи изигравме екстра, ме изненади овој Кардачо, Сидорф беше ѕвер, а Палоски даде гол на асистенција од Виудез, децата се супер, вчера видов дека сепак имаме страшни млди таленти и пеашање е на време кога тие ќе заиграат у прв тим.
|
|
|
|
#411 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Сеа го видов голот на youtube!
Пеце ај кажи која е следна утакмица ти рече некоја со белгиски тим ај ако знаеш пиши.
|
|
|
|
#412 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Sledna utaknica e so Digjon mislam deka utre se igra
Od deka ovoj bugarin se zakacil mamkata negova. Veke sme 22 uste 9 dena i gotovo so Sheva nema sansi a so bidna so odbrana ke dovaga li nekoj ili tesko |
|
|
|
|
|
#413 |
|
Registered User
![]() |
Не се секирај за татарот, вчера правев муабет со еден од модераторите, и ќе го банираме за нашиот трид.
Да да, у недела играме со Дижон, и следната недела отварање, ќе биде топ, ја еве сеа у моментов ја пратам Бразил - Белгија, сељакот Дунга пак го држи Пато на клупа.
|
|
|
|
#414 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
абе каков сендерос нека не се глупираат прав касап е не ни треба тој ај нека дојде овој ковац млад е па ќе научи нешто од поискусниве за сега со натпреваров со јуве ич не се замарам гледам дека игравме малце од малце поцврсто очекувам пред се оваа година да функционираат нападот и одбраната што не беше случај за лани. за мене тоа што дунга го држи пато на клупата е позитивна информација не ни треба повреда пред почетокот на сеознава а најмалце ни треба повреда на пато кој заедно со р80 и кака се едноставно за нас навивачиве на милан Спасители кој треба да го вратат милан на правиот пат и ако не се успее со тој ковач барем нека пробаат со некој итаљанец мн повеќе ќе ме радува да игра италјанец отколку бразилец. за натпреварот со дижон незнам ништо ако знае некој нешто нека пише на пр кој ќе настапува кај се игра дали ќе има стрим!
ПОЗ
|
|
|
|
#415 |
|
Registered User
![]() |
Па и тоа што викаш за Пато, боље нека седи да не се повреди, а и за Сендерос се сложувам таков пациенат не ни треба, можеби требаше ние да го земеме Силвестре од Манчестер, освен него мислам дека голема грешка барем според мене направивме што не тргнавме да го купиме Винсент Компани, го пратев дечкото и можам да кажам дека е страшен дефанзивец, ама и него ни го лапнаа.
Нз како се ние бараме или некои анонимци или некои кои се пациентела не ги разбирам, за Ивановиќ и за Шева видовте Челзи изедоа гомна, ја мислам дека со нив повеќе ич работа да си немаме, на нив им е криво што им го бапнавме Шева за 30 и кусур милиони и ништо не добиа па сеа сакаат да ни вратат, ја викам кој ги ебе па има и други играчи кои не се у Челзи.
|
|
|
|
#416 |
|
Registered User
![]() |
bye bye...nice meeting you all
![]() Last edited by Billy_Montreal; 22-08-2008 at 22:19. |
|
|
|
|
|
#417 |
|
Registered User
Fave Players: All Milan players!
![]() |
Abe tatar eden.......naprci ja majka ti pa taa mnogu ubavo posle ke ti objasni koi sme nie. Pizda ti mater tvoja seljacka.
|
|
|
#418 |
|
Registered User
![]() |
Еј ве молам не му враќајте на татарот, прееска разговарав со еден од модераторите, еден негов пост е избришан, а сеа правам муабет за да го банираме од сајтот, така да не му враќаме и баталете го, цел живот биле глуп народ таков и ќе си останат, само погледај пајнер телевизија и се ти е јасно што народ се.
|
|
|
|
#419 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
ne igrame protiv Dijon tuku protiv Sporting Gijon(Hihon) spanski tim sea ke igraat u prva liga
, utakmicata se igra u nedela vo 19:00, za sostavot uste ne se znae ke vidime utre
|
|
|
#420 |
|
Registered User
![]() |
Да бе знам дека беше некој шпански тим, ама после ме збуни името, па си викам ај француски второлигаш слави 100 години и ние му правиме чест.
Ја разбрав дека Емерсон ќе играл на таа утакмица. Плус, знае ли некој колку време Гатусо ќе паузира поради повредата што ја здоби на пријателскиот меч за Италија. Најново е дека Кака нема да може да ги игра првите две кола со сигурност, што значи против Болоња ќе го видиме тандемот Сидорф - Роналдињо, и со оглед на тоа дека Сидорф е во топ форма ќе биде интересно. Едвај чекам да дојде 31 и да ги гледаме ѕверовите.
|
|