![]() |
|
|
#14461 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
aj sega da vidime sto ke obraboti SEVCENKO
|
|
|
|
|
|
#14462 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Hura... 1:2
|
|
|
|
|
|
#14463 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Ma divno, krasno.....
Nemojte mi samo počinjati sad onu, igrali smo extra, ali lopta nije htjela u gol i te priče...
|
|
|
#14464 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka',sheva,pirlo,sedorf,dida,pato,ronaldoooo
![]() |
znaci prenagomilali smo zvezde u timu..sve mi vise lici na real kad je imao bekama zidana carlosa ronalda...jednostavno guse jedni druge...brukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
#14465 |
|
Registered User
![]() |
ma daj ajde, milan je smijesna momcad...
nitko se ne guši nego nam ja igra ista ko i prije , tocnije, nema igre... ista taktika, sve isto... spora igra, spora obrana, itd |
|
|
|
|
|
#14466 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Nisam gledo utakmicu pa necu nista komentarisat....ali mnogooo sam razocaran jednostavno kao da nismo u stanju odigrat postenu utakmicu kod kuce i na pocetku prvenstva....
|
|
|
#14467 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Guse moj kurac...KAko je Pato usao sve je krenulo u kurac...
Nemoze pretrcati 5 metara da mu lopta neode u aut... Uzas...Ljudi dva puta sutali na go i zabili dva extra gola...Pipo sam trebao dati 5 komada,Shewi onaj majmun od golmana odbranio nenormalno,nije sviran penal kod igranja rukom 100%...Nejerovatno,pa nisu izasli iz 16 metara i onda odjednom zabiju go...Corak... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Jebo te sreca...
|
|
|
#14468 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
sve je isto, ista stara prica, reko sam pre i opet cu reci, ni je sve u igracima, nego ima nesto i u taktici, a Karlo nezna kako to da radi.
letos njveca greska nam je to sto ostavili Karla, a to ce da nas kosta mnogo, vec sa pocetka sezone mi smo -1 iz intera, sta jos zaelimo.
|
|
|
|
#14469 |
|
Registered User
![]() |
Reko sam vam da će Milan ispast u drugu ligu...
|
|
|
|
|
|
#14470 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Od sad mostarac ima da slusam samo tebe, ti jedini ti predvidjas stvari. Ti si pre par meseca reko Yeeee Sheva u Milan i sad ovo Milan ispast u drugu ligu, covece pa daj kazi nesto lepo da se obradujem malo.
|
|
|
|
#14471 | |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Quote:
nije sve u parama neg je i u ljubavi prema klubu, a meni se iz sezone u sezonu sve više čini da pojedini igrači čitavih 90min jedva čekaju da sudija odsvira kraj i da igraju dobro samo kad im se digne.... nadam se da griješim i sve to, ali sezona je pred nama pa ćemo da vidimo.... Svaka čast Bologni, nisu mogli na bolji način proslaviti ulazak u seriju a.... Napoli extra odigrao protiv Rome, sa igračem manje stigli do izjednačenja, kao što se i nagađalo izgleda da će biti pozitivno iznenađenje ove sezone, za Lazio se govorilo da bi mogli biti to "negativno" iznenađenje,a li Bogami Lazio pobijedi u gostima sa 4-1 i to nakon što su na poluvremenu gubili 1-0... Štoe se tiče ostalih rezultata, nema nikakvih iznenađenja... FORZA MILAN!
|
|
|
|
#14472 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ljudi a gde je Pirlo ??????????????????????
Dali on igra 93minuta nije imalo 1 upotrebljiva lopta A za srecu nemam ic A juce inter je dao gol al prvo nije svirana ruka malo i sudije zajebavaju kao da se ne gleda to |
|
|
|
|
|
#14473 |
|
Registered User
![]() |
Milan ima jako finu ekipu, ali po svemu sudeci, gledajuci realno nisu jos zreli za scudetto... slozio bih se sa interimovicem, drugi u ligi i kup uefa nas..
|
|
|
|
|
|
#14474 |
|
Registered User
![]() |
Ur, ovo nije bila bajna utakmica al ne možete sad na osnovu jedne utakmice izvlačit tako drastične zaključke. Sezona je tek počela. Čeka nas još jedan transfer rok i nikad nije kasno ni rano zamjenit trenera ako ne bude išlo. Ni Inter sinoć ništa nije pokazo. Ovo je čak dobro u neku ruku da se odmah ekipa promrda.
|
|
|
|
|
|
#14475 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|