![]() |
|
|
#481 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Е уште тоа да се деси хаха неверувам дека анчелоти мисли како пеце :d абе што ви е пато ќе биде највише во 1ва постава затоа што го заслужува тоа се сеќавате лани он беше најзаслужен што барем играме уефа можеше да се случи и интертото едноставно доаѓа неговото време како што сега е на кака така сега он треба да се развива како СПАСИТЕЛ на тимот
поз пеце не се надевај на шева баш ме интересира колку го имаме купено затоа што за 12 милиони Павличенко замина во тотенхем а тој е баш онаков напаѓач каков што ни треба!
|
|
|
|
#482 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ја го кажав моето за Шева, а ако сакаш ќе те потсетам. После Шева 2007 4 место, 2008 5 место, се надоле и надоле. Шева има да ни донесе најмалце 15 гола сезонава, а за Пато, воопшто неоспорувам дека треба да ми биде спасител, ама треба уште леб да јаде за да биде играч, ја оваа сезона од него не очекувам многу, дури од идната мислам дека ќе почне се да гази, а оваа има да учи од најдобриот господинот Андриј Шевченко.
А за Карло, повеќе дај да не правиме муабет, јасно е дека имаме различно мислење и дека можеме до бесвест да дебатираме дали вреди или не. Едно ме радува, што значи се освестиле (малку касно) е тоа што Галеани му рекол на Карло, Скудето годинава или аут. Се надевам дека ќе биде првото. А Бориело не е играч, едносезонски, не е да не го знам типот, го гледав неколку претходни сезони, никад не изиграл добар фудбал, лесно е да бидеш добар у слаба екипа, муабетот е да бидеш добар у силна екипа, а тоа го можат многу малце играчи, но не и он. А Павличенко не ни треба, тој е играч кој влага у 20 чисти шанси за гол и дава само еден, значи баш таков играч не ни треба.
|
|
|
|
#483 |
|
Registered User
![]() |
ќе видиш ако се комплетира трансверот на Павличенко во тотенхем ќе правиме муабет!
|
|
|
|
#484 |
|
Registered User
![]() |
Кој е бе тој Павличенко, нека се продаде у Тотенхем па ќе видиш, кој ти е муабетов, па мали, ја пратам фудбал, го знам типов уште кога играше за Ротор. Павличенко за Спартак има дадено преку 70 гола за 6 години значи тоа се 11 гола по сезона, и сеа кази ми дали е тоа класа напаѓач кој му е потребен на Милан.
Па за исто толку години Шева даде преку 140 гола у Милан, дупло повеќе. Уште 2 дена
|
|
|
|
#485 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Абе Пеце можда Шева дал ама оваа година нема шанси ме разбираш?
Него му помина кариерата и се врати затоа што Берлускони сакаше.На нас не ни треба затоа што имаме напаѓачи , а он веќе е во години така да нема шанси да постигне нешто оваа година.Ќе видиш!
|
|
|
|
#486 |
|
Registered User
![]() |
Што зборите глупости, па Шева моментално е бољи од 90% напаѓачи кои играат денеска, еве на пример пред две сезони (минатата беше повреден) кога отиде у Челзи даде повеќе голови него Палвличенко у Спартак, повеќе голови него Џила у Милан, повеќе голови него Анри у Барса, така да, не ми прајте бош муабети дека му завршила кариерата, дека невреди повеќе и такви срања.
Па Бориело да не е играч, дечкото е тежок копач, како Толески, или како се викаше оној копачот што играше у Словенија некој клуб а сега е у Партизан, е таков е Бориело како тој, како ли се викаше, ист тип на играч, или боље речено ЦЕПЕНДУРА. Пре би се клањал на Шева, него на Бориело. И 100% сум сигурен, да и двајцата одиграат ист број на утакмици, Шева ќе има дупло повеќе од него голови. Одма кој сака може со мене кладба да стави. Еве Гуле со тебе се кладам дека Шева годинава ќе даде повеќе од 15 гола, може.
|
|
|
|
#487 |
|
Registered User
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=7nZnI...eature=related
Колку само да ве потсетам што ве очекува сезонава.
|
|
|
|
#488 |
|
Registered User
![]() |
Марко Бориело:
Клуб Настапи Голови 1. 2001 - Триестина - 9 - ( 1 ) 2. 2001/02 - Триестина - 27 - ( 10 ) 3. 2002/07 - Милан - 17 - ( 1 ) 4. 2003 - Емполи (поз) - 12 - ( 1 ) 5. 2004/05 - Реџина (поз) - 29 - ( 2 ) 6. 2005/06 - Сампдориа (поз) - 11 - ( 2 ) 7. 2006 - Тревизо (поз) - 20 - ( 5 ) 8. 2007/08 - Џенова - 35 - ( 19 ) За Шева воопшто да не ставам историјат, пошто ако го направм тоа дечково Бориело ќе биде и повеќе од смешен, па се вие видете на кого треба повеќе де му веруваме. Шева или Бориело? Уффффф, тежок избор.
|
|
|
|
#489 |
|
Registered User
![]() |
Отиде Одо у Баерн Минхен.
|
|
|
|
#490 |
|
Registered User
![]() |
Важи Пеце ќе се кладам само ти кажи у што сакаш.Ама ќе се кладам само ако имаат ист број утакмици или барем приближно може?
|
|
|
|
#491 |
|
Registered User
![]() |
Абе чек немора да гледаш од кујзнае кога фудбал за да го сватиш фудбалот сега ако имаш повеќе години и мислиш дека повеќе знаеш не е секогаш така што може шева бе според мене сега да сум новинар у некој весник за него ќе пишев Шева- ОТПЕАНА ПЕСНА затоа што стварно е така . Шева има 32 години а бориело 25 сега му е кариерата на него сега он ќе дава голови а неможеш да сметаш на шева да се врати на 25 и да дава голови како никогаш до сега. Ти малце треба да гледаш како да направиш од некој млад добар голгетер а не да купувас старци!
|
|
|
|
#492 |
|
Registered User
![]() |
Види вака да разјасниме, ја никогаш не спомнав дека имам повеќе години и дека ако имам мора да знам повеќе, ја смо реков дека не се слагам со тебе дека е подобро да игра Бориело него Шева, за мене Бориело е најлошиот можен напаѓач што може да се купи, а за Шева нема што повеќе да се збори, потоа не реков дека Шева ќе дава 25 или 30 гола, реков дека ќе даде повеќе од 15 и дека ќе служи како одличен пример на Пато, затоа што Пато е сличен да не кажам ист играч како Шева, а ако малиот треба од некого да учи, тоа е дефинитивно Шева. Значи за се си има некоја причина, се купува млад, но се купува и стар за да може да му се пренесе знаењето на другиот.
Баш поради оваа причина Арсенал се повеќе и повеќе тоне, Венгер пред 2 години реши повеќе да не се ослонува на искуство, него на млади таленти, до некаде муабетот му држи вода, но кога ќе дојдат утакмиците во кои искуството игра најголема улога, тогаш младите го папаат стапот. Не сум тука за да те терам да размислуваш исто како мене, напротив баш и ми се допаѓа тоа што имаш тотално различен став од мене, не би било интересно доколку би се согласувале во се, тогаш џабе би ни бил форумов. Али едно разбери големите играчи секогаш остануваат големи, а таков играч е Шева.
|
|
|
|
#493 |
|
Registered User
![]() |
UFFICIALE: Brocchi alla Lazio
Еве нешто убаво.
|
|
|
|
#494 |
|
Registered User
![]() |
Пеце аман со тој Шева бе од уста не го извади ни у Вера.Баш ќе го видам што ќе направи.
А за Броки фала богу.
|
|
|
|
#495 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
So vi e na vas totalno se slagam so Pece Sheva bil igracina i ke ostane,nema potreba da dade nad 15 gola neka dade nad 10 i Milan se prvaci
Sheva forevar!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|